Şimdi Ara

Need for Speed Most Wanted oynarken takılıyor... (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
297
Cevap
0
Favori
23.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi laptop umlaalacam ağzınız açık kalacak

şu resim çağırma olayını biöğrenemedim diğer türlüde sığmaz dosy aboyut u büyük

anlatacak olan olursa size muhteşemscreenshot koyayım hemen alıp
  • @beyaz
    quote:

Geçelim bunları lütfen

geçemiyoz canım malesef.
  • bi s skoyacam bnde yaknda fırsat bulursam
  • yaw arkadaşlar şu, '' fps değerini '' nasıl görüyorsunuz... yardımcı bir program sayesindemi..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @Clippy -- 9 Ocak 2006 9:37:01 >
  • sistemim bu;;;

*256mb ram
    *2.66 ghz pentium 4
    *40 gb hdd
    *128 geforce mx 4000 e.kartı

arkadaşlar bana yardımcı olun benim bu bilgisayarı iyi bişey yapmam lazım bana en iyi ve en ucuz ekran kartı lazım oyun oynarken çok yakılıyo lütfenn yardımcı olun benim bu bilgisayarı manyak bişey yapmam lazım ayrıca ramda söylerseniz iyi ve hızlı bişey çok sevinirim mail atın lütfen cevaplarınızı bekiyor olucam bye....
  • quote:

Orjinalden alıntı: ask_selcuk

Benim ram im 512 ama bende de donma oluyo bunun için ekran kartı önemli ama sana ayarlarını düşürmeni tavsiye ederim.ben öle çözdüm sorunu

bak arkadaşım ben sorunu buldum öncelikle video ayarlaından çönürülüğün yukarısındaki bçlümü full yap kaydet ve oyunu aç bu kadar o zaman gerçekten takılma gidiyo ayrıca benim 256mb ramim var bunu yapınca takılma geçti .......bu işlemi yap !!!
  • arkadaşlar yine ben sizlere bişey sorcam fps nedir?nerden anlaşılıyo ne kadar olduğu...lütfen yardımcı olun bende fps değerimi bilmek istiyorum...10 mu 50 mi bilemiyorum o yüzden bana yardımcı olun...cevap yazarsanız sevinirim!!!!
  • arkadaşlar ben takılma sorununu buldum ama ne kadar işe yarar sizde bilmem ama bende çok işe yaradı herşeyi minimum yapıyorum takılmalar artıyo...orta derece yapıyorum azalıyo...herhalde oyunda bi bozukluluk var çünkü minimum yapınca hızlanması gerekirken yavaşlıyo...size önerim video ayarlarına girin çözünürlüğün bi yukarısında ayar var onu full yapın kaydedin oyunu açın bak göreceksinizi takılmalar gidecek...bende gitti 256 mb ram olmasına rağmen ama yinede takılmalar var ama sinir bozacak kadar değil......bunu dikkate alırsanız sevinirim
  • emreardic@kardeş fraps adlı bir program genelde herkes onu kullanıyor programı bul indir kur sonrada imge durumunda küçültüp oyuna gir zaten sol yukarıda fps değerin çıkar ne kadar yüksekse bu rakam okadar akıcı oynuyorsundur genelde 35 ve üzeri fps akıcı olur frapsında son versiyonunu indir diğer versiyonları ss leri almıyor bozuk çıkıyor
  • aynı sorun bende de var...
  • 1,3patchini kurdunuz u takılma için
    kurunca gidiyor takılmalar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoMiSeR HeLLaNGeL

1,3patchini kurdunuz u takılma için

krunca azalıyor ama tam gitmiyor yani en azından bende öyle 5,13 kullanıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: emreardic

arkadaşlar yine ben sizlere bişey sorcam fps nedir?nerden anlaşılıyo ne kadar olduğu...lütfen yardımcı olun bende fps değerimi bilmek istiyorum...10 mu 50 mi bilemiyorum o yüzden bana yardımcı olun...cevap yazarsanız sevinirim!!!!

"fraps" adlı bir program ayardımıyla hangi oyunu kaç fps ile oynadığını görebilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SELBAL

quote:

1,3patchini kurdunuz u takılma için

krunca azalıyor ama tam gitmiyor yani en azından bende öyle 5,13 kullanıyorum

5,13 ne
  • quote:

5,13 ne

Ati'nin son driver'ı, seninle alakası yok sende nvidia var...
  • ya yapmayın etmeyin

adamlar x800gto ile 800x600 oynadım diyor

(AA AF full zannedersem :))

ben imzadaki sistemle

1024x768x32

AA yok
    shadow yok
    world detail full
    road reflection full

ya sadece AA ve shadow yok işte hiç takılmadan oynuyorum

burda da SS var

• bu takılmalar yuzunden oyunu sıldım
  • Benim takılmalar düzeldi, yani artık yok denecek kadar az....
    Ekran kartımın sürücüsünü yeniledim ve birde oyunun 1.3 yamasını kurdum, sorunum düzeldi..

800*600 ile oynadığım zaman fsp 40-50 arası oluyor...
    1024*768 ile oynadığımda ise fsp 27-35 arası....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _bertuğ_ -- 11 Ocak 2006 22:18:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: chiller

Benim takılmalar düzeldi, yani artık yok denecek kadar az....
    Ekran kartımın sürücüsünü yeniledim ve birde oyunun 1.3 yamasını kurdum, sorunum düzeldi..

English :What is the system configuration?
    Türkçe : Sistem konfigurasyonun nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: samurcom

quote:

Orjinalden alıntı: chiller

Benim takılmalar düzeldi, yani artık yok denecek kadar az....

English :What is the system configuration?
    Türkçe : Sistem konfigurasyonun nedir?

Konuyu açan benim... 1. sayfaya bak görürsün..

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.