Şimdi Ara

Need for Speed Most Wanted oynarken takılıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
297
Cevap
0
Favori
23.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

AMD64 3000 754P / MSI K8T NEO VIA K8T800 / 2*256 KINGSTON / 17FLAT SAMSUNG 793DF / 160GB SAMSUNG SATA / XPERTVISION 256MB 9600PRO / LG CD-RW / LG CD-ROM / FOXCONN TH 001 400W KASA

ve ben bu sistemle Need for Speed Most Wanted oyununu rahat bir şekilde oynayamıyorum.. yani takılmalar oluyor çoook fazla değil ama dikkat dağıtacak kadar çok..
    sizce sorun nerede ??
    CPU mu?
    RAM mi?
    Ekrankartı mı?
    Anarkartın Chipsetimi..?
    ben RAM almayı düşünüyorum takviye olarak... siz ne dersiniz.? 512MB RAM eklersem sorun düzelirmi?

birde benim sistemime yakın olan arkdaşlar bu oyunu takılmadan oynaya biliyorlarmı....?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _bertuğ_ -- 11 Aralık 2005, 13:52:04 >

• burada CPU 2100Mhz de çalışıyor...
    ekrankartım ATI RADEON 9600PRO 256MB ve ATI Tool ile O/C yapılı olarak oynuyorum...
    CORE : 420.43
    MEMORY: 231,43

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _bertuğ_ -- 11 Aralık 2005, 14:03:31 >
  • dostum problem ekran kartının driver ında olabilir.ekran kartının işlemcisi nfsmw ı yuksek grafiklerle oynetabilecek kapasitede degil. . grafik ayarlarıyla oynayarak(cozunurluk,golge,ayrıntılar vs.) optimum oynanabilirligi ve kaliteyi elde etmeye calıs.
  • Oyun için çıkan yeni bir patch var bunu indirip kurun bir nebze olsun sorun çözülüyor ancak şunu unutmamak lazım
    Yüksek seviye sistem ve vga larda bile bu takılma durumu söz konusu oluyor sorunu patch çözecektir.

Kolay gelsin.
  • sorun oyun her kartta takılıyor bulamadılar bir çaresini bir de senin ramin düşük.
  • Bu oyunda sorun var heralde. Patch'i de yükledim oyun detaylarınıda minimum'a indirdim yine takılıyor.
  • bende ram 600 küsürlere çıkıyo ram lazım banada sanada,yada imkanın varsa arka planda çalışan tüm programları kapat ram yemesinler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Need for Speed Underground 2
    16 yıl önce açıldı
    need for speed modifiye
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şu PATCH' ın Linkini yazında bende indireyim... veya hangi siteden indiriyorsunuz....
  • quote:

Orjinalden alıntı: strafer

sorun oyun her kartta takılıyor bulamadılar bir çaresini bir de senin ramin düşük.

Pekii RAM i 1GB yapsam baya fark olurmu?
  • valla benim sistem

AMD 3500+ venice
    2X512 TWİINMOS DDR400 DUAL
    X800GT(560/820)
    80GBX2 RAID0.
    vs vs ...

buna rağmen bende de takılmalar oluyor.rahatsız edici tabi.en önemlisi oyunun grafik ayarlarının iyi yapılması lazım.yoksa 800x600 de bile 20 fsp verebiliyor.Fearda da durum aynı.Ayarları iyi yapılırsa takılmalar minimize edilebilir...
  • arkadaşlar aynı sorunu bende yaşıyorum sistemim aşşağıdaki gibi ayarları en düşüğe çektim ama takılma hala devam ediyor, sanırım oyunda bi problem var
  • Yaw karizmayı çizdirmesek bari, benim sistemimle hemen hemen aynı sadece CPU P4 3Ghz olan
    arkadaşım var şimdi o bu oyunu takılmadan oynarsa... İNTEL - AMD muhattbeti başlar wallah...
    Zaten İNTEL ciler böyle açıkları kolluyor...
  • OYUNDA yazılımsal bir sorun var.... İnşallah eagames yamalarla bu sorunu halleder..
  • cozunurluk ayarlarından olabılır. ram ını yukseltırsen elbette fark olur. ama diriverda sorun olması imkansız. bu bıraz garip geldı bana acıkcası. oyunda sorun olmasıda ımkansız eagames boyle kucuk bır sorunu nasıl farketmez. sorun yasayan arkadasların ortak ozellıklerı sanırım 512 ram. en mantıklı cevap ram bence
  • Evet bendede takılma çok oluyor 640x480de bile aynı 1.3patch i yükledim biraz düzeldi ama hala sinir bozucu boyutta
  • bu oyundan 3 çeşit var arkadaşlar üçününde kurulumları farklı! birinde kuru kafa var biri direk kuruluo falan..
    ben oyunu oynadım hiç bişi yoktu 6. adamda gökyüzü sarı sarı olmya başladı driveri yeniden kurdum olmadı windowsu baştan kurdum gene olmadı oyunu sarı sarı bitirdim valla sonlarında hiç zevk alamadım oyundan! arkadaşımda yaklaşık aynı makina var onda canavar gibi oynuyo fakat oyunların cd'leri farklı heralde oyundan yapıyo! şu pach dosyasının linkini yazarsanıs bide ben deniyim! saolun
  • oyunu o iğrenç takılmalara rağmen bitrdik. gerçekten işe yarayan bir sürücü veya patch hala çıkmış değil. 2. kez oynamaya canım istemiyor walla. o kadar zamandır merakla beklediğimiz meşhur MOST WANTED" ın ömrü 2 hafta mı olacaktı?
  • evet arkadaşlar şu patch linkini yazında indirelim yaw...

Birde bu oyunun DVD olanı var tek CD olarak satıyorlar o daha kullanışlı olması lazım vallah bu gidişle baya doğranacağız Hem RAM al Hem DVD RW al...
  • bu bahsi gecen yama yapımcı firmanın orjinal yaması mı ?
  • bende 40-50fps arası oynuyorum

bazen (çok kısa olsa da 5-10 fps ye düşüyoo..duuu)

şimdi 5.11 sürücüsünü yukledim....
    eskiden 5.2 kullanıyodum
    sorun ortadan kalktı....
    şu ana kadar oyle takılmalar yaşamadım...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.