Şimdi Ara

Need for Speed Most Wanted oynarken takılıyor... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
297
Cevap
0
Favori
23.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yoo ben göremedim yaw! show detail olması lazım orda oda kapalı!
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoOLMuSTi

quote:

Orjinalden alıntı: bekiro

mx460 ekran kartımla 1024*768 çözünürlükte diğer detaylar orta seviye
    oynuyorum.hafiften kasma oluyor ama rahatsız edici seviyede deyil.

Dx9.0 görsel show'unu görmeden oynarsın tabii...

görsel show derken, bence bariz bi fark yok

• quote:

quote:

quote:

nasıl yani bi fark olmasa koyarmı adamlar yaw?

• quote:

Orjinalden alıntı: oNuR!

quote:

quote:

quote:

nasıl yani bi fark olmasa koyarmı adamlar yaw?

görsel showların neler olduğunu söyleyin bende olup olmadığını söyleyim size
    bunlar satış stratejisi ufak bi makyaj sür piyasaya ne gerek var 250-300
    ytl ekran kartına vermek ben sistemi 600 civarı tutara topladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekiro -- 20 Aralık 2005 10:56:25 >

• dediğinden bişi anlamadım kardeş kusura bakma ya!! anladığım kadaryla sen sstemi 600YTL'ye toplammışsın! ben geçen hafta upgrade yaptım sadece board+işlemci+ekrab kartı+ram 570 YTL tuttu (bu arada işlemci celeron)
  • AMD 2500 1.8 ghz
    1gb ram
    9800 pro

Bu sistemde 1024*768 de full detailde gayet iyi başlıyo.
    Takılma olmuyor. Ancak aradan yarım saat, 45 dakika geçince
    mesela orman yolunda kare kare ilerliyor. Bi süre sonra donuyor ve VPU recover devreye giriyor.
    Oyun kaldığı yerden devam ediyor. Yine 15 dakika sonra kare kare oynanıyor. Yine donuyor.

800*600 da da aynı şeyi yapıyor. Grafik detayları düşürünce biraz daha rahatlıyor.

Bende de durum böyle...
  • o VPU recovery uyarısını bende de veriyodu ama ne işe yarar bilmiyorum verdiği zamanlarda bende VPU recovery'i devre dışı bırak dedim bi sorun çıkmadı (tabi eski kartımda) istersen sende VPU recovery'i devre dışı bırak bi dene!
  • ekran kartı destekleyenler full-screen anti aliasing açın , bende takılmalar öyle düzeldi , siz dede işe yarayabilir....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fear_is_the_key

ekran kartı destekleyenler full-screen anti aliasing açın , bende takılmalar öyle düzeldi , siz dede işe yarayabilir....

asıl onu açınca kasıyoki zaten! ama benim oyun 1024 te fullde ayıptır sölemesi
  • quote:

quote:

ekran kartı destekleyenler full-screen anti aliasing açın , bende takılmalar öyle düzeldi , siz dede işe yarayabilir....

benimde ayarlar her şey full , ama aliasing olayını kapatmıştım kasılma oluyordu.onu açınca kasılmalar ortadan kalktı.Zaten bu grafikteki zorlamalar yazılımsal bir sorun ekran kartı ile ilgili değil.1.3 patch yükledim ama sorun azalmadı arttı , sonra 1.2 ye döndüm ve aliasing olayını full yapınca sorun kalmadı...

• arkadaşım sen ramlarini yükselt olayı çözersin için rahat olsun 2*512 ram sağlam olur aslanlar gibi alemlerde akarsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: secati

arkadaşım sen ramlarini yükselt olayı çözersin için rahat olsun 2*512 ram sağlam olur aslanlar gibi alemlerde akarsın

Hala ram davası yok 1gb yetmiyor 4 olsun. Alakası yok ati lazım ati
  • bak olabilir bendede ati x600 ekran kartı var ama oda terbiyesiz çıktı hata verip duruyo ama ekranda kaymak gibi süper oyun bitti zaten dün akşam temize havale ettik bmw m3 ümüzü geri aldık :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: maybera

quote:

Orjinalden alıntı: chiller

burada CPU 2100Mhz de çalışıyor...
    ekrankartım ATI RADEON 9600PRO 256MB ve ATI Tool ile O/C yapılı olarak oynuyorum...
    CORE : 420.43
    MEMORY: 231,43

kardeş ekran kartın 9600SE senin .. pro lar ın memory hızı 300 dür.... ayrıca core u arttır biraz ...bnde HIS marka 9600pro war 400/600@550/650 de çalışıyor

Her pro 400/600 olarak çalışmaz.Zamanında 400/500,hatta 400/400 olarakta çalışan ama 128 bit 9600 Pro lar piyasaya sürülmüştü.Hatta bazıları "pro ez" olarak adlandırılmıştı.Arkadaşınkide onlardan olabilir

• quote:

quote:

quote:

benimde ayarlar her şey full , ama aliasing olayını kapatmıştım kasılma oluyordu.onu açınca kasılmalar ortadan kalktı.Zaten bu grafikteki zorlamalar yazılımsal bir sorun ekran kartı ile ilgili değil.1.3 patch yükledim ama sorun azalmadı arttı , sonra 1.2 ye döndüm ve aliasing olayını full yapınca sorun kalmadı...

ozaman ben oyunu yeniden kurayım 1.2 olsun! bu arada ben bu black editionu nerden bulcam kardeşlerim

• quote:

Orjinalden alıntı: BeyazBüyü

Oyun için çıkan yeni bir patch var bunu indirip kurun bir nebze olsun sorun çözülüyor ancak şunu unutmamak lazım
    Yüksek seviye sistem ve vga larda bile bu takılma durumu söz konusu oluyor sorunu patch çözecektir.

Kolay gelsin.

Sistemim aşağıda.Yani 256 MB 6800GT ile 1024x768 vertical senkranizasyon hariç tüm ayarlar açık ve full.Epeyce akıcı faka buna rağmen senin bahsettiğin durum 800x600 normal ayarlarda bile söz konusu olabiliyor bende de.Şahsen oyunun grafikleri güzel ama kullanılan grafik motoru rezalet.1.3 pacth'i yükledikten ve page file'ı oyunların yüklü olduğu diske aldıktan sonra biraz düzeldi ama hala var

• arkadaşlar bu oyunu oynarken FPS yi nerden ölçüyoruz? bir de ne kadar ram kullandığını nasıl öğreniyoruz?
    bu arada üstteki arkadaşında dediği gibi 1024*768 çözünürlükte anti aliasing i full yapınca diğer ayarlar da full(vertical hariç ne işe yaradığını da bilmiyorum zaten) akıcı bir şekilde oynuyor çok az bir takılma oluyor. ekran kartı 6600gt ram 512
  • quote:

Orjinalden alıntı: scientist8

arkadaşlar bu oyunu oynarken FPS yi nerden ölçüyoruz? bir de ne kadar ram kullandığını nasıl öğreniyoruz?
    bu arada üstteki arkadaşında dediği gibi 1024*768 çözünürlükte anti aliasing i full yapınca diğer ayarlar da full(vertical hariç ne işe yaradığını da bilmiyorum zaten) akıcı bir şekilde oynuyor çok az bir takılma oluyor. ekran kartı 6600gt ram 512

bende burdan öğrendim kardeş fraps diye bi program var onu kur çalıştır daha sonra oyunu aç sağ üstte kaçla oynadığın yazıo! eğer 30-40 arası ise normalmiş
  • fraps bu programı nerden bulacam? bütün oyunlarda fps yi ölçebiliyormu? peki ramin ne kadar yendiğini nerden öğrenecez?
  • valla her oyunda çalışıo zannedersem ama ramı nasılöğrenirsin onu bilmiorum!
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.