kusura bakma kardeş seni ala aşaığı etmek gibi bir niyetim yok. bu oyun için de dediklerim gecerli bence çünkü 512 MB ram ile başladım oyuna ve ii performans alıyordum tamam ama 1.5 GB yükselince fark kesinlikle oldu. özelliklede age of empires III de ki o bir tam ram canavarı
yoo kardeş değiliz bu arada
quote:
Orjinalden alıntı: BeyazBüyü
Yazılanları farklı yorumlayıp cevap yazanı ala aşşağı etmeye çalışmakta üstünüze yok önce yazılanı iyice bir okuyun.
Ben bu oyundan bahsediyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: oNuR!
quote:
Ram ile bu oyunu nasıl bağdaştırınız merak konusu.
F.E.A.R. deseniz anlayacağımda
rama ihtayaç yokmu sanıyosun sen?
Hayır senin öyle düşündüğünü sanıyorum.
256mb ram kullanıyorsan oyundaki takılmaların hala ram ile alakalı olduğunu düşünmeye devam edebilirsin.
256mb ve 4 gb ram kullananlar arasında araştırma yapın bakalım hangi ram değerinde daha çok takılma meydana geliyormuş.
Bu oyun dışında yorum yapmayın kimse size ram önemsiz demedi ve öyle bir şey yazmadı.
@sinan_54 @oNuR!
siz kardeşmisiniz
kardeş değiliz de burda hepimiz kardeş değilmiyiz yani?
quote:
Yazılanları farklı yorumlayıp cevap yazanı ala aşşağı etmeye çalışmakta üstünüze yok önce yazılanı iyice bir okuyun.
Ben bu oyundan bahsediyorum.
quote:
quote:
Ram ile bu oyunu nasıl bağdaştırınız merak konusu.
F.E.A.R. deseniz anlayacağımda
rama ihtayaç yokmu sanıyosun sen?
Hayır senin öyle düşündüğünü sanıyorum.
256mb ram kullanıyorsan oyundaki takılmaların hala ram ile alakalı olduğunu düşünmeye devam edebilirsin.
256mb ve 4 gb ram kullananlar arasında araştırma yapın bakalım hangi ram değerinde daha çok takılma meydana geliyormuş.
Bu oyun dışında yorum yapmayın kimse size ram önemsiz demedi ve öyle bir şey yazmadı.
@sinan_54 @oNuR!
siz kardeşmisiniz
yok ya kardeş değiliz ama bu forumda hepimiz kardeş değilmiyiz?
@oNuR! @sinan_54
komşusunuz o zaman görüş birliğinin de bu kadarı
oyun zaten demo versiyondan beri en üst düzey sistemlerde bile takılmalara neden oluyor ram konusuna yoğunlaşmışsınız.
patch çıktı şu an için en mantıklı çözüm bu olacaktır.
arkadaşın HDD ye defrag konusundan çıktı kardeş ram konusu sonra sende tam alevlendirdin yani 1.3 ü kurdum. oyunu bitirdim zaten de pek fark göremedim. zaten bi sorunda yoktu bende grafikleri kısık oynanamam dışında tabi
ya sinan biz hakkatten komşumuyuz yaw? bende kurdum 1.3'ü öyle bitirdim gerçi fazla bi fark göremedim ama.
zuhahahahaha
quote:
ya sinan biz hakkatten komşumuyuz yaw? bende kurdum 1.3'ü öyle bitirdim gerçi fazla bi fark göremedim ama.
ahanda aradığım cevap komşu değilsenizde msn den kesin konuşuyorsunuz. sizi gidi sizi.
ben patch bile kurmadım 1gb ram ile gayet güzel valla aralardaki takılmaları da görmüyorum koca ekranda güzelim manzara varken arabaya mı bakılır.
quote:
quote:
ahanda aradığım cevap komşu değilsenizde msn den kesin konuşuyorsunuz. sizi gidi sizi.
ben patch bile kurmadım 1gb ram ile gayet güzel valla aralardaki takılmaları da görmüyorum koca ekranda güzelim manzara varken arabaya mı bakılır.
monitör 19" galiba yok be kardeş msnden filanda görüştüğümüz yok...
quote:
Orjinalden alıntı: sinan_54
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: oNuR! ya sinan biz hakkatten komşumuyuz yaw? bende kurdum 1.3'ü öyle bitirdim gerçi fazla bi fark göremedim ama.
monitör 19" galiba yok be kardeş msnden filanda görüştüğümüz yok...
Evet 19, görüşmüyorsanız gelin ben sizinle görüşeyim grup yaparız şaka bir yana.
Bu konuyu oyun genelde tartışsaydık daha iyi olacaktı malum oyun hakkında üst konu mevcut
doorudur valla ama hazır konu açılmışken tartışı verdik işte
bu takılmalar çok büyük bir ihtimalle ekran kartınızın yetersiz olmasından kaynaklanıyor..
quote:
Orjinalden alıntı: KRALL
bu takılmalar çok büyük bir ihtimalle ekran kartınızın yetersiz olmasından kaynaklanıyor..
valla benim kart 9550 öyle ii bi kart değil takılmada yaşamıyorum kardeş...
Bende EAX700XT var çok az bi kasma oluyor ama sen kaçta oynuyosun oyunu? benim 1024te full
quote:
Bende EAX700XT var çok az bi kasma oluyor ama sen kaçta oynuyosun oyunu? benim 1024te full
öyle oynayabilsem ne ala 800X600 de oynuyorum ve çoğu şey kapalı!!! 9550 den bu kadar
quote:
Orjinalden alıntı: sinan_54
quote:
öyle oynayabilsem ne ala 800X600 de oynuyorum ve çoğu şey kapalı!!! 9550 den bu kadar
bu kartı almadan önce o vardı bende ama okadarda kötü değil o kart ya!
mx460 ekran kartımla 1024*768 çözünürlükte diğer detaylar orta seviye oynuyorum.hafiften kasma oluyor ama rahatsız edici seviyede deyil.
quote:
Orjinalden alıntı: bekiro
mx460 ekran kartımla 1024*768 çözünürlükte diğer detaylar orta seviye oynuyorum.hafiften kasma oluyor ama rahatsız edici seviyede deyil.
Dx9.0 görsel show'unu görmeden oynarsın tabii...
quote:
Orjinalden alıntı: CoOLMuSTi
quote:
Orjinalden alıntı: bekiro
Dx9.0 görsel show'unu görmeden oynarsın tabii...
x9.0 görsel show ne oluyo bide bende shadow detail açık değil açık olan varmı acaba??