Şimdi Ara

Need for Speed Most Wanted oynarken takılıyor... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
297
Cevap
0
Favori
23.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ayarlarım bunlar arada çok hafif donmalar ama farkedilmeyecek kadar az!
  • bu arada nvidia dan underground2 diye ayarladıgınızda fark olmuyor zaten o underground 2 içindir biz burada most wanteddan bahsediyoruz
    arada dağlar kadar fark var.bende nedense 2-3fps düştü.
  • sorun ekran kartı ve işletim sisteminde olabilir.yeni bir sistem ve yeni sürücülerden sonra herşey belli olur.
  • imzadaki makine ile 800X600 de sorunsuz takılmadan büyük bir zevk ile oyunu bitirdim. bu arada yukarıda belirttiğiniz 1.3 yamasınıhttp://www.gamershell.com/news/26716.html adresinden indirebilirsiniz arkadaşlar.
  • ne takılması ya gf4 de takılmadan oynuyordu gördüm bende 9550 var bazen çok az bi duraklama oluyor gibi bişey hissediyom öyle yani öncedende underground 2 de bazen oluyodu bilmiyom valla ama oyun oynanıyoo.
  • benimde anladığım kadarıyla oyun düşün makinelerde bile çalışıyor (800*600) ama grafikleri biraz açınca küçükte olsa donmalar oluyor! kuzenimde Radeon 9200 var 800*600'de canavar oynuyor! arkadaşımda GF4MX440 var oa oynuyor ama bende daha önce A9250 vardı (256Mb) arada kasmalar yapıyodu! belkide oyundan yapıyodur olamazmı arkadaşlar? çünkü bu oyunun 3 ayrı cd'si var (kurulum olarak). bu arada ben 1.3 sürümünü yükledim bi değişiklik olmadı! sizde varmı bi değişiklik va bide bu oyunda Most Wanted ve Most Wanted Black Edition varmış onun ne olduğunu bilen varmı arkadaşlar?
  • oyun sağlam optimizasyonda biritiyor
    amd 2500@3200+
    1gb ddr400
    256mb 9600xt
    80 gb hdd var oyunda herşey full antialiasing yarım, reflection 2. seviyede ve shadow low da hiçbir takılma yaşamyıyorum kesinlikle oyun 30 fps üstünde neredeyse underground2 den performanslı çalışıyor en önemli unsur bence sağlam defrag edilmiş bir hdd buna dikkat edin özellikle
  • quote:

Orjinalden alıntı: oNuR!

benimde anladığım kadarıyla oyun düşün makinelerde bile çalışıyor (800*600) ama grafikleri biraz açınca küçükte olsa donmalar oluyor! kuzenimde Radeon 9200 var 800*600'de canavar oynuyor! arkadaşımda GF4MX440 var oa oynuyor ama bende daha önce A9250 vardı (256Mb) arada kasmalar yapıyodu! belkide oyundan yapıyodur olamazmı arkadaşlar? çünkü bu oyunun 3 ayrı cd'si var (kurulum olarak). bu arada ben 1.3 sürümünü yükledim bi değişiklik olmadı! sizde varmı bi değişiklik va bide bu oyunda Most Wanted ve Most Wanted Black Edition varmış onun ne olduğunu bilen varmı arkadaşlar?

Kardeş bendeki mostwanted kurlumu 4 CD. Yapım 2 farklı versiyon olarak piyasaya çıktı. Standart ve Black Edition olarak ayrılan her iki sürüm içerdikleri araçlar ve bazı diğer seçeneklerle birbirinden ayrılıyorlar. 1.3 ü bende kurdum ve bende fazla bi fark göremedim ama kesin fark vardır biz farkedemiyozdur

• quote:

Orjinalden alıntı: bahrikutlu

oyun sağlam optimizasyonda biritiyor
    amd 2500@3200+
    1gb ddr400
    256mb 9600xt
    80 gb hdd var oyunda herşey full antialiasing yarım, reflection 2. seviyede ve shadow low da hiçbir takılma yaşamyıyorum kesinlikle oyun 30 fps üstünde neredeyse underground2 den performanslı çalışıyor en önemli unsur bence sağlam defrag edilmiş bir hdd buna dikkat edin özellikle

bende de UG2 den daha performanslı(aynı ayarları yapınca...)

nedeni de sanırım UG2 nin road reflactionının çok olması(çok parlark)
    vede etraf cok janjanlı olduğu için..(refresh ratinid e fazla ayaarlayınca)
    özellikle şehir içi ışıklı olan yerlerde fps baya azalıyoo
  • quote:

amd 2500@3200+
    1gb ddr400
    256mb 9600xt

Hocam ya "sağlam defrag edilmiş bir hdd" derken neyi kastediyosun?
  • quote:

quote:

amd 2500@3200+
    1gb ddr400
    256mb 9600xt

Disk birleştiriciyi kastediyorda arkadaş ne alakası var?Madem takılmaları ona bağlıyorsun o zaman Bence Ram takviye edilmeli makineye...

• quote:

Orjinalden alıntı: sinan_54

quote:

quote:

amd 2500@3200+
    1gb ddr400
    256mb 9600xt

Disk birleştiriciyi kastediyorda arkadaş ne alakası var?Madem takılmaları ona bağlıyorsun o zaman Bence Ram takviye edilmeli makineye...

ewet ya haklısın duyduğuma göre oyun 400Mb ram kullanıyormuş!

• quote:

quote:

quote:

quote:

amd 2500@3200+
    1gb ddr400
    256mb 9600xt

Yoo emin ol daha fazla kullanıyor ram. bende 1.5 GB var ve 700-800 kullandığınıda gördüm. Gerçi bu benim altta çalışan diğer programlarada bağlı bişi ama ram in ne kadar çoksa o kadar ii olur...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

amd 2500@3200+
    1gb ddr400
    256mb 9600xt

Yoo emin ol daha fazla kullanıyor ram. bende 1.5 GB var ve 700-800 kullandığınıda gördüm. Gerçi bu benim altta çalışan diğer programlarada bağlı bişi ama ram in ne kadar çoksa o kadar ii olur...

ewet benim en azından bi tane daha 512 alıp dual yapmam lazım belki ozaman rahatlar makina!

• Kesinlikle üstelik dual yapman performansı arttıracaktır emin ol
  • Ram ile bu oyunu nasıl bağdaştırınız merak konusu.

F.E.A.R. deseniz anlayacağımda
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeyazBüyü

Ram ile bu oyunu nasıl bağdaştırınız merak konusu.

rama ihtayaç yokmu sanıyosun sen?
  • quote:

Ram sadece bu oyun için değil tüm sistem performansı için önemli. Oyun eğer ramde boş yer bulamazsa bazı verileri siler ve yeni verileri yükler. Yani mesela bir cadde de gidiyorken o caddenin verilerini ram e kaydeder. eğer senin ram az ise tekrar o caddeye geldiğinde tekrar eski verileri silip yeni verileri yazmak zorunda ama ram büyükse buna gerek kalmaz ki buda takılmaları veya yavaşlamaları önleyecektir.Ewt belki bir oyunda en büyük faktör ekran kartıdır ama diğer faktörlerde performansı etkiler. Örneğin arkadaşın HDD defrag atılması önerisi gibi. Arkadaşın düşünceside bence verileri ne kadar çabul okursa HDD den o kadar sağlıklı bir performans olur ve takılmalar giderilebilir demiş. umarım anlatabilmişimdir.

• quote:

quote:

Ram sadece bu oyun için değil tüm sistem performansı için önemli. Oyun eğer ramde boş yer bulamazsa bazı verileri siler ve yeni verileri yükler. Yani mesela bir cadde de gidiyorken o caddenin verilerini ram e kaydeder. eğer senin ram az ise tekrar o caddeye geldiğinde tekrar eski verileri silip yeni verileri yazmak zorunda ama ram büyükse buna gerek kalmaz ki buda takılmaları veya yavaşlamaları önleyecektir.Ewt belki bir oyunda en büyük faktör ekran kartıdır ama diğer faktörlerde performansı etkiler. Örneğin arkadaşın HDD defrag atılması önerisi gibi. Arkadaşın düşünceside bence verileri ne kadar çabul okursa HDD den o kadar sağlıklı bir performans olur ve takılmalar giderilebilir demiş. umarım anlatabilmişimdir.

ellerine sağlık kardeşim!!

• Yazılanları farklı yorumlayıp cevap yazanı ala aşşağı etmeye çalışmakta üstünüze yok
    önce yazılanı iyice bir okuyun.

Ben bu oyundan bahsediyorum.

quote:

quote:

rama ihtayaç yokmu sanıyosun sen?

Hayır senin öyle düşündüğünü sanıyorum.

256mb ram kullanıyorsan oyundaki takılmaların hala ram ile alakalı olduğunu düşünmeye devam edebilirsin.

256mb ve 4 gb ram kullananlar arasında araştırma yapın bakalım hangi ram değerinde daha çok takılma
    meydana geliyormuş.

Bu oyun dışında yorum yapmayın kimse size ram önemsiz demedi ve öyle bir şey yazmadı.

@sinan_54
    @oNuR!

siz kardeşmisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 18 Aralık 2005, 21:23:40 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.