Bu oyunun sistemle falan kesinlikle alakası yok. Oyunun kendisi hatalı. Anakartım Asus P5AD2-E- Premium, işlemcim Pentium IV 3.4@3.7Ghz, Sapphire X1800XT 512MB Ekran kartı, Dual 2X1024 Kingston DDR2 533Mhz Ram, 2X120GB Harddisk(Raid 0), 560Watt güç kaynağı. Bu sistemle Fear'da da, Most Wanted'da da en düşük ayarlarda bile takılma oluyor. Bu oyunlar yüzünden bütün oyunlardan soğudum valla. Acaba bu oyunların orijinalinde de bu sorunlar oluyor mu?
oyunda problem var 1,3 patchini yükleyince biraz düzelme var onu yükle, ben de imzamdaki sistemle oynuyorum
quote:
Orjinalden alıntı: maybera
quote:
Orjinalden alıntı: chiller
burada CPU 2100Mhz de çalışıyor... ekrankartım ATI RADEON 9600PRO 256MB ve ATI Tool ile O/C yapılı olarak oynuyorum... CORE : 420.43 MEMORY: 231,43
kardeş ekran kartın 9600SE senin .. pro lar ın memory hızı 300 dür.... ayrıca core u arttır biraz ...bnde HIS marka 9600pro war 400/600@550/650 de çalışıyor
şimdi bana lütfen açıklayacı bir cevap verin arkadaşlar... kafam karıştı..
buda ATI TOOL ile çıkan sonuç.. (ayarlarımın normal hali)
ben 256 mb ram ile giriyom ama en az derecede takılıyor oyun oynamamada hiç engel olmuyor
quote:
Orjinalden alıntı: futi_fincir
ben bu oyunu 256 ram onboard ekran kartıyla oynuyorum
pekii nasıl oynuyosun...?? oyundan çıktıktan sonra bi yarım saat PC kendine gelmez herhalde he..
ya arkadaşlar ben bu oyunun yaklaşık %50 sine geldim oyunda takılmalar artmaya başladı. oyun başlarında takılmalar çok azdı. baktım olacak gibi değil grafik ayarlarını düşürmeye başladım ama pek fark etmiyor. acaba windows dağılmayamı başladı yoksa oyunun dosyalarımı yavaş yavaş bozuluyor?
mostwanted oynarken masaustune bi donus yaptım
ctrl+alt+del yaptım kullanılan toplam ram 690kusur mb idi
sadedece speed2.exe 400kurmb kullanıyordu varın gerisini siz hesaplayın
bende de oyun acayip takılıyo 1.3 patch ini de yükledim ama hiç bişey değişmedi. fear da hepsi açıkken hiç takılmıyo ama most wanted da çok takılma oluyo. büyük ihtimalle oyunda bi sorun var.
quote:
Orjinalden alıntı: running_wild
bende de oyun acayip takılıyo 1.3 patch ini de yükledim ama hiç bişey değişmedi. fear da hepsi açıkken hiç takılmıyo ama most wanted da çok takılma oluyo. büyük ihtimalle oyunda bi sorun var.
Ben imzamdaki sistemle full ayarlarda çok az takılmalarla 30-60fps arası oynuyorum bence sendeki o kasmalar normal değil bi format at bence kendine gelecektir en son driver'ları kurmayıda ihmal etme
quote:
Orjinalden alıntı: cenk_fb
quote:
Ben imzamdaki sistemle full ayarlarda çok az takılmalarla 30-60fps arası oynuyorum bence sendeki o kasmalar normal değil bi format at bence kendine gelecektir en son driver'ları kurmayıda ihmal etme
7800GT 45fps görüyor 800x600 mü oynuyorsunuz
bende şuan kariyer % 70 lerdeyim hiç takılmadan gayet akıcı bi şekilde oynutyorum 1024*768 ve oyun detayları minumumda . ekran kartım Asus Eax550 ,anakartım abit an8-v , işlemcim AMD athlon 3000 ,ram 256*2 ddr 2100 dual
evet katılıyorum...bende de bazen takılma oluyor.....bazen çok güzel oynuyorum...bazen de hafif takılmalar oluyor.......çok dikkat edilirse belli oluyor...yine de gü,zel bir oyun...
quote:
Orjinalden alıntı: BeyazBüyü
quote:
Orjinalden alıntı: cenk_fb
quote:
7800GT 45fps görüyor 800x600 mü oynuyorsunuz
hakket 6800gs nasıl 30 60 fps oluyor anlat bizde yapalım bu ayarları gerçekten oyundaki bu sorun hala halledilmedi çok gıcık, bir yarış oyununu donarak oynamak
arkadaşlar bişey soracam. acaba bu takılmalar oyun dosyalarının farklı yerlerde olmasından kaynaklanabilir mi? bende oyunun mdf ve mds dosyaları c sürücüsünde, oyunun kurulumunu da d sürücüsüne yapmıştım. bir de sanal disk falan var. yani dosyaların herbiri bir yerde. nerdeyse oyunu %50 de bırakmak üzereyim
imzamdaki sistem ile takılma olmadan çok akıcı bir şekilde oynuyorum. ekran kartını yeni aldım bu kadarını beklemiyordum açıkcası
benim configrasyon geforce fx5200 p4 2.6 ve 1gb ram ben tabiki çözünürlüğü falan düiürerek oynuyorum hiç bie şekilde en ufak takılma olmuyor oyunda problem var da bi bana mı torpil geçtiler
@odrin34
nasıl bir fullmüş bu
ss alalım merak ettim bu aralar herkes full demeye başladı.
4xaa, 8xaf 1280x1024 60Hz maximum 31 fps alıyorum
sizin fulleri de görelim.
BEN İMZAMDAKİ SİSTEMLE FULL AYARLARDA HARİKA OYNUYORUM NASIL OLUYOR BU İŞ ANLAMADIM PECH FALANDA YÜKLEMEDİM OYUNA ÇAMUR ATANLARA
quote:
Orjinalden alıntı: OpSmU DeDiN!!
BEN İMZAMDAKİ SİSTEMLE FULL AYARLARDA HARİKA OYNUYORUM NASIL OLUYOR BU İŞ ANLAMADIM PECH FALANDA YÜKLEMEDİM OYUNA ÇAMUR ATANLARA