Şimdi Ara

Need for Speed Most Wanted oynarken takılıyor... (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
297
Cevap
0
Favori
23.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bence hiç 1.3 yamayı yüklemeyin ama isteyen yüklesin ben yükledim ama bir fark göremedim yine takılıyo bundan kaçış yok ben söyliyim...yüklediğimde müzik gitti hiç müzik çalmaz oldu sadece 1.2 yerine 1.3 yazıyo bu yanıltma bence ayrıca ben inceledimde bu yama sadece speed.exe ye etki ediyo oyuna bi etkisi yok sizde nasıl takılmalar azalıyo hayret bende hiç böyle bişey yok bende ha bire takılıyo yani bi fark gördüysem elim kanasın...olmuyo böyle sakın bu program casus bişey olmasın.yamayı yüklrdiğimde oyunda açamadım sadece crack yapınca açıldı o da zor...speed.exe ye yama bişeyler yapıyo ama bilemiyorum....keyfiniz bilir kardeşlerim...tek kelimeyle kötü bir yama işe yarasa bişey demicemde yaramıyo...sizde bi inceleyim hiç bir fark olmadığını göreceksiniz!!!

Need for Speed Most Wanted oynarken takılıyor...

• arkadaşm most wanted iyi ekran kartı isteyen bir oyun bence kasması gayet doğal. adamlar 6800 de oyunun kasmasında şikayetçi.
  • çok önemli bir sorudur bu bu oyunu nasıl yükliycem????
    alcohol120% çıkıo bişiler istiyo uyduruyorum olmuyo uydurmuyorum yazıcak bişey olmuyo elimde yardım ediceğinizi umuyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: semra_semra

çok önemli bir sorudur bu bu oyunu nasıl yükliycem????
    alcohol120% çıkıo bişiler istiyo uyduruyorum olmuyo uydurmuyorum yazıcak bişey olmuyo elimde yardım ediceğinizi umuyorum.

Oyunu Kurmaya başlamadan önce Daemon Tools ve Winrar programlarını bilgisayarımıza kuruyoruz.

Sonrasında Sıkıştırılmış Zip dosyalarını C:\ ye resimler yardımı ile çıkartınız...

C:\ içine Çıkarttığınız Most Wanted klasörü icindeki cdleri Daemon Tools a resimler yardımı ile yerleştirin...
    Sanal cd-rom a oyun cdsi gelecek ve oyunu kurun.Her yeni cd icin yeniden "Mount image" yapip cdleri sırası ile kurun..

Son olarak sd4hider programını calistirip "Hide" a bir defalik basin.

Sonrasında masaüstündeki kısayola tıklayarak oyuna başlayabilirsiniz.

• kardeş ndıvıa Ge force 6600 dışındaki vga kartlarıda zaman zaman ısınmadan dolayı takılmalar olabiliyor ve oyun ayarlarına girerek grafik ayarlarını kısarsan pek bi sorun olmaz
  • black editionda challenge seriesde en altta bi yarış daha var eski bi camaroyla yarışıyosun o varsa oyun black edition oluyo
  • valla benim sistem

amd 3200(754)

epox 8kda3+

leadtek geforce 6800gt

1.5 gb twinmoss ram

AMA OYUN AZ DA OLSA TAKILMA YAPIYO
    HATTA GECEN GUN YARIŞIYORUM NOS FALAN GİDİYORUM Bİ TAKILDI YOLDAN ÇIKTIM SINIR OLDUM BU ARADA RAKİPTE TOKATLADI
  • bendede takılmalar oluyorda ramim 512 iken ama ben grafik bakımında full oynuyordum 6600 gt tdh bunu rahat kaldırıyodu kaldıyoda ama oyunda duraklamalar filan sonra geri geliyodu sonra ram aldım 512 daha DDR2 ram im burada aldım ve dual olrak oynuyorum şuanda herşey full filan ve hiçbir takılma yoktur.....

sistem: P4 3.2 ghz Ht , 1gb ram dual, intel i915 gav, 6600Gt tdh 17"samsung flat

oynadıgım oyundaki grafik bakımından full dedigim görüntü şekli yani 1280*1024 ve full yani diger o opsiyonller filan akşama eve gidince ss atarım isterseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EstrEmO -- 19 Ocak 2006 16:41:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: emreardic

sistemim bu;;;

*256mb ram
    *2.66 ghz pentium 4
    *40 gb hdd
    *128 geforce mx 4000 e.kartı

arkadaşlar bana yardımcı olun benim bu bilgisayarı iyi bişey yapmam lazım bana en iyi ve en ucuz ekran kartı lazım oyun oynarken çok yakılıyo lütfenn yardımcı olun benim bu bilgisayarı manyak bişey yapmam lazım ayrıca ramda söylerseniz iyi ve hızlı bişey çok sevinirim mail atın lütfen cevaplarınızı bekiyor olucam bye....

sana manyak bir ekran kartı tavsiyem var kimseye söyleme . bu kıyağımıda unutma 16mb tnt 2 hem çok ucuz hemde süper .ram içinde 16 mb edo ram tak manyak olur pc in

• ASAĞIDAKİ SİSTEMLE OYUN GÖRÜNTÜSÜ MÜKEMMEL AKICI VE HİÇBİR TAKILMA OLMUYOR AYARLAR TAM DİBİNDE EKRAN KARTIMDA FX 5200

• quote:

Orjinalden alıntı: egzotika

ASAĞIDAKİ SİSTEMLE OYUN GÖRÜNTÜSÜ MÜKEMMEL AKICI VE HİÇBİR TAKILMA OLMUYOR AYARLAR TAM DİBİNDE EKRAN KARTIMDA FX 5200

şimdi bu grafikler full mü ya sende haaaaa

• +

• siz yoksa korsan cd lemi oynuyorsunuz benimki orjin

• fsb14

• A9550 O/C SİZ FULL AYARLAR EN DÜŞÜK 22FSB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OpsMuDeDiN -- 19 Ocak 2006 22:52:09 >
  • YARIM AYARDA 40FSB

• MORUK BENCE HEPSİNİ SÖK AT HİÇ BİR ŞEYİ KALMAZ DONMA MONMA YAPMAZ EGZO ABİ AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

• BENİM PC DE HİÇ BİR OYUN KALDIRMIYOR NAPCAZ BİTEK BÖYLE DOLANMAYA YARIYOR.....???????

• HAHHAHAA
    quote:

Orjinalden alıntı: kankiburak

BENİM PC DE HİÇ BİR OYUN KALDIRMIYOR NAPCAZ BİTEK BÖYLE DOLANMAYA YARIYOR.....???????

• quote:

7800GT 45fps görüyor 800x600 mü oynuyorsunuz

O KART 45 FPS GÖRÜYORSA VERİLEN PARAYA YAZIK
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.