kardeş ben bu oyunu netten yukledım cd deıl c ye atmıyo e yukledım zıplerı ordan actım peki ben şimdi bunu nereye atıcam need for speed yazmıyo yardımcı olursan sevınırım
quote:
Orijinalden alıntı: Asice_2004
kardeş ben bu oyunu netten yukledım cd deıl c ye atmıyo e yukledım zıplerı ordan actım peki ben şimdi bunu nereye atıcam need for speed yazmıyo yardımcı olursan sevınırım
Ben Birşeyler Yaptım Oyun Tamamen türkçe videolar türkçe dublaj oyun bozdum zannettim oyun manyak bir şey oldu çok eğlenceli
quote:
Orijinalden alıntı: Mur6t
çok saolun arkadaşlar ellerinize ve tabikiide klavyenize sağlık
Alıntıları Göster
çok saolun
süpppperrrrrrrr paylaşım
quote:
Orijinalden alıntı: __InCuBuS__
çok saolun
süpppperrrrrrrr paylaşım
Alıntıları Göster
saolasın
quote:
Orijinalden alıntı: MikeWave
saolasın
Alıntıları Göster
quote:
Alıntıları Göster
Yaw yazın google most wanted %100 türkçe die :D
quote:
Orijinalden alıntı: _SaGoPa KaJmEr_
Yaw yazın google most wanted %100 türkçe die :D
Alıntıları Göster
Yav yapamayan biri varsa diye yazıyorum. Ben yaptım oldu. Bi arkadaş söylemiş adını hatırlayamadım onun yazısı bu. Teşekkürettim kendisine
quote:
dosyaları çıkıyor ama bir dosyayı daha değiştirmen gerekiyor. German.bin dosyasını başka biyere kopyala ve ismini de ismini Dutch.bin olarak değiştirip yine ...\MostWanted\LANGUAGES içerisine at. Sanırım bizimkilerde çalışmama sebebi almancanın iki dosyası olması yani German.bin ve Dutch.bin olarak iki dosyanın olması Ve yükle.bat yukle.bin dosyalarını çalıştıracaksın. geri dönmek için de yani ingilizceye dönmek için kaldır.bat ve kaldir.reg i çalıştıracaksın
quote:
Alıntıları Göster
turkçe oldu guzel oldu. saolun.
quote:
Orijinalden alıntı: netrex2
turkçe oldu guzel oldu. saolun.
Alıntıları Göster
Güzel paylaşım
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.q0kh1
Güzel paylaşım
Alıntıları Göster
teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-E767019CA
teşekkürler
Alıntıları Göster
Bende OLAY DAHA BI KOTU OLDU YARISI TR YARISI ING YARISIDA ISPANYOLCA OLDU OYUNU SILIP YENIDEN KURACAGIM
quote:
Alıntıları Göster
MUTLAKA VARDIR
quote:
Orijinalden alıntı: can9bjk
MUTLAKA VARDIR
Alıntıları Göster
yaptım teşekkürler dh
quote:
Orijinalden alıntı: Prerogative
yaptım teşekkürler dh
Alıntıları Göster
Bende yükledim her şey iyi güzelde ara videolar gitti. Ne anladım ozaman ben Türkçe yamadan? Var mı bunun bir çözümü?
saol
quote:
Orijinalden alıntı: salla1
saol
beyler ingilizceye alışınPiyasada ki oyunların %95 i ingilizce.careerin kariyer options un ayarlar olduğunu bilmeyecek ingilizce bilmiyorsanız yükleyinama durduk yere türkçe yama yüklemeninde bir alemi yok bence
Hayatımda ben hiçbir oyunda türkçe yama kullanmadım.oynadığım oyun sayısı 100-200 ü geçmiştir şimdi en azından kalıplaşmaş cümleleri anlayabiliyorumo yüzden türkçe yamayı önermiyorum şahsen
quote:
Orijinalden alıntı: Olur Öyle Şeyler
beyler ingilizceye alışınPiyasada ki oyunların %95 i ingilizce.careerin kariyer options un ayarlar olduğunu bilmeyecek ingilizce bilmiyorsanız yükleyinama durduk yere türkçe yama yüklemeninde bir alemi yok bence
Hayatımda ben hiçbir oyunda türkçe yama kullanmadım.oynadığım oyun sayısı 100-200 ü geçmiştir şimdi en azından kalıplaşmaş cümleleri anlayabiliyorumo yüzden türkçe yamayı önermiyorum şahsen
Alıntıları Göster
ArkadasLar ben most wanted ı yükledim ama sanırım ispanyolca direkt türkçede yapamıyorum ingilizce yapıp türkçe yamasını yapmaya çalıştım fakat gene oLmadı yardımcı olursanız sewinirim...
quote:
Orijinalden alıntı: nezifbadi
ArkadasLar ben most wanted ı yükledim ama sanırım ispanyolca direkt türkçede yapamıyorum ingilizce yapıp türkçe yamasını yapmaya çalıştım fakat gene oLmadı yardımcı olursanız sewinirim...
Alıntıları Göster
Düzgün bir türkçe modu NFSTr adresinde var.
quote:
Orijinalden alıntı: *Lazrail*
quote:
Orjinalden alıntı: hüküm
quote:
Orjinalden alıntı: süpürman
yaa demin bende aradım ama %97 çalışıyo dediler kurdum oyun açmadı bende sildim eğer varsa banada haber verin
yamayı oyunun kurulu olduğu c:program fals klosöründeki yerinde açıp yamayı çalıştır bu işlemi gerekirse 2,3 kere dene ilkin benimkide açmamıştı biraz uğraştıktan sonra şimdi türkçe olarak oynuyorum gayete güzel..
ya hocam ben yükledim oyunu açtı ama demolar ortadan kayboldu, senin resimde ki demolar değil alt yazılı olamak gözükme bile gözükmüyor ama oyunun menüsü ve mesajlar türkçe..
acaba nerde hata yaptım...
YA AYNEN BENDE OLUOR ALT YAZI YOK KIZI HEMEN GECİOR AMA TÜRKCE OLUOR VİSTA BİDE BENİM PC ...
quote:
Orijinalden alıntı: arsinliakrep61
quote:
Orijinalden alıntı: *Lazrail*
quote:
Orjinalden alıntı: hüküm
quote:
Orjinalden alıntı: süpürman
yaa demin bende aradım ama %97 çalışıyo dediler kurdum oyun açmadı bende sildim eğer varsa banada haber verin
yamayı oyunun kurulu olduğu c:program fals klosöründeki yerinde açıp yamayı çalıştır bu işlemi gerekirse 2,3 kere dene ilkin benimkide açmamıştı biraz uğraştıktan sonra şimdi türkçe olarak oynuyorum gayete güzel..
ya hocam ben yükledim oyunu açtı ama demolar ortadan kayboldu, senin resimde ki demolar değil alt yazılı olamak gözükme bile gözükmüyor ama oyunun menüsü ve mesajlar türkçe..
acaba nerde hata yaptım...
YA AYNEN BENDE OLUOR ALT YAZI YOK KIZI HEMEN GECİOR AMA TÜRKCE OLUOR VİSTA BİDE BENİM PC ...
Alıntıları Göster
r.a.p.i.d.s.h.a.r.e amca 198 KB lık dosyayı free indirtmemek için 2 saat uğraştırdı. elinde olan varsa rapid olmayan bi yere yükleyebilirmi?