Şimdi Ara

Need for Speed™ Most Wanted TÜRKÇE YAMA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
1
Favori
208.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR BU OYUNDA TÜRKÇE YAMA BULAN VARSA ATABİLİR Mİ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihan_gs -- 18 Şubat 2007; 13:52:57 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

NFS Most Wanted Türkçe Yama ile Nostaljiyi Yeniden Yaşa

Need for Speed™ hayranları, artık efsanevi NFS Most Wanted oyununu Türkçe olarak deneyimleyebilirsiniz. Mevcut olan nfs most wanted türkçe yama sayesinde, bu sürükleyici yarış oyununun tüm diyaloglarını ve metinlerini ana dilinizde takip edebilirsiniz.

Most Wanted Türkçe Yama ile Artan Keyif

Most wanted türkçe yama, oyunun sürükleyici hikayesini ve heyecan verici yarışlarını tam olarak anlamanıza olanak tanır. Karakterlerin diyalogları ve oyun içi anlatılar, Türkçe yama sayesinde daha etkileyici ve sürükleyici hale gelir.

NFS Most Wanted 2005 Türkçe Yama ile Nostaljik Yolculuk

NFS Most Wanted 2005 sürümü için özel olarak geliştirilen nfs most wanted 2005 türkçe yama, bu klasik oyunu Türkçe olarak oynama fırsatı sunar. Nostaljik anılarını yeniden canlandır ve oyundaki efsanevi yarış pistlerinde Türkçe olarak mücadele et.

Need for Speed Türkçe Yama İle Dil Engeline Son

Need for Speed türkçe yama sayesinde, dil engeli artık oyun keyfini kaçırmayacak. Artık oyundaki tüm diyalogları ve metinleri rahatlıkla anlayabilir, yarışlara odaklanabilir ve heyecanın tadını çıkarabilirsiniz.

NFS Most Wanted Altyazı Açma

nfs most wanted altyazı açma özelliği, Türkçe yama yüklü olmayan oyunlarda da diyalogların Türkçe olarak görüntülenmesine olanak tanır. Oyun ayarlarından altyazıları etkinleştirerek, Türkçe altyazılarla oyunu keyifle oynayabilirsiniz.

Nasıl Türkçe Yama Yüklenir?

nfs most wanted türkçe yama yüklemek oldukça kolaydır. Oyunun kurulu olduğu klasöre yama dosyalarını kopyaladıktan sonra, yamayı çalıştırarak kurulumu tamamlayabilirsiniz. Daha detaylı kurulum talimatları için yama dosyasıyla birlikte verilen kılavuza göz atabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • varrmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi combata -- 26 Ekim 2006; 0:02:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: combata

bu oyunun türkçe yaması yok boşuna arama

türkçe yaması var hatta %100 yama
  • yaa demin bende aradım ama %97 çalışıyo dediler kurdum oyun açmadı bende sildim eğer varsa banada haber verin
  • quote:

Orjinalden alıntı: süpürman

yaa demin bende aradım ama %97 çalışıyo dediler kurdum oyun açmadı bende sildim eğer varsa banada haber verin

yamayı oyunun kurulu olduğu c:program fals klosöründeki yerinde açıp yamayı çalıştır bu işlemi gerekirse 2,3 kere dene ilkin benimkide açmamıştı biraz uğraştıktan sonra şimdi türkçe olarak oynuyorum gayete güzel..

Need for Speed™ Most Wanted  TÜRKÇE YAMA

• tamamda yama nerde link varmı
  • hani link arkadaşlar verinde bizde yükleyelim.....paylaşımmm
  • buyrun burdan ( http:// ? ? ? ? .de/files/36409774/...urkce_Yama.exe ) soru işareti ?? olan yerlere ( rapid share ) yazılacak bitişik olarak tabi.. kurulumu : kur dosyasını C:\Program Files\EA GAMES\Need for Speed Most Wanted
    BUNUN ıcıne tası orada sag tıkla BURAYA CIKART de ordan daha sonra
    birtane YÜKLE İSMİNDE MS-DOS TOPLU İŞ DOSYASI war
    ordakı yukleye bas
    sana uyarı werecek
    EVET de
    sonra bır daha gelecek EVET de
    en son kapkara ms-dos penceresı kalacak orda herhangı bır tusa bas
    o kendılıgınden gıderrr.. gerekirse 2,3 kere tekrar lanacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüküm -- 25 Ekim 2006; 10:03:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hüküm

buyrun burdan ( http:// ? ? ? ? .de/files/36409774/...urkce_Yama.exe ) soru işareti ?? olan yerlere ( rapid share ) yazılacak bitişik olarak tabi.. kurulumu : kur dosyasını C:\Program Files\EA GAMES\Need for Speed Most Wanted
    ordakı yukleye bas
    sana uyarı werecek
    EVET de

linki yanlış vermiş olbailir misin? site bulunamıyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihan_gs -- 25 Ekim 2006; 12:17:32 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: süpürman

yaa demin bende aradım ama %97 çalışıyo dediler kurdum oyun açmadı bende sildim eğer varsa banada haber verin

yamayı oyunun kurulu olduğu c:program fals klosöründeki yerinde açıp yamayı çalıştır bu işlemi gerekirse 2,3 kere dene ilkin benimkide açmamıştı biraz uğraştıktan sonra şimdi türkçe olarak oynuyorum gayete güzel..

bugün çalıştı demek sistemi yeniden başlatmak gerekiyomuş valla çok güzel oldu

• quote:

buyrun burdan ( http:// ? ? ? ? .de/files/36409774/...urkce_Yama.exe ) soru işareti ?? olan yerlere ( rapid share ) yazılacak bitişik olarak tabi.. kurulumu : kur dosyasını C:\Program Files\EA GAMES\Need for Speed Most Wanted
    ordakı yukleye bas
    sana uyarı werecek
    EVET de

Linkin yarısını alamamışsın ( http:// ? ? ? ? .de/files/36409774/...urkce_Yama.exe )
    urkceyama dan önceki ... ların ne olduğunu da yazıver

• bir de sitenin linkiyle verirsen daha iyi olur bi iki forumda gördüm Trojan doluymuş. Kimse sakata gelmesin
  • ARKADAŞLAR LİNKİ DEĞİŞTİRDİM YAMA VE KONUYU BURDAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZhttp://files.filefront.com//;6051696;;/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüküm -- 25 Ekim 2006; 18:51:26 >

• Sağolasın indirdim bi ara denerim Kaspersky ile tarattım temiz çıktı
  • dostum linkten indirilen zip in şifresi nedir bunuda yayınlarsan sevinirim
  • evet rar şifresi nedir.
  • arkadaşlar özür diliyorum şifre : shady_forumtr
  • Vay Güzelmiş
  • bende oyunun dilini almanca yaptı.
  • Bende de almanca yaptı yaw
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.