Şimdi Ara

NEED FOR SPEED NO LIMITS **Ana Konu** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
9.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arada altın hilesi yaptım rahata kavuştum. yoksa o ferrariymiş, koenigseggmiş, hatta mercedes amgymiş hayatta açılmaz valla. hatta mustangi falan açmak için bile kim bilir kaç ay bekleyecektim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kvothe6

quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Balboa®

Most wanted'tan sonra çöp geldi bana bu oyun, aradan 3 yıl geçmesine rağmen grafiklerde hiçmi ilerleme olmaz arkadaş hatta kötüye gitmiş

aynen şu oyundaki kontrol sistemini most wanted a getirseler anında siler most wanted ı tekrar kurarım.

Kontrol sistemi bence most wanted'ta çok daha iyi, no limits'te kontroller hiç gerçekçi değil dönüşler falan ve polis arabasına vurunca sanki balona vurmuş gibi uçuyor araba havada, parası neyse verelim arkadaş adam gibi oyun çıkarın mobilde sadece yarış oyunu oynuyorum ve senelerdir kaliteli bir yarış oyunu gelmedi

• quote:

quote:

quote:

Most wanted'tan sonra çöp geldi bana bu oyun, aradan 3 yıl geçmesine rağmen grafiklerde hiçmi ilerleme olmaz arkadaş hatta kötüye gitmiş

aynen şu oyundaki kontrol sistemini most wanted a getirseler anında siler most wanted ı tekrar kurarım.

Kontrol sistemi bence most wanted'ta çok daha iyi, no limits'te kontroller hiç gerçekçi değil dönüşler falan ve polis arabasına vurunca sanki balona vurmuş gibi uçuyor araba havada, parası neyse verelim arkadaş adam gibi oyun çıkarın mobilde sadece yarış oyunu oynuyorum ve senelerdir kaliteli bir yarış oyunu gelmedi

most wanted öyle uzanırken yatarken falan oynanmıyor ya. illa doğrulup konsantre olucan falan. aracı yönlendiricem diye 3 yarıştan sonra insanın kolu, boynu ağrıyor resmen. o yüzden sevememiştim ben.

• quote:

quote:

quote:

quote:

most wanted öyle uzanırken yatarken falan oynanmıyor ya. illa doğrulup konsantre olucan falan. aracı yönlendiricem diye 3 yarıştan sonra insanın kolu, boynu ağrıyor resmen. o yüzden sevememiştim ben.

No limitste'ki gibi havada uçan arabalar, son sürat giderken sanki çok yavaş gidiyormuş gibi virajdan rahatça dönme gibi şeyler olacağına most wanted oynarım daha iyi, no limits çok çocukça olmuş, 2012'de çıkmasına rağmen grafikleride göze daha güzel hitap ediyor

• Oyunu çok seviyorum ama hiç keyif almıyorum.Şimdi diyeceksiniz ki o nasıl oluyor ? Şöyle; yarışlar çok kısa ayrıca free drive modu olsa süper olur.Oyunun bir de en kötü yanı 220 bin dolarım var araba alınmıyor.Modifiye için de o parayı harcayamıyoruz.Yarış kazandıkça saçma sapan parçalar hediye ediyor ama tuning puanı vermiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • curaly kullanıcısına yanıt
    Aynen daha düzgün birşey çıkartabilirlermiş keşke daha iyi bir çalışmayla çıkartsalarmış.
  • kvothe6 kullanıcısına yanıt
    Hocam ios'de mi yoksa android'de mi oynuyorsun? Ben gameplayer türevi programların çoğunu denedim başaramadım server bazlı bir oyun olduğu için yemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ae.

Hocam ios'de mi yoksa android'de mi oynuyorsun? Ben gameplayer türevi programların çoğunu denedim başaramadım server bazlı bir oyun olduğu için yemiyor.

android hocam. game guardian işe yarıyor.
    Valla ben de game guardian denedim ama ben basaramadim heralde. Bakabilecegim bir kaynak falan var midir?
  • quote:

Valla ben de game guardian denedim ama ben basaramadim heralde. Bakabilecegim bir kaynak falan var midir?

https://www.youtube.com/watch?v=OBG2Juh_hSY

ben burdan bakarak yaptım.
  • Teşekkürler hocam inceleyeceğim.

• Tuning puani nasil kazaniliyor bilen varmi?

• oyun hoşuma gitti
  • quote:

quote:

Selam hocam. Bunu yaparken telefonun rootlu mu olması lazım?

• quote:

Orijinalden alıntı: muratgurler

quote:

quote:

Selam hocam. Bunu yaparken telefonun rootlu mu olması lazım?

evet root gerekli hocam.

Peki teşekkürler. Root dışında başka bi yöntemi var mı acaba?

• quote:

Peki teşekkürler. Root dışında başka bi yöntemi var mı acaba?

bildiğim kadarıyla yok. zaten pek sanmıyorum da olacağını. böyle şeylerde root şart.
  • Arkadaşlar son güncellemeyle beraber oyundan belli bir süre sonra atma sorunu oldu sadece bende mi böyle. Cihazım iPhone 6s.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    hocam rootlu bluestaks a oyunu yükleyip gameguardian ile altın kasmaya çalışıcam ama oyunu bir türlü bluestacksta açamadım. yükleme yapıyorum fakat oyunu açamıyorum. Neden acaba bilgin var mı?diğer arkadaşlardan da yardım bekliyorum?
  • quote:

hocam rootlu bluestaks a oyunu yükleyip gameguardian ile altın kasmaya çalışıcam ama oyunu bir türlü bluestacksta açamadım. yükleme yapıyorum fakat oyunu açamıyorum. Neden acaba bilgin var mı?diğer arkadaşlardan da yardım bekliyorum?

hocam bluestaks hiç kullanmadım bilgim yok maalesef

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.