Şimdi Ara

NEED FOR SPEED NO LIMITS **Ana Konu**

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
1
Favori
9.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni bir video gelmiş hem onu paylaşmak hemde oyun çıktığında burda hep beraber toplanalım diye konuyu açtım oyun çıktıktan sonra burda id'lerimizi paylaşır beraber yarışırız ve arabalarımızdan resimler koyarız.

• ip5 desteklermi şuan bakdım apstorda yok link verin varsa
  • MarjinaL_Kedi kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimal destekler hocam ilginç bir şekilde appstore içinde yok tahminen yarın gelir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha tr ye ulaşamadı bi ulaşsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun gelmiş indirebilirsiniz arattığınızda çıkmazsa ea oyunlarının oldu yerden bulabilirsiniz.

• Oyunu 7.seviye olana kadar oynadım modifiye ve geliştirme için farklı para birimleri var çok gereksiz buldum.Drift yapmak için belli bir bölüme kadar ilerlemeniz gerekiyor.Bence oyunu böyle yapıcaklarına paralı getirselerdide yeni çıkacak olan oyuna yakın özelleştirmeyle doya doya oynardık. Oyundan açıkcası soğudum sürüş, grafikler resmen most wanted gerisinde yapmak için yapmışlar ayıptır adam gibi açık dünya güzel bir oyun yapsaydınızda 50 tl deseydiniz yine alırdım. Real racing grafiklerinde belki daha iyisi on numara oyun beklerken bunu görünce üzüldüm hiç emek verilmemiş gibi duruyor.
  • Rezil bir oyun

• 2yildizli kitlere upgrade yaparsaniz eskisini satmayin sonradan diger araclara takarsiniz.ayrica belirteyim tum araclar oyunda kullaniliyor birini gelistireyim o bana yeter diye dusunmeyin.

• Oyunu 3 Ay önce bitirdim resmen para tuzağı EA Sağolsun

• para tuzağı. bmw f84 eventi yapmışlar 5 gündür emek verdim ama son 3 bölümü geçmek imkansız para harcamadan. silicem muhtemelen bu akşamdan sonra.

hadi eventler kolay olmaz derim kabul ederim ama event harici kısımlar da para tuzağı. araba yarış puanı yetersiz devam edemezsin diyor senaryo modunda. puanı yükseltmek için de eski bölümleri oynayıp parça düşürücen hadi eski yarışlardan bi bölümü oynayıp kazandın ama yine de istediğin parça bazen çıkmıyor, çıkması için altın harcayıp yeni kart açıcan, yok benzin bitti doldur falan ohooooo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvothe6 -- 1 Kasım 2015; 22:40:29 >
  • Oyunu oynamayınca para tuzağı demek... Razor eventini sadece 2. chapterdaki 1 tane oyunu altın verip geçerek bitirdim. Tam da şu mesajı atmadan bir kaç saniye önce bitirdim ve Razor M4'ü aldım. İstersen şimdi ekran görüntüsünü de alıp yollayabilirim hem de 735PR toparlayarak. He daha fazlasını da yapabilirdim de kendi hatam daha az oldu.

Oyun oynanabilirlik ve grafik açısından harika. Fuel kısmı can sıkıcı olsa da düzgün kararlar verildiğinde para vermeden her şekilde ilerliyor.

Hatta şimdi baktım, eventı bitirdiğim için +oyun parası ve gold da vermiş. Undergraundda M4 Razoru kullanmak için 40 Level olmak gerekli o kötü olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoWLoadinG -- 1 Kasım 2015; 22:55:29 >
  • İphone 4 de kasmadan oynayabilir miyim ?
  • NoWLoadinG kullanıcısına yanıt
    tamamen haklısın dostum...

oyunu bedava yapmış adamlar... e tabiki benzin işi olacak;

dikkatli ve iyi oynarsan (commodore 64'den beri :) )tıkır tıkır para vermeden oyunu geçiyorsun...

m4 eventinde bende son 2 yarıştayım... bakalım alabilecemmi 37 lvl oldum bu arada...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thehspeed -- 2 Kasım 2015; 0:22:07 >
  • thehspeed T kullanıcısına yanıt
    O sondan bir önceki Hunter yarışı insanın çok fena canını sıkıyor. Ama çok fena sıkıyor... 2-3 kere denedim baktım olmuyor tüm gün donanım yükselttim sonra tek atışta aldım ardından da razoru indirdim mis gibi bitti :)
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvothe6 -- 2 Kasım 2015; 23:14:26 >
  • NoWLoadinG kullanıcısına yanıt
    evet aynısını ben de yaptım razoru aldığımda eventın bitmesine yarım saat kalmıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoWLoadinG

Oyunu oynamayınca para tuzağı demek... Razor eventini sadece 2. chapterdaki 1 tane oyunu altın verip geçerek bitirdim. Tam da şu mesajı atmadan bir kaç saniye önce bitirdim ve Razor M4'ü aldım. İstersen şimdi ekran görüntüsünü de alıp yollayabilirim hem de 735PR toparlayarak. He daha fazlasını da yapabilirdim de kendi hatam daha az oldu.

Oyun oynanabilirlik ve grafik açısından harika. Fuel kısmı can sıkıcı olsa da düzgün kararlar verildiğinde para vermeden her şekilde ilerliyor.

Hatta şimdi baktım, eventı bitirdiğim için +oyun parası ve gold da vermiş. Undergraundda M4 Razoru kullanmak için 40 Level olmak gerekli o kötü olmuş.

dediğimi anlamamışsın. oyun zor değil. oyuna zor demiyorum. zaten razoru da aldım sonuçta. ben diyorum ki oyun para harcatmak için gereksiz meşakatli. parça düşürmek için eski bölümleri tekrar tekrar oyna, oynamazsan o kadar zor araba çıkıyor ki rakip geçmen imkansız. bunu anlayamıyorsanız kusura bakmayın da gömün saatlerinizi oyuna zaten. ben oyunu eğlenmek için oynarım şahsen bu şekilde işkenceye dönüştü mü o oyunu bırakırım.

en son marvel contest of champions o duruma düşürdü. sildim attım.

not: razoru almak için bi kuruş para harcamadım. bu oyuna henüz para harcamadım yani

ekleme: razor ile son turnuvaya gir bence. çok kolay puan kasılıyor. ben girdim paya turnuva parası kazandım turnuva marketinde güzel şeyler oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvothe6 -- 2 Kasım 2015; 23:20:55 >

• Hiç sevmedim bu oyunu. Asphalt 7'ye devam

• Most wanted'tan sonra çöp geldi bana bu oyun, aradan 3 yıl geçmesine rağmen grafiklerde hiçmi ilerleme olmaz arkadaş hatta kötüye gitmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Balboa®

Most wanted'tan sonra çöp geldi bana bu oyun, aradan 3 yıl geçmesine rağmen grafiklerde hiçmi ilerleme olmaz arkadaş hatta kötüye gitmiş

aynen şu oyundaki kontrol sistemini most wanted a getirseler anında siler most wanted ı tekrar kurarım.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.