Şimdi Ara

NEED FOR SPEED: PAYBACK (PLAYSTATION ANA KONU) 'İLK VIDEO GELDİ !!!' (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
763
Cevap
10
Favori
50.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: akt02

O konuda bi bilgim yok hocam

Şu an 23 tl dlc. Siz oynadınız mı içerik satın almaya değer mi? Başka dlc gelecek mi acaba 40 lirayada deluxe yükseltmesi var eğer böyle bir kaç tane daha gelecekse direk onu alayım.
  • saner08 kullanıcısına yanıt
    Ben henüz denemedim hocam . Oyun daha yeni çıktı . Resmi bir bilgi yok ancak daha sonra tekrar eklenti geleceğini düşünüyorum . Dediğim gibi tamamen kendi fikrim . Gelmeyedebilir yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akt02 A kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim cevap için.

• Need for Speed Payback - Enter the Speedcross | PS4

• Bugün yaklaşık 1gb lık bir güncelleme daha gelmiş.
  • NFS 2015 i beğenmiş biri olarak bu oyun sararmı ? Yoksa çokmu arcade ?

• Oyunda ilerlemek için illa loot box mi almak lazım yada saatlerce kasmak mi gerekiyor?

İndirime girmiş almayı düşünüyorum :p

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi die.Rache -- 21 Aralık 2017; 19:37:43 >
  • die.Rache kullanıcısına yanıt
    Aman Osman bey napıyorsunuz? Lütfen şu çöpe para vermeyiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

Aman Osman bey napıyorsunuz? Lütfen şu çöpe para vermeyiniz.

:D niye yav o kadar mı kötü

• quote:

Orijinalden alıntı: mustalation

Oyunu almayanlar hiçbir şey beklemesin en ufak bir beklentisi olanlar için hayal kırıklığı olabilir arcade araba yarışı seviyorsanız oynayın yoksa nfs carbondan sonra seri çöpe dönüştü arada açar hala carbon underground 2 oynarım özellikle de drift yaroşlarını hala zevk alarak oynarım ama bu oyundaki drift modu çok saçma el freniyle drift yapılır bunda arabayı yön tuşuyla dönderince kayıyor hemen normal yarış gibi bir de kart sistemi getirmişler modifeyi sistemi de saçma ama yine de oynanabilir dediğim gibi beklentiyi düşük tutun

hocam NFS 2015 mi yoksa payback mi daha arcade ?

• forward 1905 kullanıcısına yanıt
    Nfs 2015 o oyunun yarısı video zaten bir de hep gece yağmur yağmış yollar sıkıcı bir oyun bana göre ama payback oynarken pek sıkılmadım hızlı ve öfkelinin oyunlaştırılmış hali senaryo ve oynanış olarak, gece gündüz döngüsü var ben driftini beğenmedim o da zevk meselesi onun dışında forza horizon 3ten sonra çok olmasa da yine de beğendiğim bir oyun oldu nfs payback

• quote:

Orijinalden alıntı: mustalation

Nfs 2015 o oyunun yarısı video zaten bir de hep gece yağmur yağmış yollar sıkıcı bir oyun bana göre ama payback oynarken pek sıkılmadım hızlı ve öfkelinin oyunlaştırılmış hali senaryo ve oynanış olarak, gece gündüz döngüsü var ben driftini beğenmedim o da zevk meselesi onun dışında forza horizon 3ten sonra çok olmasa da yine de beğendiğim bir oyun oldu nfs payback

Sağolun hocam.Peki bu kart açma olayında ben oyunda yarışlardan para kazansamda arabayı istediğim gibi geliştiremeyecekmiyim ? Şansa kartmı açmam lazım ? Öyleyse daha saçma bir şey olamaz.

• forward 1905 kullanıcısına yanıt
    Her yarış bitiminde bul karayı al parayı hesabı 3 tane karttan birini açıyorsun beleşe çıkanı ya basıyorsun arabaya ya da satıyorsun zaten haritada da tune shop mu ne var ordan da oyun parasıyla kart alabiliyorsun modifiye içinse mapteki görevleri yapman lazım yoksa teker bile değiştiremezsin bak iyi hatırlattın oyunun en salak yönü de bu işim gücüm yok da teker almak için mapteki drifti yapacağım ben genelde başkalarının yaptığı modifeyeleri basıyordum öyle bir özellik var diğer oyuncuların modifiyeleri araca basabiliyorsun öyle bir oyun işte oyna bitir sat

• Beyler ben oyunun indirimden deluxe paketini aldım fakat standart hali alınmış görünüyor ve deluxe paket unavailable yazıyor sebebi ne olabilir?

• slim kasada oynayanlar oyunun akıcılığı nasıl , 2015 oyununda an an takilmalar olabiliyordu bunda durum nedir

• dayanamadım yine aldım. 2. Kez iniyor makineye oyun. Deli gibi gran turismo oynuyorum ama Sırf dağda taşta serbestçe dolaşmak free roam yapmak için aldım yeniden oyunu.

• bilgennyk kullanıcısına yanıt
    Kardeş oynadıktan sonra fikirlerini yazarsan bende almayı düşünüyorum ,

Akıcılık verdiği keyif nasıl , slim mi pro mu senin makina

Senden önce mesajda sordum kimse cevaplamadı,

Akıcılığı hakkında bana geri bildirim yaparsan makbule geçer

• ouz1806 kullanıcısına yanıt
    Bende pro var. Görüntü inanılmaz güzel oyunun. Çok gerçekçi. Ama oynanış hantal diyebilirim. Arabaların dönüşlere verdiği tepkiler vs. PC'de çok oynadım o tadı alamadım henüz. Arcade bir yarış oyunu olmasına rağmen bana biraz sert geldi. Ama görüntü muhteşem.

Bende hiç GT Sports oynamadım. Nasıldır, araba zaptedilebiliyor mu vs..
  • Schroef kullanıcısına yanıt
    gts oynanış olarak yumuşak gerçeğe yakın, sürüş keyfi güzel, grafikler 60 fps ortalamanın üstünde , içerik olarak tek oyunculu kısım olabildiğince zayıf,, 100 liranın altına düştüğünde alınabilir

• Bu oyunun nesini beğenmediniz anlamadım, beni feci sardı ve iyi bir ingilizce şart diyologlar çok keyifli

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.