Şimdi Ara

NEED FOR SPEED: PAYBACK (PLAYSTATION ANA KONU) 'İLK VIDEO GELDİ !!!' (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
763
Cevap
10
Favori
50.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Illusive Man

Hocam bir oyunun çöp olması için oynanamayacak derecede glitch vs problemi olması lazım kaldıki oyun 100 lira gibi komik bi fiyata düşmüşken almamak hata olur. Yorumu yapan kişinin profiline bakınca zaten anlaşılıyor yapıcı yorum yapıp yapmadığı...

Lootbox diye ölenlerde fifadaki lootbox la alakası yok oyunun aynı gün içinde hiç para vermeden bir arabayı 399 lvl yapabiliyorsunuz 2 hafta içinde plat aldım hiç gerçek para vermeden bedava gelen shipmentlerdende tatmin edici derecede kozmetik ürünü çıktı zaten ...

Katılıyorum hocam, buradaki bazı elemanlar övmeyi ve eleştirmeyi bilmiyor. Kusursuz oyun yok, bugün en çok satan oyunun bile tonla eleştirilecek yerini bulabiliriz. Fakat sizde anlamışsınız onların yapısını, öyle bir eleştiriyor ki adam 100 lira bile verip almaya korkuyorsunuz. Kaldı ki ben sırf bu yorumlardan etkilenip almaktan vazgeçtim.

Arcade araba yarışı oyununu, adam "arcade" yapmışlar diye eleştiriyor :)

Bu oyunu almak isteyen adamlar zaten eksiğini fazlasını az çok biliyor, oynayanlar gerçekçi eleştiriler yapsın fazlada abartmasın..

• Illusive Man kullanıcısına yanıt
    Aynen oyle oyun zaten bol bol para veriyo oyunu bitirdigimde arabalarim bana cok rahat yetiyodu zevkine 1-2 gun kastim 7-8 araba aldim 399 level yaptim yani oyunda zaten bi iki yer var oralarda cok guzel para kasiliyo. Radegella mydi neydi o 1500 beygirlik araba ne degisik bir sey ya sadece bir vites ama muthis hizlaniyo ya top speed'e kadar kadran hic durmuyo. Onunla zaten 2 dakikada bir en az 60 bin dolar kasiyorum gayet rahat para kazaniliyor yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • #NFSPayback için ilk büyük güncelleme yarın (19 Aralık) geliyor. Bu güncellemeyle oyuna yeni Speedcross modu dahilinde 16 etkinlik, Mazda RX-7 Spirit R ve Nissan Skyline 2000 GTR dahil 6 yeni otomobil ve dört BMW modeli için yeni performans parçaları eklenecek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediğiniz araba koenigsegg regera o arabada vites yok :) daha doğrusu vites kutusu yok değişik bi teknoloji sesi falan çok hoş vites atmadığı için ama nfs de pek güzel değik gerçekte veya forzada daha bi hoş sesi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Illusive Man -- 18 Aralık 2017; 17:36:31 >
  • Illusive Man kullanıcısına yanıt
    Evet o araba vitesi yok ama 415'e kadar kadrandurmadan goruyo takilmadan asiri hizli :) tum arabalari aldim nerdeyse ama en farki yaratan araba bu oldu yarislarda.

• Arkadaşlar önceki mesajada yanıt gelmedi ama lakeside sprint yarışı oyundaki hikaye girişinden sonraki ilk yarış geçemiyorum ne yaptıysam olmadı lütfen yardım edin

• Project Scorpio kullanıcısına yanıt
    hocam benim araç stock araba diğerleri daha iyi yani haliyle farkı koyup geçiyorlar. İlk yarışta da o dandik 911 porsche var sanırım araç zaten gitmiyor delirdim resmen en iyi ikinci olabiliyorum ayrıca nfs underground oynamıştım en son pc de o zamanlar bir garaja girip araca modfikasyon yapardık bunda da öyle bir olay yok mu çok darlandırdı beni oyun bir yardımcı ol.
  • ozanaksu O kullanıcısına yanıt
    kardeşim bende aynı dertten müzdariptim lakin kastıra kastırada olsa ilk yarışı az önce geçtim. Oyundan soğudum resmen yinede :(
  • Alsancak kullanıcısına yanıt
    Kardeş speed kartlar ile arabayı güçlendireceksin.

• Project Scorpio kullanıcısına yanıt
    o kartlar nasıl alınıyor nasıl ekleniyor acaip sıkıcı bir durum
  • Henüz haritada hiç yarış açık değil zaten halen geçemedim zar zor ikinci olabiliyorum üstad.

• Hocam speed kart falan yok ilk yarışta parayla satılıyor lootbox. Haritada hiç bir şey yok modifiye yapabileceğimiz. Tüm nfs leri oynadım ilk defa böyle bir şey yaşıyorum

• ozanaksu O kullanıcısına yanıt
    Siz oyun oynamayı bırakın aga... Oyunu 5 günde %90 bitirdim ve sattım bir kere bile gerçek para ile içerik almadım siz oyunun mantığını, ne yapmanız gerektiğini çözememişsiniz daha.

• Hocam o yarışı geçtim sadece bu kadar zor olmasını beklemiyordum. Oyun çok zevkli aslında bu kadar zorlanınca silme noktasına gelince canım sıkıldı neyse oyuna devam ediyorum.

• Yeni gelen speedcross 17 tl, bu ea akıllanmayacak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyunun standart versiyonuna sahibim. Bu güncellemede ki içeriklerden yararlanabilecek miyim? Yeni araçlar falan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saner08 -- 19 Aralık 2017; 15:46:31 >
  • saner08 kullanıcısına yanıt
    Yararlanabilirsin ama daha sonra, şuan sadce deluxe sürümü olanlar indirebilir.

Hocam magazadan speedcross eklentisini satın alıp hemen kullanmaya başlayabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: akt02

Hocam magazadan speedcross eklentisini satın alıp hemen kullanmaya başlayabilirsin

Teşekkür ederim hocam bsc de baktım 'Eğer sıradan paket sahibi iseniz ücretsiz bir şekilde sahip olmak için bir süre daha beklemeniz gerekecek.' yazmışlar ondan sorayım dedim. Bedava verilecek mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saner08 -- 19 Aralık 2017; 18:14:21 >
    O konuda bi bilgim yok hocam

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.