Şimdi Ara

Need for Speed: ProStreet (2007) [ANA KONU] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.510
Cevap
2
Favori
422.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dediğim gibi oyun çıkmadan bir şey söylemek pek doğru olmaz ama ben hiç sanmıyorum TDU dan iyi bir oyun yapacaklarını büyük ihtimalle aynı tas aynı haman olacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TµGy

Oyun şu an pc ye açıklanmadı. açıklansa bile konsollardan sonra gelecek. Biz altını üstünü kurcalayıp kenara attıktan sonra.

Sonradan gören birinin konsolu olunca böyle konuşur işte.Hey Allahım yaşı kaç acaba bu çocuğun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

EA Games yine aynı tas aynı hamam, sonuçta kaybeden kendisi olacak. Hiç çıkmasın daha iyi.

Doğru valla ne diyeyim aynen katılıyorum. Ama keşke TDU dan daha iyisini yapsa da ben de şöyle gerçek bir NFS oyunu oynasam ama sanırım bunlar olmayacak NFS yine aynen devam edecek gibi görünüyor..
  • yanlız süper görüntü
  • Gereksiz tartışmalar silinmiştir.
  • bence çok güzel olucak. hasar modelleme dln muthiş olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Saltuk

Gereksiz tartışmalar silinmiştir.

Tüm gereksiz tartışmalar yani msjlar silinmemiş ayrıca olay olup bittikten sonra msjlar silindimi pek anlamı olmuyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: venom800

quote:

EA Games yine aynı tas aynı hamam, sonuçta kaybeden kendisi olacak. Hiç çıkmasın daha iyi.

Doğru valla ne diyeyim aynen katılıyorum. Ama keşke TDU dan daha iyisini yapsa da ben de şöyle gerçek bir NFS oyunu oynasam ama sanırım bunlar olmayacak NFS yine aynen devam edecek gibi görünüyor..
    NFS undergraund 2 ve MW iyi degil mi ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 22 Mayıs 2007; 19:52:46 >

• Bu oyundan tek dileğim şudur. Grafiği biraz güzel olsun. Hasar modelemesi olsun. Kokpit görünümü olsun. Sürüş en az TDU'daki kadar gerçekci olsun. Bir de böyle eski oyunlardaki gibi çokca çarpıp da yine full hız arabayı kullanmaya devam etme olayı olmasın. Vurduğu yerde kalsın yani. Bizim yeteneğimize kalsın iş. Birkaçını çoktan yapmışlar bakıyorum ki. Hadi hayırlısı. İnşallah bu sefer işi ciddiye alırlar (ki almaları gerekiyor) da bize güzel bir araba yarışı oyunu verirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::Battousai:: -- 22 Mayıs 2007; 19:59:23 >
  • NFS serisi tüm konsollarla berabar pc'yede çıkmıştır.Bazen ilk önce konsola çıkar bazen pc ye ama NFS serisinin iki platform içinde 1 ayı geçtiğini duymadım.Yani oyunu hazırlıyorlar ilk önce hangisiyse o platformda duyuruluyor.
  • yeni nfs,hem de 2 hafta sonra çıkıcak
    heralde ea baya sinirlenmiş gelen eleştirilere
  • Teaser çıkacak 2 hafta sonra. Kendisi herhalde 2008'i bulur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SCREAM_BG

quote:

quote:

İlk 5 oyunda olan kokpit kamerası (yani arabanın içinden oynanan kamera) yok, ayrıca araba denetimleri gerçekçi değil (200-250 ile yavaşlamadan viraj dönme vb.). Bunlar dediğin NFS'lerin yeterince iyi olmaması için sayılabilecek en basit nedenler.

• quote:

Orjinalden alıntı: ::Battousai::

Bu oyundan tek dileğim şudur. Grafiği biraz güzel olsun. Hasar modelemesi olsun. Kokpit görünümü olsun. Sürüş en az TDU'daki kadar gerçekci olsun. Bir de böyle eski oyunlardaki gibi çokca çarpıp da yine full hız arabayı kullanmaya devam etme olayı olmasın. Vurduğu yerde kalsın yani. Bizim yeteneğimize kalsın iş. Birkaçını çoktan yapmışlar bakıyorum ki. Hadi hayırlısı. İnşallah bu sefer işi ciddiye alırlar (ki almaları gerekiyor) da bize güzel bir araba yarışı oyunu verirler.

katılıyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

İlk 5 oyunda olan kokpit kamerası (yani arabanın içinden oynanan kamera) yok, ayrıca araba denetimleri gerçekçi değil (200-250 ile yavaşlamadan viraj dönme vb.). Bunlar dediğin NFS'lerin yeterince iyi olmaması için sayılabilecek en basit nedenler.

Bunlara da aynen katılıyorum ama ek olarak bir kaç şey söylemek istiyorum. Öncelikle nfs serisi undergraund ile yepyeni bir oyun oldu bunu hepimiz biliyoruz ve bende düsürt olmak gerekirse undergraund ilk çıktığında o gece yarışlarını, piyasa arabalarını ve modifiye olayını görünce oyunu bilgisayarıma kurmadım bile aradan 7-8 ay geçti ve arkadaşımın zoruyla yükledim bilgisayarıma ve yapımın kaliteli olduğunu ama eski nfs lerle alakalı olmadığını söyledim. Ama oyun genel olarak kaliteliydi tabi özene bözene yapılmıştı ama dedim ya yeni bir yola girilmişti bir kere hızlı ve öfkeli filmi ile başlayan piyasa arabalarına modifiye yapma akımı giderek popülerl hale geliyordu, nfs de seriye bu yön de devam etme kararı aldı ama ben bu karardan memnun kalmadım ve ondan sonra çıkan hiçbir seriyide beğenmedim kendi adıma ama oyunlar carbon a kadar kaliteli yapımlar oldu hemen hemen. Nfs undergraund 2 ile şehirde serbestçe gezme olayı geldi gerçi rockstar ın bir yapımı olan midnight club oyunu nfs undergraund 2 den önce çıkmıştı ve şehirde serbestçe araba kullanımına imkan veriyordu ama belki de nfs undergraund kadar tutmadı herneyse daha sonra most wandet geldi ve ben bir ihtimal eski günlere döneriz diye umut etmiştim ama yine olmadı aşırı arcade hava ve yine (!) kokpit kamerasının olmayışı beni epey üzmüştü ama en azından undergraund daki piyasa arabaları kadar fazla araç yoktu mw da yani daha çok süper arabalara yönelmişlerdi ve en sevdiğim araç olan dodge viper da bu sefer oyuna dahil edildi ve benim açımdan fena bir oyun olmadı mw ama yine de tam olarak istediğim gibi değildi sonra carbon çıktı ve tam bir fiyaskoydu benim için. Oyun yine hızlı ve öfkelinin birebir taklidi olmuştu tokyo drift filminde ki gibi dağa çıkıp drift yapabiliyorduk da drift işini o kadar ucuz yapmışlardı ki sanki oyun sadece küçük yaştaki çocuklara yapılmış havası veriyordu. Onun dışında oynanabilirlik mw tan daha da fazla arcade olmuştu ve hala kokpit kamerasından eser yoktu ayrıca aynı çeşit modifiye parçaları ve yarışlardan sıkılmıştım şimdi de bana pek fazla ümit vermeyen bu video geldi bakalım ne olacak inşallah köklü değişiklikler yaparlar diyorum ama şimdiden söyliyim bu oyunu beklemiyorum yani çıkış tarihini öyle TDU de olduğu gibi takip etmeyeceğim çıkınca alırız gibi bir durum olacak yani. Biraz uzun oldu ama içimi döktüm rahatladım valla

• Bayağa bi döktürmüşsün venom800.
    Artık oyundan geçtik trailer içindemi trailerin
    çıkış tarihini veren trailer izliyoruz. Pes yani
  • NFS'nin çocuk oyunlarından birisi daha geliyor gibi. Merak ediyorum gerçek yarış oyuncuları bu oyunları 1 haftadan fazla oynamış mıdır? Ver grafiği ve HDR'yi tamam herşey halloldu sanki. Yılladır aynı şey bıkmadılar, ben arcade olmasına hiçbir şey demiyorum diyemem de zaten ama artık arabaların daha gerçekçi tepkiler vermesini bekliyorum. Yani yıllar önceki tek disketlik Lotus oyununda da arabalar şimdiki gibi viraj alıyordu. Viraj almayı geçtim daha birçok fizik motorundan kaynaklanan kusuru var. Bu yeni oyunda gerçekçilik yönünde ciddi ilerlemeler kaydetmeden yine tutulan bir oyun olmayacaktır...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bunlara da aynen katılıyorum ama ek olarak bir kaç şey söylemek istiyorum. Öncelikle nfs serisi undergraund ile yepyeni bir oyun oldu bunu hepimiz biliyoruz ve bende düsürt olmak gerekirse undergraund ilk çıktığında o gece yarışlarını, piyasa arabalarını ve modifiye olayını görünce oyunu bilgisayarıma kurmadım bile aradan 7-8 ay geçti ve arkadaşımın zoruyla yükledim bilgisayarıma ve yapımın kaliteli olduğunu ama eski nfs lerle alakalı olmadığını söyledim. Ama oyun genel olarak kaliteliydi tabi özene bözene yapılmıştı ama dedim ya yeni bir yola girilmişti bir kere hızlı ve öfkeli filmi ile başlayan piyasa arabalarına modifiye yapma akımı giderek popülerl hale geliyordu, nfs de seriye bu yön de devam etme kararı aldı ama ben bu karardan memnun kalmadım ve ondan sonra çıkan hiçbir seriyide beğenmedim kendi adıma ama oyunlar carbon a kadar kaliteli yapımlar oldu hemen hemen. Nfs undergraund 2 ile şehirde serbestçe gezme olayı geldi gerçi rockstar ın bir yapımı olan midnight club oyunu nfs undergraund 2 den önce çıkmıştı ve şehirde serbestçe araba kullanımına imkan veriyordu ama belki de nfs undergraund kadar tutmadı herneyse daha sonra most wandet geldi ve ben bir ihtimal eski günlere döneriz diye umut etmiştim ama yine olmadı aşırı arcade hava ve yine (!) kokpit kamerasının olmayışı beni epey üzmüştü ama en azından undergraund daki piyasa arabaları kadar fazla araç yoktu mw da yani daha çok süper arabalara yönelmişlerdi ve en sevdiğim araç olan dodge viper da bu sefer oyuna dahil edildi ve benim açımdan fena bir oyun olmadı mw ama yine de tam olarak istediğim gibi değildi sonra carbon çıktı ve tam bir fiyaskoydu benim için. Oyun yine hızlı ve öfkelinin birebir taklidi olmuştu tokyo drift filminde ki gibi dağa çıkıp drift yapabiliyorduk da drift işini o kadar ucuz yapmışlardı ki sanki oyun sadece küçük yaştaki çocuklara yapılmış havası veriyordu. Onun dışında oynanabilirlik mw tan daha da fazla arcade olmuştu ve hala kokpit kamerasından eser yoktu ayrıca aynı çeşit modifiye parçaları ve yarışlardan sıkılmıştım şimdi de bana pek fazla ümit vermeyen bu video geldi bakalım ne olacak inşallah köklü değişiklikler yaparlar diyorum ama şimdiden söyliyim bu oyunu beklemiyorum yani çıkış tarihini öyle TDU de olduğu gibi takip etmeyeceğim çıkınca alırız gibi bir durum olacak yani. Biraz uzun oldu ama içimi döktüm rahatladım valla
    venom800

her mesajin nerdeyse bu kadar uzun..
    SUPERSIN YAA BASKA BISEY DIYEMIYCAM...
    />

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 22 Mayıs 2007; 21:44:56 >

• yaw arkadaslar ordaki ne tarihi ben anlamadım oyun o tarihtemi cıkacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaTaDoR

NFS'nin çocuk oyunlarından birisi daha geliyor gibi. Merak ediyorum gerçek yarış oyuncuları bu oyunları 1 haftadan fazla oynamış mıdır? Ver grafiği ve HDR'yi tamam herşey halloldu sanki. Yılladır aynı şey bıkmadılar, ben arcade olmasına hiçbir şey demiyorum diyemem de zaten ama artık arabaların daha gerçekçi tepkiler vermesini bekliyorum. Yani yıllar önceki tek disketlik Lotus oyununda da arabalar şimdiki gibi viraj alıyordu. Viraj almayı geçtim daha birçok fizik motorundan kaynaklanan kusuru var. Bu yeni oyunda gerçekçilik yönünde ciddi ilerlemeler kaydetmeden yine tutulan bir oyun olmayacaktır...

bu ne yaaa ??imzandaki
    birazanlatir misin ??

Soru: Piyasadaki bütün araba yarışlarını oynadım ama bir süre sonra sıkıldım. Bana hiç sıkılmayacağım bir yarış oyunu önerebilir misiniz?
    Cevap: Tam aradığınız gibi bir oyun var, hem de tamamen ücretsiz. İsmi "Trackmania Nations" Bu oyunla bütün kalıpları yıkacaksınız ve bugüne kadar yapılmış en iyi fizik motoruna sahip oyun olduğundan her geçen gün farklı bir özelliğini keşfedeceksiniz. Sakın bunu NFS gibi çocuk oyunlarıyla kıyaslamayın, gerçek bir usta oyununa hazır olun. Oyunu hemen indirip bu maceraya atılmak için Türkiye'nin tek Trackmania sitesi olan:www.Trackmania-Turkiye.com 'u ziyaret etmeniz yeterlidir. Unutmayın bu sadece bir oyun değil, yaşam şeklidir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 22 Mayıs 2007; 21:53:40 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.