Şimdi Ara

Need for Speed: ProStreet (2007) [ANA KONU] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.510
Cevap
2
Favori
422.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: SCREAM_BG

quote:

Orjinalden alıntı: MaTaDoR

NFS'nin çocuk oyunlarından birisi daha geliyor gibi. Merak ediyorum gerçek yarış oyuncuları bu oyunları 1 haftadan fazla oynamış mıdır? Ver grafiği ve HDR'yi tamam herşey halloldu sanki. Yılladır aynı şey bıkmadılar, ben arcade olmasına hiçbir şey demiyorum diyemem de zaten ama artık arabaların daha gerçekçi tepkiler vermesini bekliyorum. Yani yıllar önceki tek disketlik Lotus oyununda da arabalar şimdiki gibi viraj alıyordu. Viraj almayı geçtim daha birçok fizik motorundan kaynaklanan kusuru var. Bu yeni oyunda gerçekçilik yönünde ciddi ilerlemeler kaydetmeden yine tutulan bir oyun olmayacaktır...

bu ne yaaa ??imzandaki

Soru: Piyasadaki bütün araba yarışlarını oynadım ama bir süre sonra sıkıldım. Bana hiç sıkılmayacağım bir yarış oyunu önerebilir misiniz?
    Cevap: Tam aradığınız gibi bir oyun var, hem de tamamen ücretsiz. İsmi "Trackmania Nations" Bu oyunla bütün kalıpları yıkacaksınız ve bugüne kadar yapılmış en iyi fizik motoruna sahip oyun olduğundan her geçen gün farklı bir özelliğini keşfedeceksiniz. Sakın bunu NFS gibi çocuk oyunlarıyla kıyaslamayın, gerçek bir usta oyununa hazır olun. Oyunu hemen indirip bu maceraya atılmak için Türkiye'nin tek Trackmania sitesi olan:www.Trackmania-Turkiye.com 'u ziyaret etmeniz yeterlidir. Unutmayın bu sadece bir oyun değil, yaşam şeklidir...

Bir yarış oyunu hastası olarak, beni tatmin edebilen tek oyun Trackmania Nations olmuştur. Oynadıkça oyuna daha çok hayran kaldım ve dünyada yüzbinlerce kişinin oynadığı devasa bir online platform olması da sadece benim beğendiğim bir oyun olmadığının en iyi göstergesi. Hız, aksiyon, heyecan ne ararsan var.

Sana bir video vereyim, sürüşü dikkatle izle ve kararı sen ver.

Buyur:http://www.youtube.com/watch?v=rOSDT7LUW2g

• Yukarıda verdiğim bilinen bir yol olduğundan arkadaş çok rahat bir sürüş yapabilmiş, ama şimdi vereceğim birinciye 40.000$ ödüllü dünya şampiyonasında finalistlerin mücadelesinden bir örnek. Önemle belirtiyorum ki, yolu hiç bilmiyorlar yani ilk sürüşleri. Gerçi benim de bunlardan pek aşağı kalır yanım yok.

Buyrun:http://www.youtube.com/watch?v=H73Owj2bjsw

• need for speed her yeni oyun çıkardığında burdaki herkes bunu yüklicek ve oynicak beğenceke beğenmicek ama muhakak yüklicek ve oynicaktır onun için fazla eleştirmeyelim çıkmasını bekleyip oynayıp görelim derim...yannışmıyım ?
  • 31 Mayıs'ta herşey belli olacak ama yeni oyun PC'ye çıkmayacak muhtemelen:(
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

31 Mayıs'ta herşey belli olacak ama yeni oyun PC'ye çıkmayacak muhtemelen:(

Oldu mu şimdi he nasıl olur böyle birşey sen söyleme bari bunu
  • Pinky ne diyon olm sen
  • süpermiş haa
  • Önceden de dediğim gibi single player olan her oyun bir zaman sonra sıkar. Crysisi çıksın en fazla kaç kez bitireceksiniz oyunu single player. 1 ya da 2 kez. Online oynamadığınız sürece sıkılmanız kaçınılmazdır. Trackmania nations online oynanabildiği için çok sarıyordu. Ben şahsen çok sık single player oyun oynamıyorum. Hep online oynuyorum. Yoksa inanın bana en baba grafikli en güzel konulu oyun bile olsa yine sıkar, yine sıkar.

Saygılar...Gökhan...

Bu arada ea genelde aylar öncesinden tanıtım yapardı. N'oldu böyle yahu EA games e. Bu sefer iyi bir çıkış yapacaklarına inanıyorlar sanırım.
  • quote:

aaaaa pinky
    />

quote:

Orjinalden alıntı: forious

quote:

o0o0bratcet taniyamadim avatarin degismis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 23 Mayıs 2007; 8:30:36 >

• quote:

Orjinalden alıntı: SCREAM_BG

quote:

aaaaa pinky
    />

quote:

Orjinalden alıntı: forious

quote:

o0o0bratcet taniyamadim avatarin degismis

Vay brat nbr yaa evet değiştirdim eskidi diğeri artık beaa

• İnşallah ben yanılırım ama PC'ye çıkacağıın hiç sanmıyorum.
  • quote:

İnşallah ben yanılırım ama PC'ye çıkacağıın hiç sanmıyorum.

İnşallah.
  • quote:

Orjinalden alıntı: beyaz_piy10

youtube da bi arkadaş demişki.
    bakalım tdu nun liderliğini alabilcekmi ?

Evet ben dedim onu hayırdır yalanmı?
  • quote:

İnşallah ben yanılırım ama PC'ye çıkacağıın hiç sanmıyorum.
    neden cikmasin yaw...
    tum NFS serileri simdiye kadar hep PC'ye cikti...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 23 Mayıs 2007; 10:05:57 >
  • nfs bugune kadar pc ye cıktı bence bu oyunda cıkar pc ye
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::Battousai::

Önceden de dediğim gibi single player olan her oyun bir zaman sonra sıkar. Crysisi çıksın en fazla kaç kez bitireceksiniz oyunu single player. 1 ya da 2 kez. Online oynamadığınız sürece sıkılmanız kaçınılmazdır. Trackmania nations online oynanabildiği için çok sarıyordu. Ben şahsen çok sık single player oyun oynamıyorum. Hep online oynuyorum. Yoksa inanın bana en baba grafikli en güzel konulu oyun bile olsa yine sıkar, yine sıkar.

Saygılar...Gökhan...

Bu arada ea genelde aylar öncesinden tanıtım yapardı. N'oldu böyle yahu EA games e. Bu sefer iyi bir çıkış yapacaklarına inanıyorlar sanırım.

Aynen ben de single player oyunlardan bir süre sonra sıkılıyorum o yüzden çareyi Trackmania'da buldum. Grafikleri de müthiş yani her yönden süper bir oyun.

Trackmania United'da çok sevdiğim Audi R8'den bir ss aldım:

• of anam bune boyle be manyak oyun hemen ciksin isitiyom
  • hohohoyyttt...sabırsızlanmaya başladım bile...carbon kısa sürdü yaf 2 günde bitirdim...bunuda şöyle most wanted gibi 2 3 haftalık yapsalar ii olcak
  • oyun konsollara çıkıyor
  • Pc ye çıkmıyor galiba illallah olduk bu konsollaradan.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.