Şimdi Ara

NEED FOR SPEED | PS4 Ana Konu | Hot Rods Update! (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.104
Cevap
37
Favori
120.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ozaman el freni gaz yapariz 😁😁 olmazmi hocam genelde bu sekildede gaz kesici giriyor devreye (oyunlarda) heleki otomatik viteste

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Civic gelmis harika oldu bu sabirsizlaniyorum modifiyeli civic icin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yuzi_35 kullanıcısına yanıt
    Yogun istek uzerine ucretsiz manual transmission dlc yaparlar onlar

• Multi screen olucak mı acaba ?

• Allah bana bir sey oluyor mutluuuuuuuu

Gti falan gelmis , ah bir de ibiza cupraaaa olsa benim
    Bebegim olsa ya

Manuel vites yok mu cidden ? Hatatatatata vutututututu yapacaktik ama

• Allah ım sana geliyorum nazar değmesinde mükemmel bir oyun geliyor
  • Yanlaya yanlaya gidecegiz az kaldı

• Ağzımızın suyu akıyor modifiyeeeeeee diye çık be artık
  • Abi adamlara o kadar saydırdık ki yıllarca bu seferde onlar bize sövüyor ama güzel bir şekilde.

Bu arada eğer oyunda arkadaşlarımızla gezebileceğimiz online free-roam olacaksa ki olmalı Crew falan diyorlar PS4 bölümü için NFS garajı açmayı planlıyorum.Konuda araç fotoları,modifiye yarışmaları vs yapılır buluşmalar ayarlanır ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tinúviel -- 29 Eylül 2015; 23:10:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Abi adamlara o kadar saydırdık ki yıllarca bu seferde onlar bize sövüyor ama güzel bir şekilde.

Bu arada eğer oyunda arkadaşlarımızla gezebileceğimiz online free-roam olacaksa ki olmalı Crew falan diyorlar PS4 bölümü için NFS garajı açmayı planlıyorum.Konuda araç fotoları,modifiye yarışmaları vs yapılır buluşmalar ayarlanır ne dersiniz?

Ben varım her türlü ama resimleri spoilera falan al iş yerinde pc çok kasıyor

• quote:

Abi adamlara o kadar saydırdık ki yıllarca bu seferde onlar bize sövüyor ama güzel bir şekilde.

Üç gün sonra konuyla alakan kalmayacak.Bırak başkaları yapsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: F355 Berlinetta

quote:

Başkaları dediğin nerde konu açıldığından beri burda olanlar belli!

• quote:

Orijinalden alıntı: F355 Berlinetta

quote:

Ne alaka?

• quote:

Ben varım

• Modifiye simülasyonu olmuş, yarış oyunu olduğuna dair bir işaret göremedim. Fiziklerin önümüze gelen vurup geçerek adeta tank kullanmaktan farksız olduğunu önce ki videolardan görmüştük, yollar desen zaten The Walking Dead stüdyolarından fırlamış gibi, şu devirde nasıl bu kadar çağ dışı kalmayı başarmışlar hayret verici bir durum.
  • bu oyun bir pist yarışı dersin

atmosferin rezalet olmasını, şehir dediğin yerin bomboş olmasını anlarım

ama açık dünya yarış oyunu diyorsun

15 dakikada 1 araba geçiyor, insan desen yok...

yahu hiç mi midnight club los angeles oynamadınız? çok şey istemiyoruz ya... atmosfer şehirde olduğumuzu hissettirsin arkadaş

ayıp ya

yazık
  • Modifiye detaylı güzel, motor sesleri iyi, grafikler gayet güzel, araç listesi tam açıklanmasa da iyi duruyor. Ama işte tek sorun oynanış ve araç fizikleri. Onu da, betada anlayabiliriz. Eğer o da hafif simvari olursa işte o zaman nfs olmuş diyebiliriz. Her aracın kendine has fizikleri olmalı, kontroller çok basit olmamalı, sürdüğümüz aracın bir ağırlığı olması lazım.Balon gibi olursa, sürüş zevki hiç iyi olmaz.Tamam modifiye güzel ama ben modifiye ettiğim aracı, sürerkende zevk almalıyım.Eğer rivals gibi facia kontroller olursa ki, videolardan çok ta öyle gözükmüyor, en acımasız eleştirileri yaparım.
    Sokakta insanların olup olmaması benim için çok önemli şeyler değil.Dediğim özellikler iyi olursa, her türlü oynanır.
  • Beta ya kayıt olmaya çalıştığım da sayfa hata veriyor. Acaba kayıt süresi mi bitti arkadaşlar ?
  • Grafik bilmem ne güzel de 2010'un Most Wanted ı gibi boş sokaklarda dolandıracağım diye bağrıyor. Underground'ın parti, seyirci olayını söylüyorum. Multi ekleyip sıyrılmaya çalışmışlar Horizon gibi arabacılık oyununa dönmüş. Şu haliyle fiziği, modifiyeyi kimse sallamaz. Ben de listeden çıkardım sayılır, sürpriz yapmazlarsa almam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 30 Eylül 2015; 11:39:43 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlla her oyununda polis olmak zorunda dimi hiç haz etmiyorum polisten yarışa karışıyo bide ondan kurtulması var yarım saat -.-"
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.