Şimdi Ara

Need for Speed: Rivals (2013) [ANA KONU] (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.145
Cevap
12
Favori
139.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Açıkçası MW 2012'deki gibi dandik optimizasyonlu ve düşük FPS'li bir konsol port olmazsa Rival'dan çok şey bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu verdiğiniz örneklerlen bu durum anlaşılmaz ki, oyunda tam ekran ve herşey hareketli, verdiklerinizde siyah bir zeminde sadece basit bir nesne hareket ediyor. Neyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: busterr

Run da 30 fps kilitliydi, fps locker ile kırdılar onu, 80 fps ile oynuyordum ondan sonra, bundaki kilidi de kırarlar rahat olun 30 fps de yarış oyunu mu olurmuş

adamlar denemis ve 30FPS iyi olmus veya yeterli. onlardan daha cok bilecek degilis yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizmo_x

quote:

Run da 30 fps kilitliydi, fps locker ile kırdılar onu, 80 fps ile oynuyordum ondan sonra, bundaki kilidi de kırarlar rahat olun 30 fps de yarış oyunu mu olurmuş

adamlar denemis ve 30FPS iyi olmus veya yeterli. onlardan daha cok bilecek degilis yani.

Bana göre yeterli değil. Banane onların ne düşündüğünden. 60Hz monitörüm varsa 60 fps'de oynamak istiyorum ben arada uçurum var bana göre, körü körüne kabullenemiyorum ben sizin gibi.

• özledik yarış oyunlarını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizmo_x

quote:

Adamlar denemiş diye birşey yok. Senin monitörünün tazeleme hızı 60 ise sabit olsa bile 30 fps de oynamak gözü yorar , akıcılığı hissedemezsin ve buda senin oyununu etkiler. Pc de bir çok oyun var FPS limit ayarı olan bunlardan biri ile bir sabit 60 fps birde sabit 30 fps oyna ve farkı gör. Tabi 60 hz bir monitör kullandığını varsayıyorum. Çünkü 60 hz monitörün en akıcı ve en sorunsuz görüntüyü verdiği değer 60 tır. Oyun 60 üstünde akıcı olabilir ama görüntüde bozulmalar ve kırılmalar olur çünkü 60 üstü monitörün yenileme hızından yüksek olduğu için görüntü olması gerektiği olmayacak ve kırılmalar veya atlamalar meydana gelecek.

Şu bir gerçek ki eğer sağlam bir oyun deneyimi istiyorsanız ve 60 hz monitör kullanıyorsanız sabit 60 fps size en iyi oyun deneyimini sunacaktır her açıdan. Kusursuz bir görüntü ve tam anlamı ile akıcı bir oyun deneyimi yaşarsınız.

• deneyelim şu oyunu
  • Oyunu oynadım çok fps düşüşü vardı acaba oyun çıktıgında da böyle fps düşüşleri olucak mı?
  • Bunu da buraya koyalım, NFS filminin yeni fragmanı geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk

Bunu da buraya koyalım, NFS filminin yeni fragmanı geldi.

Fragmandaki müzik, Most Wanted 2012' nin açılış müziği Film The Run oyununa benzemiş sanki, kovalamaca sahneleri ise Hot Pursuit' i andırıyor helikopter falan :) ben beğendim açıkçası bekliyorum bunu

• 30fps nedir arkadaş hangi çağda yaşıyoruz
    144hz-120hz monitörler kullanılıyor bunlar daha 60 fps vermeyi bırak 30fps e sabitlemişler fps yi
    isterse dünyanın en iyi oyunu olsun kimse bana takıla takıla oyun oynatamaz kapatır silerim daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 18 Kasım 2013; 20:34:49 >
  • Oyunu oynadım. Malum yerden buldum ilacını. Oyunu 10 defa sıfırdan başlattım (yani tam yarışırken oyundan attı filan). Her seferinde tanıtımlar, demo gösterileri çıktı. Kafayı yedirtti bana. En sonunda yarışçı ve polis görevlerini tamamladım ve çıktım.

Ön incelemem:

- Kasmalar Most Wanted 2012'deki kadar abartılı olmasa da var.
    - Most Wanted 2012'deki gibi geç işleyen ve sıkan kontroller yok.
    - Hot Pursuit 2010'daki gibi bir sürüş tarzı var (bu oyunu sevdiğim için hoşuma gitti).
    - Most Wanted 2012'deki tamir noktaları aynen korunmuş.
    - Çok sıkıcı bir giriş demosu ve konuşmalar var. Hatta bir yerde "Size özgürlüğünüzü vermeden önce bir eğitimi tamamlamanız gerekiyor" şeklinde (tam olarak böyle değil ama anlamı bu) konuşma geçti. Yani oyunun temellerini öğretmeden bizi bırakmıyor.
    - Safe House (Güvenli Ev) kavramı var (eski Most Wanted ve Carbon'da olduğu gibi)
    - Sokakta herhangi biriyle yarışabiliyorsunuz (Underground 2'deki özelliğin gelişmiş hali diyebilirim)

Oyun genel anlamda hoşuma gitti. Lenovo Z500 laptop'ımdan oynadım. Ndivia GT645M ekran kartıyla iyi iş çıkardı. Abartılı kasmalar yoktu, oyunun oynanabilirliği oldukça iyi görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkangunes04 -- 18 Kasım 2013; 20:31:45 >

• Bir kaç ekran görüntüsü verelim, sabırsızlar biraz daha sabırsızlansın. Oyun süper görünüyor, özellikle helikopterli takip sahnelerinde helikopterin yoldan kaldırdığı tozdan, yaprak parçalarından yol adam gibi seçilmiyor, bir de ışık insanın gözünü alıyor ki, offff....

Need for Speed: Rivals (2013) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 18 Kasım 2013; 20:47:51 >

• hahhahah adamları daha çok heyecanlandırmışsındır eminim :)
  • Arkadaşlar 30 FPS herkese fazlasıyla yeter! Nedir bu FPS çılgınlığı? 500 FPS bassanız 60 Hz'lik monitörde sevineceksiniz ama bu sadece egonuzu tatmin eder. Yaptığım incelemede FPS kilidinin olduğunu farketmedim bile. Bana göre oyunun kalitesi önemlidir. 30 FPS sınırı çok iyi olmuş. Zaten 30 FPS altında oynamak işkence.

FPS limiti olunca ne oluyor?

Çok basit. Örneğin 120 FPS'den birden bire 60 FPS'ye düşünce sanki oyun 5-10 FPS'ye düşmüş gibi hissettiriyor. Bu çok doğal, anlık 60 kare kaybı oluyor.
    Ancak 30 FPS'de sabit olunca, herhangi bir oynama olmaz ve oyun akar gider, takıldığını hissetmezsiniz.

Not: Bu söylediklerim 60 Hz monitörü olanlar içindir. 120 Hz monitörü olanlar için sonradan limit kaldırıcı programlar çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

Arkadaşlar 30 FPS herkese fazlasıyla yeter! Nedir bu FPS çılgınlığı? 500 FPS bassanız 60 Hz'lik monitörde sevineceksiniz ama bu sadece egonuzu tatmin eder. Yaptığım incelemede FPS kilidinin olduğunu farketmedim bile. Bana göre oyunun kalitesi önemlidir. 30 FPS sınırı çok iyi olmuş. Zaten 30 FPS altında oynamak işkence.

Çok basit. Örneğin 120 FPS'den birden bire 60 FPS'ye düşünce sanki oyun 5-10 FPS'ye düşmüş gibi hissettiriyor. Bu çok doğal, anlık 60 kare kaybı oluyor.
    Ancak 30 FPS'de sabit olunca, herhangi bir oynama olmaz ve oyun akar gider, takıldığını hissetmezsiniz.

Not: Bu söylediklerim 60 Hz monitörü olanlar içindir. 120 Hz monitörü olanlar için sonradan limit kaldırıcı programlar çıkar.

kusura bakma ama 30fps oynadığını anlamadıysan ya sorun sende ya da diğer oyunlarda da 30 fps aldığından farkı anlayamıyorsun çünkü oyun bariz bir şekilde takılıyor
    144hz monitör kullanan biri olarak sana şöyle diyeyim bu ekranlarda 100 ve üstü fps alarak hatta 80 de bile oyun oynamayı bir tattın mı inan bana 60hz li ekrana dönmeyi aklının ucundan bile geçirmezsin o kadar fark var ki bu 60hz ekranla
    30fps nin yetip yetmeyeceğini sen düşün
    hatta şöyle diyeyim oynadığın oyunları bir kere daha bitirmene neden olabilecek bir fark mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 18 Kasım 2013; 21:02:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: -erna-

quote:

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

Arkadaşlar 30 FPS herkese fazlasıyla yeter! Nedir bu FPS çılgınlığı? 500 FPS bassanız 60 Hz'lik monitörde sevineceksiniz ama bu sadece egonuzu tatmin eder. Yaptığım incelemede FPS kilidinin olduğunu farketmedim bile. Bana göre oyunun kalitesi önemlidir. 30 FPS sınırı çok iyi olmuş. Zaten 30 FPS altında oynamak işkence.

kusura bakma ama 30fps oynadığını anlamadıysan ya sorun sende ya da diğer oyunlarda da 30 fps aldığından farkı anlayamıyorsun çünkü oyun bariz bir şekilde takılıyor
    144hz monitör kullanan biri olarak sana şöyle diyeyim bu ekranlarda 100 ve üstü fps alarak hatta 80 de bile oyun oynamayı bir tattın mı inan bana 60hz li ekrana dönmeyi aklının ucundan bile geçirmezsin o kadar fark var ki bu 60hz ekranla
    30fps nin yetip yetmeyeceğini sen düşün
    hatta şöyle diyeyim oynadığın oyunları bir kere daha bitirmene neden olabilecek bir fark mevcut

144 Hz monitör kullanıyorsun fakat yazdığım notu okumuyorsun ve kendini fazladan yoruyorsun. Neden böyle yapıyorsun

• 60 fps kesinlikle yarış oyunlarında oyun zevkini etkileyen bir husustur, hem oyun daha akıcı görünür, hem de daha iyi grafik ortaya çıkar. Akıcılık oyundaki hataların bir çoğunu giderir. Bu konuda neden bu kadar ısrar edilmiş anlamadım, seviyor ve razı geliyorsanız kimse size neden 30 fps'de oynuyorsunuz demiyor, bırakın da 60 fps'de oynamak isteyen o özgürlüğe sahip olsun...
  • notunu okudum da yazdım zaten
    benim dediğim olay 30fps de sorun yok fazlasıyla yeter demen
    çünkü oyun bariz takılıyor
    ki bu takılma olayının 60hz ya da 144hz monitörle de ilgisi yok çünkü 60hz monitörde de 30fps cap li oynarsanız aynı takılma hissini rahat hissedersiniz bir farkı olmaz yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 18 Kasım 2013; 21:41:15 >
  • Yani sen 60Hz monitoru olanlar 30 fps size yeter cunku 60fps ile 30 fps arasinda bi fark goremezsiniz diyorsun oyle mi? Kardes sen takilma farketmediysen biz napalim herkesi kendin gibi dusunmeyeceksin. Arada kocaman fark var attigim 30 fps ile 60 fps yi karsilastiran ornege bakmalisin.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.