Şimdi Ara

Need for Speed: Rivals (2013) [ANA KONU] (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.145
Cevap
12
Favori
139.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşım ben rivals den bashetmiyorum, mw2 den bashediyorum. Bak yukarıda video verdim. youtube e de yüklemedim ki gerçek görüntü neyse onu göresiniz diye. Seğrederseniz ne demek istediğimi anlarsınız. Seğretmeseniz diyecek bişey yok doğal olarak. Henüz Rivals i oynamdım, bakmadım. Dediğiniz doğru olabilir. Takılıyor olabilir. Benim bahsettiğim kiliti açılmış mw2 de kendi isteğimizle oyunu 30 fps ye kilitlediğimizde daha güzel aktığı.

Şimdi söylediklerinizden anladığım kadarıylan nfs rivals da takılma sorunu var. Siz bunu gtx780 ile yaşıyorsunuz, doğrumudur ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2smoke -- 19 Kasım 2013; 15:35:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

Arkadaşım ben rivals den bashetmiyorum, mw2 den bashediyorum. Bak yukarıda video verdim. youtube e de yüklemedim ki gerçek görüntü neyse onu göresiniz diye. Seğrederseniz ne demek istediğimi anlarsınız. Seğretmeseniz diyecek bişey yok doğal olarak. Henüz Rivals i oynamdım, bakmadım. Dediğiniz doğru olabilir. Takılıyor olabilir. Benim bahsettiğim kiliti açılmış mw2 de kendi isteğimizle oyunu 30 fps ye kilitlediğimizde daha güzel aktığı.

Şimdi söylediklerinizden anladığım kadarıylan nfs rivals da takılma sorunu var. Siz bunu gtx780 ile yaşıyorsunuz, doğrumudur ??

son mesajınızda mw2 ile ilgili hiçbir şey yok hepsi genelleme
    verdiğiniz videoda fps gösterilmemiş ve görüntü kalitesi kötü bir şey anlaşılmıyor fps yi açıp görüntü kalitesini artırmanız da yarar var
    2. olarak 30fps oyun oynayacaksanız gidin konsol alın çünkü pc oyuncuları en azından 60fps ve üstünde oyun oynamak için pc yi tercih ederler

• Peki arkadaşım..
  • 2 tane kamera var oyunda yine göstergeler hareket etmeyince yok oluyor gaza basınca geri geliyor
  • 30 Fps olayını deldim beyler ( ben yapmadım ama neyse )
    Need for Speed: Rivals (2013) [ANA KONU]

Oyunun simgesine bir kısayol oluşturun sonra arkasına şunu yazın '' -GameTime.MaxSimFps 60 ''
  • quote:

Orijinalden alıntı: betadragon

30 Fps olayını deldim beyler ( ben yapmadım ama neyse )
    Need for Speed: Rivals (2013) [ANA KONU]

Oyunun simgesine bir kısayol oluşturun sonra arkasına şunu yazın '' -GameTime.MaxSimFps 60 ''

30 FPS kilidi kalktı da oyunun hızı 2x hızlandı araba uçuyor bug oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: busterr

quote:

30 Fps olayını deldim beyler ( ben yapmadım ama neyse )

30 FPS kilidi kalktı da oyunun hızı 2x hızlandı araba uçuyor bug oldu

Alıntıları Göster
    30 FPS kilidini kaldirdim fakat oyun böyle oldu aynen,gaza basmamla yarisi bitirmem bir oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi die.Rache -- 20 Kasım 2013; 1:23:03 >

• Beyler ne diyorsunuz oyun oynanır mı yoksa yine klasik facia mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: E'zraK

30 FPS kilidini kaldirdim fakat oyun böyle oldu aynen,gaza basmamla yarisi bitirmem bir oldu

Nası bi sistem o arkadaş hiç mi kasmaz bi bilgisayar
  • quote:

quote:

saglam makine ise kasmas tabiki.
  • quote:

quote:

arkadaşın imzasındaki sistem ise kasmaması çok normal.
  • quote:

Ulen bu bırak 60 FPS yi 660 FPS olmuş

• quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

ahahaaa online oyunlardaki spedd hack gibi olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark_World

quote:

Ulen bu bırak 60 FPS yi 660 FPS olmuş

fazla fps küpüne zarar

• Ben de kendim bir video aldım arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

Arkadaşım ben rivals den bashetmiyorum, mw2 den bashediyorum. Bak yukarıda video verdim. youtube e de yüklemedim ki gerçek görüntü neyse onu göresiniz diye. Seğrederseniz ne demek istediğimi anlarsınız. Seğretmeseniz diyecek bişey yok doğal olarak. Henüz Rivals i oynamdım, bakmadım. Dediğiniz doğru olabilir. Takılıyor olabilir. Benim bahsettiğim kiliti açılmış mw2 de kendi isteğimizle oyunu 30 fps ye kilitlediğimizde daha güzel aktığı.

arkadaşım niye inat ediyorsun ? 30fps de nfs mw2de rahatsızdı run da ,rivals ta rahatsız. resmen atlayarak gidiyor görüntü. attığın videoya baktım oyunun korsan sanırım, orjinal sürümde 1.5 update i ile 60fps de oynanıştan haberin yok tabi.

30fps hiç bir zaman akıcı olamaz

şu iki linke bir bak derim, belki inadın kırılır

http://boallen.com/fps-compare.html

http://frames-per-second.appspot.com/

• Arkadaş cidden sıkıldım artık, siz oynayın 60 fps. Yüklediğim video 1.5 sürümü. Bana 60 fps kilidi açılınca daha çok takılma yapıyor gibi geldiğinden config dosyasının içinden lockto30=true yaparak 30fps de oynuyorum.Nesini anlamak istemediniz 2 sayfadır çözemedim. Bir oyunun bir zorla 30 oynaması var, birde sizin fazlası varken 30 a kilitlemeniz var. Başka nasıl anlatılır bilmiyorum ki. Verdiğm video 30 fps şehir içinde çekildi. Varmı bir kasma takılma, mis gibi akıyor oyun. Neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz anlamadım ki. 60 fps herhalde 30 fps den daha iyi oynar ona bir itirazım yok zaten, ama 60 ile giderken 30-40-60-50-30 gibi droplar yaptımı içine edilir o oyun zevkinin. Onun için 30 a kilitleyip sabit oynamayı tercih ederim diyorum, anlatamıyorum bir türlü. Kart çok iyidir, 100fps verecek güçtedir, bu seferde 60 a kilitler oynarım. Çünkü yine 100 den geriye droplar oldumu, yine zevki kaçacak. Şöyle diyim oyunu 100 60 arası sürrekli değişen fsp ile mi yoksa sabit 60 ile mi oynamayı tercih edersin. Ben sabit 60 ı tercihe ederim Zaten 60 ın üstünde yırtıma başlayacağına göre 100 basmasınında bir önemi kalmayacak, ancak 100 bastı diye tatmin olabilirsin o ayrı.

Herkes 1000-2000 lira verip kart alamıyor malesef. Hoş bazen alsanda bir işe yaramayabiliyor oyun özürlü olunca.

Rivals zaten sorunlu bir oyun, bugün geçti elime, bırak 30 fps kilidini 5 fps ye düşütü yer oluyor. Şimdi bu oyunda 30 fps kilidi olmasa ne değişecek. Oyun normal kartlarlan 30 u bile görmüyor ki.

• yemişim sizin 30 fps nizi 60 fps nizi biride çıkıp oyundan bahsetmiyor. Yine çöp bir nfs oyunu. The Crew için sabırsızlanıyorum..
  • Şimdi ben sistemimle bu oyunu 30FPS de oynamak zorundamıyım?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.