Bu oyuna verecek 100 dolar sen aklını peynir ekmek yemek
Oyunun bir konusus varmı yoksa geçen oyun gibimi?
quote:
Orijinalden alıntı: Rambo_FT
NFS Most Wanted 2005 benim için neden tüm NFS sürümlerinden daha özel bir yere sahip? Çünkü:
1. Sıkı hikayesi vardı 2. Oyun hemencecik bitmiyordu 3. Modifiye vardı 4. Polisler vardı ve polislerle de mücadele zorunluydu 5. Grafik efekti çok iyiydi 6. Abartılmamış özgürlük vardı: İster serbest gezi yaparak yarış veya polis mücadelelerine girerdik ister güvenli evden 7. Oyunun müzikleri çok çok güzeldi (Nine Thou Superstars ve We Control'u halen dinlerim, diğerleri de ayrıca güzel zaten). Sırf müzikler ön plana çıksın diye, oyunun ses ayarlarından tüm ses efektlerini %60'a çekip, müzik sesini %100'e çekerdim. 8. Kokpit kamerası dışındaki tüm kamera açıları vardı 9. Motor sesleri çok iyiydi 10. Çevre grafikleri oturtulmuştu, gölgelerde veya başka efektlerde saçmalama, kayma yoktu. Asfalt, çok iyi yansıtılmıştı 11. Ünlü oyuncu karakterler vardı
Bugüne kadar oynadığım hiçbir NFS oyununda bu denli tat alamadım. En son severek oynadığım tek NFS oyunu NFS Hot Pursuit 2010'du.
Sonuna kadar katılıyorum ben bile halen müziklerini dinlerim, başlangıcı bile çok güzeldi polisin kaportayı çizmesi falan, ateşli bir hatun nerde abicim bunlar nerede bizim oyunda olduğumuzu gösteren bir sinematik koy hatta senaryo gereği o araçta olsun orada ama nerde ben bir de NFS 4 High stakes severdim çünkü orada BMW M5 vardı E39 kasa bea
quote:
Orijinalden alıntı: ßlue Sky
NFS'den hep şu özelliklerde yeni bir oyun bekledim,
Açık dünya, araç modifiyesi ve kokpit kamerası.
hiç bir yenilik yok sür sür ver fırına yokki bir grand turismo veya forza horizon gibi oyun pc de
quote:
Orijinalden alıntı: FreeMaNMeliH
quote:
hiç bir yenilik yok sür sür ver fırına yokki bir grand turismo veya forza horizon gibi oyun pc de
Hocam yeniliğe gerek yok. Adam satıyor, yenilik yapmadığı halde satacağını bildiği için böyle oyunlar görüyoruz. Eğer millet "kopya oyun" diye satın almazsa o zaman ders alır adam gibi oyun yaparlar. Ama nerde... Alan alıyor. Artık millet son oyunları yüksek FPS'de oynayınca rahatlıyor. Grafik görünce rahatlıyor. Yeni nesil böyle. Eski nesil hikaye falan arıyor, yeni nesil sadece grafik.
Yeni nesil diyor ki: 4 tane Nvidia Titan ekran kartım var. Yeter ki grafikleri çok aşırı yüksek kaliteli olan bir oyunu 500 FPS'de oynayayım. Bana yeter.
Eski nesil ne istiyor: Herşeyi tam olan, zevk veren, eğlenceli, sıkmayan, kopya olmayan, özgün, her yönüyle kalite kokan bir yapım. En düşük ayarlarda kasarak oynatsa bile zevk veren oyun.
Açıkçası ben zamanında Ati Radeon HD9200 SE ekran kartımla NFS Most Wanted 2005 oyununu, en düşük kalitede, kasa kasa oynadığım halde çok fazla zevk alıyordum. O zamanlar FPS nedir bilmezdim. Şimdiki nesil FPS'yi 500'lerde görünce "Vayyy neymişim ben ya!" diyorum ne yazık ki
quote:
quote:
quote:
Hocam yeniliğe gerek yok. Adam satıyor, yenilik yapmadığı halde satacağını bildiği için böyle oyunlar görüyoruz. Eğer millet "kopya oyun" diye satın almazsa o zaman ders alır adam gibi oyun yaparlar. Ama nerde... Alan alıyor. Artık millet son oyunları yüksek FPS'de oynayınca rahatlıyor. Grafik görünce rahatlıyor. Yeni nesil böyle. Eski nesil hikaye falan arıyor, yeni nesil sadece grafik.
Yeni nesil diyor ki: 4 tane Nvidia Titan ekran kartım var. Yeter ki grafikleri çok aşırı yüksek kaliteli olan bir oyunu 500 FPS'de oynayayım. Bana yeter.
Eski nesil ne istiyor: Herşeyi tam olan, zevk veren, eğlenceli, sıkmayan, kopya olmayan, özgün, her yönüyle kalite kokan bir yapım. En düşük ayarlarda kasarak oynatsa bile zevk veren oyun.
Açıkçası ben zamanında Ati Radeon HD9200 SE ekran kartımla NFS Most Wanted 2005 oyununu, en düşük kalitede, kasa kasa oynadığım halde çok fazla zevk alıyordum. O zamanlar FPS nedir bilmezdim. Şimdiki nesil FPS'yi 500'lerde görünce "Vayyy neymişim ben ya!" diyorum ne yazık ki
haklısın arkadaşım most wanted internet yoktu tabii o dönem bende polisden en uzun süre kim kaçacak diye turnuva yapardık hele bmw misi alınca yoktu bizden iyisi 3 ten ikiye çek ver yanı. :D
quote:
quote:
quote:
Bende en düşükte oynamıştım kasma yoktu optimizasyon mütişti ama 5 dk bekliyodum açılmasını 256 ram vardı ne günlerdi
beyler sorunun cevabı anlaşılda 30 fps kilidi yüzünden oyun oynanmıyor rezalet resmen oyun hiç stabil akmıyor kesinlikle bir fix gerek bu kilitten çıkılması için gerçekten yapımcıları anlamak zor madem yapmasalarda pcye oyunu böyle olcaksa hiç olmassa nfsnin adını batırmasınlar
soğuttunuz oyundan varya aramak bile gelmiyor içimden
Arkadaşlar da bende sizler gibi NFS hayranı birisiyim eskiden beri oynarım son oynayıpta bitirdiğim oyun undercoverdı ama tabıkı bir most wanted değildi, bilgisayarım o zamanlar çok iyi olmadıı için undercoverdan sonra NFS oynayamadım şimdi elime fırsat geçmişken daha geçen günlerde mamunda da gördüğüm bu oyunu indireyim oynayayım dedim, lakin indirdiğim oyun Steam-RİP li , indirdikten sonra sıkıntı çıkar mı bilmiyorum daha doğru Steam-rip nedir onu da bilmiyorum yardımcı olucak biri varsa çok iyi olur. Yoksa boşa çile çekmiim indirmekle
quote:
Orijinalden alıntı: Venganza
soğuttunuz oyundan varya aramak bile gelmiyor içimden
bakma sen bu FPS'ci arkadaslara bi b*k tan anlamiyorlar. sen oyna oyunu pasa pasa :).
quote:
Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik
Underground 2 Most Wanted 2005 Carbon
bu 3 u NFS serisinin en iyi oyunlari. Birde hot pursuit i deneyecegim fakat en iyisi bunlar
Most Wanted 2012 de guzel benim icin ozellikler multi.
quote:
Orijinalden alıntı: gizmo_x
quote:
bu 3 u NFS serisinin en iyi oyunlari. Birde hot pursuit i deneyecegim fakat en iyisi bunlar
bu rivals 30 fpsde kasıyor bende hiçbir şey anlamadım oyundan ya most wanted 2012 o kadar güzeldiki ondan sonra şahane bir şey beklerdim yine batırdılar şu 30 fps kilidini açarsalar gerçek oyunu görüp değerlendirebiliriz
quote:
Orijinalden alıntı: canberkspn
quote:
quote:
bu rivals 30 fpsde kasıyor bende hiçbir şey anlamadım oyundan ya most wanted 2012 o kadar güzeldiki ondan sonra şahane bir şey beklerdim yine batırdılar şu 30 fps kilidini açarsalar gerçek oyunu görüp değerlendirebiliriz
bende sikinti yok. ben zaten 30FPS seviyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: canberkspn
quote:
quote:
LockTo30=false dedikten sonra 30 FPS kilidinin kalkması lazım?
Oyunu ön sipariş ile digital delux versiyonunu almıştım yeni çıkan eklentisinide aldım ve bugün baya oynadım. Herşey ultra da sıfır takılma ve kasma yağ gibi akıyor oyun. Şunu söyleyebilirim oyunu çok beğendim özellikle most wanted rezaletinden sonra bu ilaç gibi geldi. Yarışmak isteyenler olursa paslaşalım
Beyler lütfen elinde ingilizce dil dosyası olan verebilir mi.
menüyü hiç beğenmedim yahu aptal aptal gezip 2 3 defa yarışa girdim ama eee sonra ? :)
quote:
Orijinalden alıntı: betadragon
Bu oyuna verecek 100 dolar sen aklını peynir ekmek yemek