Şimdi Ara

Need for Speed: Rivals (2013) [ANA KONU] (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.145
Cevap
12
Favori
139.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun güzelde full ayarda hiç takılma olmuyor sonra durpdururken oyun ağır çekim gibi oluyor halbuki sistem rahat yetiyor patch lazım kimbilir ne zaman gelir.acıv bu arada on numara grafiği var bundanda iyi bu parlak biraz fazla neyse keşke optime iyi olsaydı yazık oldu oyuna güzeldi çünki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claudecan -- 22 Kasım 2013; 18:10:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: canberkspn

quote:

Orijinalden alıntı: Dark_World

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gizmo_x

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

quote:

Orijinalden alıntı: ArchLord

Oyuna neden para verilmiyormuş anlamadım. Oyunu aldığım için çok mutluyum bir ara şüpheye düşmüştüm bu 30 fps olayı yüzünden ama update ile halledildi hemen. Saat 4 hala bir sürü online oyuncu var oyunda. Grafikler ultrada muazzam gerçekten beni benden aldı desem yeridir keza sesler efektler ve kontrollerde mükemmel. Ben aradığımı buldum daha iyisi çıkana kadar en iyisi bu.

Hersey grafik degil.

@Rambo_FT

Hocam yeniliğe gerek yok. Adam satıyor, yenilik yapmadığı halde satacağını bildiği için böyle oyunlar görüyoruz. Eğer millet "kopya oyun" diye satın almazsa o zaman ders alır adam gibi oyun yaparlar. Ama nerde... Alan alıyor. Artık millet son oyunları yüksek FPS'de oynayınca rahatlıyor. Grafik görünce rahatlıyor. Yeni nesil böyle. Eski nesil hikaye falan arıyor, yeni nesil sadece grafik. 

Yeni nesil diyor ki: 4 tane Nvidia Titan ekran kartım var. Yeter ki grafikleri çok aşırı yüksek kaliteli olan bir oyunu 500 FPS'de oynayayım. Bana yeter. 

Eski nesil ne istiyor: Herşeyi tam olan, zevk veren, eğlenceli, sıkmayan, kopya olmayan, özgün, her yönüyle kalite kokan bir yapım. En düşük ayarlarda kasarak oynatsa bile zevk veren oyun. 

Açıkçası ben zamanında Ati Radeon HD9200 SE ekran kartımla NFS Most Wanted 2005 oyununu, en düşük kalitede, kasa kasa oynadığım halde çok fazla zevk alıyordum. O zamanlar FPS nedir bilmezdim. Şimdiki nesil FPS'yi 500'lerde görünce "Vayyy neymişim ben ya!" diyorum ne yazık ki 

----

Sanirim yeterince aciklayici hocamizin yazdigi.

zaten BF4 NFS rivals konularinda FPS den baska bi sey konusulmuyor. neymis 30FPS az geliyormus akici degilmis... bak bak...

kasıyor diyoruz oyun oynanmıyor o da mı olmasın zaten hikayer arıyorsanız bırakın bu oyunu hikaye devri çoktan bitti nfsde

kasiyor ise grafik ayarini azalt duzelir eger PC kaldiramiyor ise.

onla ilgisi yok her ayarı yaptım lowdada aynı highdada 30 fpsyi geçemediği için kasıyor bari kilit 40-50 ye koyulsaydı

Yahu ne alakası var 30 fps olduğundan kasıyormuşmuş, Arkadaş adamlar delimi, insanların PC si kassın diye koymuyorlar o kilidi, demekki var bi bildikleri ki koymuşlar.. Sein sistem yemiyodur olamaz mı? Yads oyunu malum yerlerden edindiysen belkide o yüzden kasma yapıyordur.. Netten PC gameplayler izliyorum adamlar çatır çatır kasmadan oynuyor yani..

Oyunlarda fps 30 un altina inince kasma ve takilmalar olur hem o gameplayler konsoldan cekilmis ps flnn

Yoo ben PC izledim, ekrandaki tuşlar klavye idi.. Herneyse sonuçta gayet akıcı oynuyordu adam sana yalan borcummu var kardeşim gir youtube a yaz nfs rivals pc gameplay diye görürürsün..

Al buda PC gameplay, 30 FPS de oynuyor adam hemde 1080p tüm ayarlar sonda.. Daha ne yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark_World -- 22 Kasım 2013; 19:06:30 >

• arkadaşlar 2-3 dakka oynuyorum çalışmayı durdurdu hatasını alıyorum sürekli oynayamadım bir türlü çözümü yokmu bunun
  • İlaçlı oyunlar problemli sanırsam. Bu yavaşlama olayı orjinalde olmuyor herhalde. 7770ghz ile ultra çok rahat 30fps veriyor lakin bir bakmışın 12 fps ye düşüyor. 12 fps ye düştüğü yerde geri dönüp ters gidiyorum yine 30 fps oluyor :)
  • Grafik felan tamam çok meraklısı değilim ama 30 Fps nedir ya... Sanki Tır simulasyonu...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Oyuna neden para verilmiyormuş anlamadım. Oyunu aldığım için çok mutluyum bir ara şüpheye düşmüştüm bu 30 fps olayı yüzünden ama update ile halledildi hemen. Saat 4 hala bir sürü online oyuncu var oyunda. Grafikler ultrada muazzam gerçekten beni benden aldı desem yeridir keza sesler efektler ve kontrollerde mükemmel. Ben aradığımı buldum daha iyisi çıkana kadar en iyisi bu.

Hersey grafik degil.

@Rambo_FT

Hocam yeniliğe gerek yok. Adam satıyor, yenilik yapmadığı halde satacağını bildiği için böyle oyunlar görüyoruz. Eğer millet "kopya oyun" diye satın almazsa o zaman ders alır adam gibi oyun yaparlar. Ama nerde... Alan alıyor. Artık millet son oyunları yüksek FPS'de oynayınca rahatlıyor. Grafik görünce rahatlıyor. Yeni nesil böyle. Eski nesil hikaye falan arıyor, yeni nesil sadece grafik. 

Yeni nesil diyor ki: 4 tane Nvidia Titan ekran kartım var. Yeter ki grafikleri çok aşırı yüksek kaliteli olan bir oyunu 500 FPS'de oynayayım. Bana yeter. 

Eski nesil ne istiyor: Herşeyi tam olan, zevk veren, eğlenceli, sıkmayan, kopya olmayan, özgün, her yönüyle kalite kokan bir yapım. En düşük ayarlarda kasarak oynatsa bile zevk veren oyun. 

Açıkçası ben zamanında Ati Radeon HD9200 SE ekran kartımla NFS Most Wanted 2005 oyununu, en düşük kalitede, kasa kasa oynadığım halde çok fazla zevk alıyordum. O zamanlar FPS nedir bilmezdim. Şimdiki nesil FPS'yi 500'lerde görünce "Vayyy neymişim ben ya!" diyorum ne yazık ki 

----

zaten BF4 NFS rivals konularinda FPS den baska bi sey konusulmuyor. neymis 30FPS az geliyormus akici degilmis... bak bak...

kasıyor diyoruz oyun oynanmıyor o da mı olmasın zaten hikayer arıyorsanız bırakın bu oyunu hikaye devri çoktan bitti nfsde

onla ilgisi yok her ayarı yaptım lowdada aynı highdada 30 fpsyi geçemediği için kasıyor bari kilit 40-50 ye koyulsaydı

Yahu ne alakası var 30 fps olduğundan kasıyormuşmuş, Arkadaş adamlar delimi, insanların PC si kassın diye koymuyorlar o kilidi, demekki var bi bildikleri ki koymuşlar.. Sein sistem yemiyodur olamaz mı? Yads oyunu malum yerlerden edindiysen belkide o yüzden kasma yapıyordur.. Netten PC gameplayler izliyorum adamlar çatır çatır kasmadan oynuyor yani..

Oyunlarda fps 30 un altina inince kasma ve takilmalar olur hem o gameplayler konsoldan cekilmis ps flnn

Yoo ben PC izledim, ekrandaki tuşlar klavye idi.. Herneyse sonuçta gayet akıcı oynuyordu adam sana yalan borcummu var kardeşim gir youtube a yaz nfs rivals pc gameplay diye görürürsün..

Al buda PC gameplay, 30 FPS de oynuyor adam hemde 1080p tüm ayarlar sonda.. Daha ne yani

o zaman bu bizim ilaçlı versiyonlarda sıkıntı var herkes aynı şeyden yakınıyor 30 fps ise iyi gözüyor çünkü orijinal oyundan heralde bu video

• Ghost games bu oyunla saygımı kazanmış bulunmakta mail attım aynısının konulu most wanted ını isterük dedim. Oyun acayip sardı haritada online oyuncular ile direk yarışma imkanıda süper bir özellik lobi girmek beklemek yok. evet hatalar ve bug lar var ama düzeltilecektir hgelen yamalarla.
  • 30 FPS sınırı beni rahatsız etmedi sabit 30 olduğu için oynarken bir sorun yaşamadım hiçte yavaş çalışıyor denecek bir oyun değil.Tabi Grid 2'den sonra direk geçerseniz fark hissediliyor fakat oyunu bir süre oynadıktan sonra bir sıkıntı yaratmıyor.Optimize de çok iyi sanırım genelde hangi oyunda olursa olsun SSAO açtığımız zaman deli gibi performans düşerdi bunda yaşamadım.

Hot Pursuit'i oldukça beğenmiştim tam onun tarzında bir oyun olmuş Hot Pursuit'i 2 kere bitiren biri olarak bu oyunun hastası oldum zaten aslında NFS serisinin özü budur ama bu sene HP hayranlarını memnun ettikten sonra seneye Underground hayranlarınıda düşünüler umarım.
  • arkadaşlar konu ile alakasız ama güzel bir uzay oyunu tavsiye edebilir misiniz? strateateji falan istemiyorum silahlarım olsun onları geliştirebileyim şimdiden teşekkürler
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hersey grafik degil.

@Rambo_FT

----

o zaman bu bizim ilaçlı versiyonlarda sıkıntı var herkes aynı şeyden yakınıyor 30 fps ise iyi gözüyor çünkü orijinal oyundan heralde bu video

bende oyun orjical multi oynuyorum 1080p medium ayar kasma yok.

• hangi akıl hangi mantık hangi ... beyinler pc ye 30 fps lock ile getirir bu oyunu

varmıdır bu lock u kaldıracak bir fix felan ? cidden oynanmıyor gözü yoruyor artık
  • carbondan sonra sevemedim nfsyi bu nasıl bilmiyorum ama keşke carbon hd remake falan çıksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMuyu

hangi akıl hangi mantık hangi ... beyinler pc ye 30 fps lock ile getirir bu oyunu

varmıdır bu lock u kaldıracak bir fix felan ? cidden oynanmıyor gözü yoruyor artık

harbiden ben böyle saçma bişey görmedim nasıl bi kafa var bu adamlarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: _PiSLiCK_

quote:

Orijinalden alıntı: TheMuyu

hangi akıl hangi mantık hangi ... beyinler pc ye 30 fps lock ile getirir bu oyunu

harbiden ben böyle saçma bişey görmedim nasıl bi kafa var bu adamlarda

birde 30 iyidir diyenler var bu arkadaşlar demekki 60 da fps ve yarış oynamamışlar
  • 60 fps patch le gelir bence. Opsiyonel olmalı 30-60 fps
  • 2K kullanıcısına yanıt
    HBAO daha demandingdir SSAO dan ondan olabilir.
  • Orjinal oynayanlarda sorun yok galiba orjinal alıpta ağırçekim sorunu yaşayan varmı varsa oyunda sorun var yoksa eğer
    Crackle ilgilidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayret benim notebook'da hep SSAO'da FPS düşer ama HBAO'da bir sorun çıkmaz başka bir durumdan kaynaklanıyor demek ki.
  • arkadaslar oyunu cozemedım oynayan bırısı yardımcı olsın carıer dıye bırsey yokmu bunda ben yarıs yapmak ısıtıyorum ama onlıne gıbı hep baska bırılerı var falan oyuna nasıl baslıcamı nasıl bıtırcemı ne yapmam gerekdını bırı anlatısa kısaca cok makbule gecer tsker ıyıaksamlar
  • Orjinal oyunda fps düşüşleri cok oluyor mu? ya deli olucam.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.