Şimdi Ara

Need for Speed: Rivals (2013) [ANA KONU] (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.145
Cevap
12
Favori
139.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kardanadams

arkadaslar oyunu cozemedım oynayan bırısı yardımcı olsın carıer dıye bırsey yokmu bunda ben yarıs yapmak ısıtıyorum ama onlıne gıbı hep baska bırılerı var falan oyuna nasıl baslıcamı nasıl bıtırcemı ne yapmam gerekdını bırı anlatısa kısaca cok makbule gecer tsker ıyıaksamlar

carrer yok. polis isen sana liste veriyor ornegin 3 kisi yakala. drift yap veya event e katil sonra comamnd post a geri don araba aciyor :). yani most wanted gibi carrer yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMuyu

hangi akıl hangi mantık hangi ... beyinler pc ye 30 fps lock ile getirir bu oyunu

varmıdır bu lock u kaldıracak bir fix felan ? cidden oynanmıyor gözü yoruyor artık

6 sayfada var sonucu ise altındaki videoda oyun iki ucu şeyli deynek
  • Güzelim oyunu FPS kilidi için yerden yere vurmuşlar.

30 FPS ile çok rahat oynanıyor hiç bir yavaşlık hissetmiyorum tabi 60 FPS olsa daha iyi olurdu ama yok oynanmıyor yok kasıyor diyecek bir sorun yok ortada.

Oyunda optimize sorunları var diyen arkadaşların sisteminde başka bir sorun vardır büyük ihtimal çünkü notebook'umda GTX 675MX ile oynuyorum sabit 30 FPS altına düşmüyor.

Online özellikler harika olmuş bence kesinlikle orijinal alın oldukça zevkli.
  • claudecan kullanıcısına yanıt
    Hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım orjinal aldım oynuyorum. Büyük ihtimalle şu anki fix lerde sorun var çünkü asıl adamlar işe el atmamış daha
  • oyun çöp araba yarışı olarak çıkan hangi oyun güzelki zaten
  • DX10 kartla oyunu açabiliyormuyuz ?
  • Time Trial olayından ne zaman vazgeçecekler çok merak ediyorum Görür görmez oyundan soğudum yemin ederim!
  • quote:

Orijinalden alıntı: alendarr

oyun çöp araba yarışı olarak çıkan hangi oyun güzelki zaten

GRİD VE GRİD 2
  • quote:

Orijinalden alıntı: awaqado

quote:

GRİD VE GRİD 2

free play yok onlardada :(
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: awaqado

quote:

GRİD VE GRİD 2

free play yok onlardada :(

The Crew çıksın, nfs bitecek. Hâlâ open world yapmıyorlar. Yarışta yarış, arcade in dibine vur. The Crew'u, Forza Horizon'ı örnek alsınlar biraz. Akıllanmadı aptallar. Yap Shift de ki gibi araç içi kokpit, yap free roam. Yetti artık...

• quote:

Orijinalden alıntı: gizmo_x

quote:

Orijinalden alıntı: canberkspn

quote:

Orijinalden alıntı: Dark_World

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dark_World

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

quote:

Orijinalden alıntı: ArchLord

Oyuna neden para verilmiyormuş anlamadım. Oyunu aldığım için çok mutluyum bir ara şüpheye düşmüştüm bu 30 fps olayı yüzünden ama update ile halledildi hemen. Saat 4 hala bir sürü online oyuncu var oyunda. Grafikler ultrada muazzam gerçekten beni benden aldı desem yeridir keza sesler efektler ve kontrollerde mükemmel. Ben aradığımı buldum daha iyisi çıkana kadar en iyisi bu.

Hersey grafik degil.

@Rambo_FT

Hocam yeniliğe gerek yok. Adam satıyor, yenilik yapmadığı halde satacağını bildiği için böyle oyunlar görüyoruz. Eğer millet "kopya oyun" diye satın almazsa o zaman ders alır adam gibi oyun yaparlar. Ama nerde... Alan alıyor. Artık millet son oyunları yüksek FPS'de oynayınca rahatlıyor. Grafik görünce rahatlıyor. Yeni nesil böyle. Eski nesil hikaye falan arıyor, yeni nesil sadece grafik. 

Yeni nesil diyor ki: 4 tane Nvidia Titan ekran kartım var. Yeter ki grafikleri çok aşırı yüksek kaliteli olan bir oyunu 500 FPS'de oynayayım. Bana yeter. 

Eski nesil ne istiyor: Herşeyi tam olan, zevk veren, eğlenceli, sıkmayan, kopya olmayan, özgün, her yönüyle kalite kokan bir yapım. En düşük ayarlarda kasarak oynatsa bile zevk veren oyun. 

Açıkçası ben zamanında Ati Radeon HD9200 SE ekran kartımla NFS Most Wanted 2005 oyununu, en düşük kalitede, kasa kasa oynadığım halde çok fazla zevk alıyordum. O zamanlar FPS nedir bilmezdim. Şimdiki nesil FPS'yi 500'lerde görünce "Vayyy neymişim ben ya!" diyorum ne yazık ki 

----

Sanirim yeterince aciklayici hocamizin yazdigi.

zaten BF4 NFS rivals konularinda FPS den baska bi sey konusulmuyor. neymis 30FPS az geliyormus akici degilmis... bak bak...

kasıyor diyoruz oyun oynanmıyor o da mı olmasın zaten hikayer arıyorsanız bırakın bu oyunu hikaye devri çoktan bitti nfsde

kasiyor ise grafik ayarini azalt duzelir eger PC kaldiramiyor ise.

onla ilgisi yok her ayarı yaptım lowdada aynı highdada 30 fpsyi geçemediği için kasıyor bari kilit 40-50 ye koyulsaydı

Yahu ne alakası var 30 fps olduğundan kasıyormuşmuş, Arkadaş adamlar delimi, insanların PC si kassın diye koymuyorlar o kilidi, demekki var bi bildikleri ki koymuşlar.. Sein sistem yemiyodur olamaz mı? Yads oyunu malum yerlerden edindiysen belkide o yüzden kasma yapıyordur.. Netten PC gameplayler izliyorum adamlar çatır çatır kasmadan oynuyor yani..

Oyunlarda fps 30 un altina inince kasma ve takilmalar olur hem o gameplayler konsoldan cekilmis ps flnn

Yoo ben PC izledim, ekrandaki tuşlar klavye idi.. Herneyse sonuçta gayet akıcı oynuyordu adam sana yalan borcummu var kardeşim gir youtube a yaz nfs rivals pc gameplay diye görürürsün..

Al buda PC gameplay, 30 FPS de oynuyor adam hemde 1080p tüm ayarlar sonda.. Daha ne yani

o zaman bu bizim ilaçlı versiyonlarda sıkıntı var herkes aynı şeyden yakınıyor 30 fps ise iyi gözüyor çünkü orijinal oyundan heralde bu video

bende oyun orjical multi oynuyorum 1080p medium ayar kasma yok.

E ben dedim zaten yukarda ya sisteminde, sorun vardır yada oyun korsan olduğundandır diye Sizdeki kasmalar korsandan kaynaklanıyor demekki, 30 FPS ile alakası yokmuş

• 30 fps sıkıntısını geçtim, bende ve bazı kişilerde oyunu açarken siyah ekranla karşılaşma sorunu var, oyun ancak pencere modunda çalışıyor. Bununla ilgili açılan konuda EA bir yama üzerinde çalıştıklarını söylemiş, yama ile ilgili henüz bir tarih yok.

http://answers.ea.com/t5/Need-for-Speed-Rivals/Need-for-Speed-Rivals-Black-screen-only-with-full-screen/td-p/1873031

Thanks for the detailed reports - The team has identified the issue, to be more specific this is occurring with a specific TV on DVI and HDMI connection with specific cards.
    This will be fixed with an upcoming patch however we do not have an ETA. More information to come. Thanks.

Son zamanlarda çıkan oyunlar çok fazla hatayla geliyor. Rome 2 TW, Battlefield 4, NFS Rivals, Call of Duty Ghost örnek verilebilir. Bence bir oyunun çıkış tarihine yetiştirilemeyeceği fark edildiğinde ertelenmesi gerek, Watch Dogs'un ertelenmesine sevindim. Ayrıca oyunlar eskilere göre çok daha kapsamlı olduğu için hata sayısı fazla oluyor, dikkat ederseniz güncelleme boyutları da eskisi gibi değil. Üstelik eğer bir oyun yeni nesil konsollar da dahil tüm platformlara çıkıyorsa firmanın işlerini daha da zorlaştırabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 23 Kasım 2013; 10:37:22 >

• Yahu oyunu bir türlü deneyemedim. 7 gb lık deluxe'yi indirdim. oyuna girince siyah ekranda kalıyordu. mamundada şimdi yeni bir sürüm çıkmış en çok indirilienler arasında ama rld bekliyorum. korsan oynayanlar nasıl oynuyor ?

Bir de lütfen artık nfs underground, nfs most wanted'tan sonra güzelim seriyi mahvettiler klişesine girmeyin. yahu her sene aynı muhabbetten kafam şişti. her oyunda aynı muhabbet olurmu istisnasız. beğenmediysen beğenemdim oynamadım de tamam. nerede eski bayramlar klişesini bile solladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihathalitt -- 23 Kasım 2013; 11:26:22 >
  • İki gündür bu sorunla cebelleştim. Kah kurdum videodan sonra oyuna giremedi, kah kurdum siyah ekranda kaldı filan. Sonunda sorunu çözdüm. Sorunun kaynayı doğru ilaçta.

Torr... sitelerinden Need.for.Speed.Rivals.X86.and.X64.No.Origin........V2-3DM isimli ilaç derdime derman oldu. Alın ve oyunun kurulu olduğu yere atın ve bunlar ile oyuna girin.

Bu ilacın iki dosyası var. NFS14_x86 ve NFS14... Bazen biri bazen diğeri beni oyuna çıkarttı. Şu an NFS14 ile oyuna girip oynayabiliyorum. Deneyin derim.

Ayrıca şunu belirteyim benim indirdiğim Oyunun versiyonu ISO değil, hazır kurulu versiyondu. İndirdiğim klasör halini Program Files içine olduğunu gibi atıyorsunuz. Üzerine de ilaç atıyorsunuz o kadar. Yani dosya konumu şu şekilde olmalı:

C:\Program Files (x86)\Need for Speed(TM) Rivals-SG

• silip tekrar undergrand yükleyecem artık
  • Arkadaşlar,

İntel HD 2500 onboard kart, Low ayarda Need for speed Rivals kaldırır mı?

Daha önce yükleyen deneyen varsa bilgi verir misiniz?
    Teşekkürler...
  • grid 2 yi denememiştim nfs rivals sayesinde onu deneme fırsatı buldum tam aradığım oyun oymuş optimazsyonu olsun sürüş zevki olsun gerçekçilik olsun her türlü çok iyi bir oyun olmuş
    rivals ı silsem de olur artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihathalitt

Yahu oyunu bir türlü deneyemedim. 7 gb lık deluxe'yi indirdim. oyuna girince siyah ekranda kalıyordu. mamundada şimdi yeni bir sürüm çıkmış en çok indirilienler arasında ama rld bekliyorum. korsan oynayanlar nasıl oynuyor ?

Bir de lütfen artık nfs underground, nfs most wanted'tan sonra güzelim seriyi mahvettiler klişesine girmeyin. yahu her sene aynı muhabbetten kafam şişti. her oyunda aynı muhabbet olurmu istisnasız. beğenmediysen beğenemdim oynamadım de tamam. nerede eski bayramlar klişesini bile solladı.

Korsan oynayanlar oynayamıyor anladığım kadrıylan. ben dahil. 800x600 low ayarlarda 7770ghz 1100-1250 ile 12 fps alıyorum düşün yani. Aynı kart ile BF4 full hd de auto ayarlarda kendi high buluyor. Bir iki bişeyi abartmadan ultra yapsam bile oynayabiliyorum. Tabi ki deli bir fps vermiyor ama en kötü de 30-50 arası gidip geliyor. BU nasıl bir şeymiş anlamadımki. Yabancı forumlarda GTX660 lan bile aynı problemi olanlar mevcut. İlaçlar problemli anladığım kadarıylan. Zorrent e yeni 1.2.00 no.origin diye bir ilaç düşmüş, içinde birde update var ufak bişey, lakin hiç bir işe yaramıyor.

• psn'den oynayan varsa eklesin yasin_257
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

quote:

Orijinalden alıntı: Cihathalitt

Yahu oyunu bir türlü deneyemedim. 7 gb lık deluxe'yi indirdim. oyuna girince siyah ekranda kalıyordu. mamundada şimdi yeni bir sürüm çıkmış en çok indirilienler arasında ama rld bekliyorum. korsan oynayanlar nasıl oynuyor ?

Korsan oynayanlar oynayamıyor anladığım kadrıylan. ben dahil. 800x600 low ayarlarda 7770ghz 1100-1250 ile 12 fps alıyorum düşün yani. Aynı kart ile BF4 full hd de auto ayarlarda kendi high buluyor. Bir iki bişeyi abartmadan ultra yapsam bile oynayabiliyorum. Tabi ki deli bir fps vermiyor ama en kötü de 30-50 arası gidip geliyor. BU nasıl bir şeymiş anlamadımki. Yabancı forumlarda GTX660 lan bile aynı problemi olanlar mevcut. İlaçlar problemli anladığım kadarıylan. Zorrent e yeni 1.2.00 no.origin diye bir ilaç düşmüş, içinde birde update var ufak bişey, lakin hiç bir işe yaramıyor.

Mamundada Need for Speed Rivals [R.G. Catalyst] adında sürüm düşmüş. en çok indirilenler listesinde. sanırım çalışıyormuş. birazdan deneyeceğim.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.