Şimdi Ara

Need for Speed: Rivals (2013) [ANA KONU] (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.145
Cevap
12
Favori
139.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Artılar:

+ Frostbite 3 (Battlefield 4 oyun motoru) ile yapılmış. Grafikler harika !
    + Gece / Gündüz akışı var. Çok güzel.
    + Araçların farlarındaki LED ışıklar gerçek gibi duruyor !
    + Araç modellemeleri aşmış seviyede. Kusursuza yakın.
    Bana özel artı : Benim en sevdiğim NFS oyunu NFS: Hot Pursuit (2010) 'du.. Resmen bu oyun onun upgrade lenmiş hali olmuş. Senaryo falan aramıyorum, her türlü mekana sahip büyük bir map, kafana göre istediğini yap.
    + Polisler çok ama çok acımasız !
    + Hızı iliklerinize kadar hissettiriyor oyun..
    + BMW M3 'ün egzoz sesini sonunda yapmışlar !! Gürlüyor resmen araç.. (Video kaydettim, aşağıdan izlersiniz.)
    + Müzikler iyi
    + Ufak çaplı görsel modifiyeler ve performans geliştirmeler keyifli.

Eksiler:

- Oyunun başlangıcında bizi salak yerine koyan tutorial'lar.. "Gaza basarsan araba gider, frene basarsan durur." demedikleri kalmış bir.
    - Bazen anlamsız performans düşüşleri oluyor.
    - Düzensiz bir araç hasar sistemi var. Feci bir kaza sonucunda ufak hasar olabiliyorken, normal bir kaza da araba dağılıyor. Bi türlü şu hasar olayını yapamadılar. (Grid 2 bu konuda müthiş.)
    * Aklıma başka bir şey gelmedi..

Evet, videom da burada, iyi seyirler.. :)

• HD6850 ile 30 FPS sabit. bazi yerlerde 25 oluyor oyun kasmiyor fakat oyunda agirlasma var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • orijinal aldım playstoreden 80 tl ye. 5 para etmezmiş oyun inanin bir önceki nfs bile 10 basar buna. yazık oldu parama.
  • teşekkürler
  • 7 saat önce update gelmiş

Need for Speed Rivals v1 2 0 0 Update and No Origin X86 and X64...
  • quote:

Orijinalden alıntı: -AltaiR-

7 saat önce update gelmiş

Need for Speed Rivals v1 2 0 0 Update and No Origin X86 and X64...

Performans namına değişik bişey yok bu update ile.
  • RG catalystin zorrent de var acaba ondada öle ağır olurmu releoded çıkması lazım ne zaman çıkar acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claudecan -- 23 Kasım 2013; 18:43:47 >
  • ben de ati catalyst driver ı güncelle diyip uyarı veriyor.halbuki son driver kurulu zaten..başka denicem mecburen
  • canım i7 kasayı sattık sürünüyoruz, bu oyunun bu kadar kasacağını tahmin etmiyordum ayrıca oyunun açılması çok uzun tanıtımın mokunu çıkarmışlar

hd6670 1gb 128bit ve e7500 core 2 duo işlemci ile bu ayarlarda akıcı oynuyorum umarım birilerine yardımcı olur, ilaç isteyenlere gönderebilirim. 32 ve 64bit için

• AMD den yeni beta driver; NFS rivals yazıyor ama denemek lazım. Çekiyorum şu an.

http://www.guru3d.com/files_details/amd_catalyst_13_11_beta_9_4_download.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

AMD den yeni beta driver; NFS rivals yazıyor ama denemek lazım. Çekiyorum şu an.

bende indirdim şimdi deneyeceğim umarım fark olur teşekkürler
  • Beyler oyunu Nvidia 314.22 driver ile oynayan var mı? Lütfen cevap.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürüm Nvidia 331.82 Ekran kartım GT 540m oyun yağ gibi akıyor adam oyun nasıl oynanır haberi yok bir de nfsyi kötülüyor mw 2012 kötü idi ama bu oyun mükemmel fps felan öyle bir sorun yok gayet akıcı. işlemci i5 ram 4 gb herşey ultrada müthiş akıcı marka asus.
  • Oyunu indirinler PM yolu ile kaynak verebilir mi zira S..idrow sitesinde bir açıklama veya diğer güvenilir bir crackerın adı yok henüz bu oyun için? (Razor, Reloaded, Flt gibi) Kaçırdığım bir nokta mı var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 23 Kasım 2013; 23:41:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akrepyusuf kullanıcısına yanıt
    hocam bizi ilaçlasana

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akrepyusuf

quote:

AMD den yeni beta driver; NFS rivals yazıyor ama denemek lazım. Çekiyorum şu an.

Performansa bi etkisi oldu mu ?

• aynı durumdayız , ultra low farketmiyor ağırlaşma mevcut.Araç kontrolleri most wanted 2 göre daha zor geldi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

quote:

Orijinalden alıntı: akrepyusuf

quote:

Performansa bi etkisi oldu mu ?

Sistemin genel performansına etkisi oldu :) Oyuna da oldu ama aniden ağırlaşma devam ediyor. Yani 10 saniye 30fps 10 saniye 10 fps gidiyor gibi oluyor. Harita farketmiyor. Önde doğru giderken 10 fps giden oyun, geri geri gidince 30 oluyor tekrar :) adam gibi ilaç şart. Playstore dan almayı düşünüyorum 90 TL demişler 7.5x12 ama bu sorun oyundamı yoksa ilaçtamı onu çözemediğim için kararsız kaldım. Oyunun özellikleri güzel duruyor aslında. ALLDRIVE bence güzel bir deneyim olabilir anladğım kadarıylan.

Şu oyunu ultra uçuk sistemlerlen değilde, normal sistemi olup sabit 30 fps alan varmı. Oyun orjinal mi korsan mı yazsa da anlasak ne olduğunu. 780 SLI ile akıyor demenin bir mantığı yok çünkü.

• Yine Criterion'dan optimizasyon özürlü bir oyun daha..ultra'sı low'u farketmiyor, 30 FPS kilidi saçmalığını geçtim, sabit 30 FPS'nin de hakkını vermiyor..tamamen konsoldan kötü port bir PC oyunu (oyunu orjinal aldım bu arada)

- oynamak için mutlaka internet bağlantısı istiyor
    - Pause tuşu yok, oyun esnasında durduramıyorsunuz oyunu.
    - Son zamanların modası olan ALLDrive (gerçek kişilerle farklı zamanlarda yarış) pek de mantıklı değil, çünkü zaten online oyuna sokuyor daha başında (ayrıca 30 fps'ye de bu yüzden kilitlemişler güya)
    - Grafikler saçma bir şekilde abartılı. Bakın güzel demiyorum, resmen abartılı. Güneş varken, havada bulut yokken, yağmur yağıyor, sırf arka camın üstünden suyun aktığını sürekli gösterebilmek için, gereksiz gereksiz her yerde yapraklar, ıvır zıvır uçuyor, bir anda güneşli havadan kar yağışı başlıyor, kısacası saçma sapan bi hava durumu ve görsellik mevcut.
    - bir kovalamacanın esnasında bir anda safe house'a girip o session'ı bitirebiliyorsunuz.
    - bir kere yakalandınız mı, ilgili session'la ilgili herşeyi kaybediyorsunuz
    - HUD inanılmaz karışık, heryerden yazılar, şekiller çıkıyor. Neredeyse arabayı göremeyeceğiz bu karman çorman ekran dizaynından.
    - Sesler başarılı, zaten galiba tek iyi yönü bu oyunun.
    - Aksiyon hissi güzel, ama dediğim gibi hem optimizasyonu kötü olduğu için, hem karmaşık bir ekran dizaynı olduğundan, hem de saçma grafiklerden dolayı keyifli bir oyun deneyimi yaşatmıyor.

İnşallah bir patch gelir de verdiğimiz 90 TL boşa gitmez

• quote:

Orijinalden alıntı: astraldoors

Yine Criterion'dan optimizasyon özürlü bir oyun daha..ultra'sı low'u farketmiyor, 30 FPS kilidi saçmalığını geçtim, sabit 30 FPS'nin de hakkını vermiyor..tamamen konsoldan kötü port bir PC oyunu (oyunu orjinal aldım bu arada)

- oynamak için mutlaka internet bağlantısı istiyor
    - Pause tuşu yok, oyun esnasında durduramıyorsunuz oyunu.
    - Son zamanların modası olan ALLDrive (gerçek kişilerle farklı zamanlarda yarış) pek de mantıklı değil, çünkü zaten online oyuna sokuyor daha başında (ayrıca 30 fps'ye de bu yüzden kilitlemişler güya)
    - Grafikler saçma bir şekilde abartılı. Bakın güzel demiyorum, resmen abartılı. Güneş varken, havada bulut yokken, yağmur yağıyor, sırf arka camın üstünden suyun aktığını sürekli gösterebilmek için, gereksiz gereksiz her yerde yapraklar, ıvır zıvır uçuyor, bir anda güneşli havadan kar yağışı başlıyor, kısacası saçma sapan bi hava durumu ve görsellik mevcut.
    - bir kovalamacanın esnasında bir anda safe house'a girip o session'ı bitirebiliyorsunuz.
    - bir kere yakalandınız mı, ilgili session'la ilgili herşeyi kaybediyorsunuz
    - HUD inanılmaz karışık, heryerden yazılar, şekiller çıkıyor. Neredeyse arabayı göremeyeceğiz bu karman çorman ekran dizaynından.
    - Sesler başarılı, zaten galiba tek iyi yönü bu oyunun.
    - Aksiyon hissi güzel, ama dediğim gibi hem optimizasyonu kötü olduğu için, hem karmaşık bir ekran dizaynı olduğundan, hem de saçma grafiklerden dolayı keyifli bir oyun deneyimi yaşatmıyor.

İnşallah bir patch gelir de verdiğimiz 90 TL boşa gitmez

Oyun anladığım kadarıyla hud çok karışık ve grafikler acayip bir ksama mevcut.Most Wanted 2012 den bence her oyun daha iyidir.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.