Şimdi Ara

Need for Speed: Rivals (2013) [ANA KONU] (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.145
Cevap
12
Favori
140.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun beklediğimden çok daha iyi çıktı.Araç modellemeleri teknik açıdan en iyisil(herhalde çok yüksek poligon kullanılmış).Özellikle araçların üzerindeki toz,yağmur efektleri ve yansımalar çok hoşuma gitti.Tam next gen yani.Mücadeleler ve takipler çok sağlam..Arabaları puan topladıktan sonra;satın alıp,modifiye etmemiz tam istediğimiz gibi.Araç kontrolleri NFS:Hp 2010 göre daha zor geldi bana.Ferrari f12 Berlinetta ,Mclaren P1,Lamborghini Veneno,Chevrolet Corvette Stingray gibi aşmış otomobiller var.Nfs 3 ve Porsche Unleashed bana göre serinin en iyi oyunlarıdır ama son oyunda çok kaliteli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NecronLord

Oyun beklediğimden çok daha iyi çıktı.Araç modellemeleri teknik açıdan en iyisil(herhalde çok yüksek poligon kullanılmış).Özellikle araçların üzerindeki toz,yağmur efektleri ve yansımalar çok hoşuma gitti.Tam next gen yani.Mücadeleler ve takipler çok sağlam..Arabaları puan topladıktan sonra;satın alıp,modifiye etmemiz tam istediğimiz gibi.Araç kontrolleri NFS:Hp 2010 göre daha zor geldi bana.Ferrari f12 Berlinetta ,Mclaren P1,Lamborghini Veneno,Chevrolet Corvette Stingray gibi aşmış otomobiller var.Nfs 3 ve Porsche Unleashed bana göre serinin en iyi oyunlarıdır ama son oyunda çok kaliteli.

Modifiye olayı nasıl birde ? birde oyun 1 gb vram kullanımını aşıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nooxn

HD6850 ile 30 FPS sabit. bazi yerlerde 25 oluyor oyun kasmiyor fakat oyunda agirlasma var.

hocam şehir içinde falan en düşük kac gördünüz ben 22 fln gördüm ara sıra oyun full de
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    hayır hayır biliyorum o 2x mevzusunu.. bu son satır ile artık saf 60 fps çalışıyor oyun denedim bizzat öyle
  • Arkadaşlar oyunu yükledim fakat ayarları low a çeksem bile 20 fps üzerine çıkamıyorum.High da da 15 fps falan alıyorum.Neden bu kadar fps düşüklüğü yaşıyorum sizce?

i5---ati 5650---4gb ram sistemim
  • Modifiye;Hız,Kontrol,güç gibi çeşitli özellikleri topladığımız puanlarla(para benzeri)bir kaç seviye arttırıyoruz.Çok kapsamlı olmasada kozmetik değişikliklerde mevcut.Ben 1 gb ekran kartımla güzel bir şekilde oynuyorum.
  • arkadaşlar iki sorum var.
    1. oyun 30fpsde bunu yolu yordamı yokmu 60a çekmek için
    2. oyundan bişey anlamadım ne menusunden ne konusundan tum serılerı bıtırdım ama bu garip geldı sanki

sorunum şu şimdi diyelim bi yarış sectım oynuyorum polıs pesımıze takılıyor yınede yarısı 1. bıtırıyorum polısıde atlatıyorum. başka yarış seçecek oluyorum cunku menüye donem gıbı bı olay yok yada ben bulamadım. neyse obur sectıgım yarışa gıdecek oluyorum yıne polıs sureklı pesımde enınde sonundada yakalanıyorum ne yıarıstan kazandığım para benım oluyor nede polisten kacarkenkı para. umarım anlatabılmısımdır. yanı mantığı nedır bu oyunun nasıl para kazanıcaz polıs suureklı ensemızde yarıştan kazandığım paralarıda alamıyorum bırı anlatabılırmu fıtıl oldum oyuna
  • Oyunu açmaya çalıştığımda hiçbir şey olmuyor. Ne siyah ekran hata ne yapmalıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

quote:

Orijinalden alıntı: akrepyusuf

quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

AMD den yeni beta driver; NFS rivals yazıyor ama denemek lazım. Çekiyorum şu an.

http://www.guru3d.com/files_details/amd_catalyst_13_11_beta_9_4_download.html

bende indirdim şimdi deneyeceğim umarım fark olur teşekkürler

Performansa bi etkisi oldu mu ?

driver ile böyle bir araç geldi fps 24.1 felan yazıyordu şuan böyle bir görüntü var pek bişey değişmedi

anlamadığım 1gb 128bit ekran kartı var 150tl aynı özellikte ekran kartı var 500tl bu fark mhz denmi kaynaklanıyor.

Need for Speed: Rivals (2013) [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: Şaşkınspor

Benim oyun rusça , nasıl ingilizce yapıcam :(

oyun kurduğun yerde data dosyası ıcınde wın32 ıcınde loc dıye tam hatırlamıyorum dosya var. onun ıcınde ru.** dıye ıkı dosya var onları isldini olay tamdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aѕℓαη66™

arkadaşlar iki sorum var.
    1. oyun 30fpsde bunu yolu yordamı yokmu 60a çekmek için
    2. oyundan bişey anlamadım ne menusunden ne konusundan tum serılerı bıtırdım ama bu garip geldı sanki

sorunum şu şimdi diyelim bi yarış sectım oynuyorum polıs pesımıze takılıyor yınede yarısı 1. bıtırıyorum polısıde atlatıyorum. başka yarış seçecek oluyorum cunku menüye donem gıbı bı olay yok yada ben bulamadım. neyse obur sectıgım yarışa gıdecek oluyorum yıne polıs sureklı pesımde enınde sonundada yakalanıyorum ne yıarıstan kazandığım para benım oluyor nede polisten kacarkenkı para. umarım anlatabılmısımdır. yanı mantığı nedır bu oyunun nasıl para kazanıcaz polıs suureklı ensemızde yarıştan kazandığım paralarıda alamıyorum bırı anlatabılırmu fıtıl oldum oyuna

Bu oyunda bir hikaye yok. Oyunda All Drive seçeneği olduğu için oyun menüsüne döndüğünde oyun durmuyor.

Puan kaybetmenin sebebi ise oyunun mantığından dolayı. Yani güvenlievden çıktıktan sonra kazandığın paraları vs. kaydetmek için güvenlieve girmelisin. Güvenlieve girmeden polise yakalanırsan hasarın 0'a inerse kazandıkların kayboluyor. Tabi güvenlieve girmeden yarışlar takipler yaparsan fazla fazla kazanmış oluyorsun. Ne kadar çok dayanabilirsen o kadar fazla sp kazanıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Core. -- 24 Kasım 2013; 19:56:29 >

• quote:

Oyun beklediğimden çok daha iyi çıktı.Araç modellemeleri teknik açıdan en iyisil(herhalde çok yüksek poligon kullanılmış).Özellikle araçların üzerindeki toz,yağmur efektleri ve yansımalar çok hoşuma gitti.Tam next gen yani.Mücadeleler ve takipler çok sağlam..Arabaları puan topladıktan sonra;satın alıp,modifiye etmemiz tam istediğimiz gibi.Araç kontrolleri NFS:Hp 2010 göre daha zor geldi bana.Ferrari f12 Berlinetta ,Mclaren P1,Lamborghini Veneno,Chevrolet Corvette Stingray gibi aşmış otomobiller var.Nfs 3 ve Porsche Unleashed bana göre serinin en iyi oyunlarıdır ama son oyunda çok kaliteli.

Kontroller hakkında bir sorum olacak sanırım oyunu oynamışsın. Kontroller HP 2010 gibi değil sanırım. Most Wanted 2012'deki gibi mi ? Bir de keskin virajlarda el freni çektiğimizde arabayı bir anda savurabiliyor muyuz ?

• Menüden şikayetçi arkadaşlar sanırım klavye ile oynuyor. Xbox joystick i ile oynuyorum gayet düzenli menüler, her şeye rahatlıkla erişebiliyorum ben ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana aynen katılıyorum nesi karışık şu oyunun. Bu arada elimde fazladan origin ön sipariş kodu var arkadaşlar 80 TL ye verebilirim ilk mesaj atan kapar kodu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Core21

quote:

Kontroller hakkında bir sorum olacak sanırım oyunu oynamışsın. Kontroller HP 2010 gibi değil sanırım. Most Wanted 2012'deki gibi mi ? Bir de keskin virajlarda el freni çektiğimizde arabayı bir anda savurabiliyor muyuz ?

Evet arabayı el freni ile savurabiliyoruz,virajlarda kaydırma var.MW 2012'yi oynamadığım için bir şey diyemem.Kontroller biraz daha zor geldi şahsen.Logitech joypad ile oynuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: vigNerd

Oyunu açmaya çalıştığımda hiçbir şey olmuyor. Ne siyah ekran hata ne yapmalıyım ?

crack atmıyordur tecopy ile crak at.
  • quote:

Orijinalden alıntı: magrofon

quote:

Oyunu açmaya çalıştığımda hiçbir şey olmuyor. Ne siyah ekran hata ne yapmalıyım ?

tecopy?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Core21

quote:

Evet arabayı el freni ile savurabiliyoruz,virajlarda kaydırma var.MW 2012'yi oynamadığım için bir şey diyemem.Kontroller biraz daha zor geldi şahsen.Logitech joypad ile oynuyorum.

Tamam o zaman kontroller Most Wanted 2012'deki gibi Videoları izlediğimde MW2012 gibi görünüyordu teyit etmek istedim.

MW2012 videoları izlersen sende fark edersin. Araba dönerken HUD menüsü felan ekranda biraz kayıyor. EA Games ucuzuna kaçıp fizik motorunu MW2012'den almış, oynanış Hot Pursuit 2010.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: magrofon

quote:

tecopy?

teracopy diye kpyalama programı var bendede crack olmuyordu öyle çözdüm.
  • daha bugün yazdım 60 fps için komutu.. sayfaya göz atın.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.