Şimdi Ara

Need for Speed: Rivals (2013) [ANA KONU] (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.145
Cevap
12
Favori
139.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FrE3d0m

yemişim sizin 30 fps nizi 60 fps nizi biride çıkıp oyundan bahsetmiyor. Yine çöp bir nfs oyunu. The Crew için sabırsızlanıyorum..

+1

aynen kimse oyundan bahsetmiyor

oynanış nasıl kontroller nasıl bi yorum yapın yaw
  • İKİ KİŞİ OYNANABİLİYORMU SPLİT SCREEN MODU YANİ
  • Saçmalığa bak kokpit kamerası gene yok.
  • Oyun tam bir rezalet . Artık her sene olduğu gibi yine berbat bir NFS oyunu karşımızda. Bu seri bitmiş gitmiş ağlayanı yok. Araç kontrollerinden tutta herşeyiyle berbat olmuş oyun. Anca amatörü eğlendirir diyeceğim ama onu bile zor eğlendirir. Zahmet edip 2 taneden fazla kamera açısı da koymamışlar oyuna. Bir asfalt kamerası birde 3. görünüş kamera var o kadar.

Ben de sabırsızlıkla The Crew'ü bekliyorum. Umarım The Crew hayal kırıklığına uğratmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeRo-34 -- 20 Kasım 2013; 18:59:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeRo-34

Oyun tam bir rezalet . Artık her sene olduğu gibi yine berbat bir NFS oyunu karşımızda. Bu seri bitmiş gitmiş ağlayanı yok. Araç kontrollerinden tutta herşeyiyle berbat olmuş oyun. Anca amatörü eğlendirir diyeceğim ama onu bile zor eğlendirir. Zahmet edip 2 taneden fazla kamera açısı da koymamışlar oyuna. Bir asfalt kamerası birde 3. görünüş kamera var o kadar.

Ben de sabırsızlıkla The Crew'ü bekliyorum. Umarım The Crew hayal kırıklığına uğratmaz.

The Crew efsane olacak bence. Kokpit var, en ince ayrıntısına kadar modifiye var, devasa bir harita vs... nfs bitik artık veletler oynuyor eğleniyor işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrE3d0m -- 20 Kasım 2013; 19:46:19 >
  • Criterion Games ve Ghost Games in çıkardığı iki NFS oyunu da rezalet bu da berbat geçen sene çıkan da berbattı bi oyun hele de bu kadar sevilen bir seri bu kadar bozulmaz arkadaş yazıklar olsun yani ben nfs run ve ondan öncekileri (pro street hariç) çok sevmiştim ama geçen sene de bu sene de oyun berbat orjinal alacaklar parasına yazık etmesin zorrent indirecekler kotasını boşuna harcamasın benden size tavsiye zamanınızı bu oyunla kaybetmeyin ben The Crew i beklemeye geçiyorum
  • arkadaşlar oyunu kurdum ettim neyse de ekran kartı driver ını güncelle diyor uyarı veriyor.dirverı da güncelledim ancak yine aynı uyarı..oyuna giremiyorum.var mı bilgisi olan ?nasıl yüklediniz ne yaptınız?
  • Bu sistemle 30 fps oynayacağım , rezalet ötesi birşey olmaz inşallah Lock kaldırıncada oyun uçuyor bu sefer
  • oyunu oynayan oldu mu? malum ilaç yok galiba ama olsada origin hesabı istiyor oyun ve origin hesabımda orijinal yani sıkıntı yaratır mı? Ya da en iyisi scene beklemek herhalde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

oyunu oynayan oldu mu? malum ilaç yok galiba ama olsada origin hesabı istiyor oyun ve origin hesabımda orijinal yani sıkıntı yaratır mı? Ya da en iyisi scene beklemek herhalde...

S..idrow adlı grup deneme sürümünü Origin'den sıyırarak tıpkı MW 2012'deki gibi huzurlara sunarsa iyi olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 20 Kasım 2013; 22:04:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    aynen o tür birşey daha sağlıklı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

aynen o tür birşey daha sağlıklı..

Origin açmadan V2 çıktı'da NFS_rivals rezalet ,Burnout Paradise düşün üstüne NFS online poweruplarını koy eski Most Wanted kahvrerengi tonlu filtresini ekle böyle bir şey.

Next-Gen NFS yapacaksın madem eski Most Wanted senaryo benzeri hikaye yanına NFS shift'den kokpit kamerası üstüne Undergroundan modifiye seçeneklerini bunların yanında Burnout 3 hissedilen hızı, Olay olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 21 Kasım 2013; 4:54:41 >
  • Begenmeyen oynamasın. Çok isteyen gitsin 10 sene onceki most wantedi oynasın. Laf atmak için bahane arıyorsunuz.
    Kim ne derse desin, önceki oyun çok zevkliydi;bu oyundan daha iyisini bekliyorum.

• Benim oyun rusça , nasıl ingilizce yapıcam :(
  • oyunu almadan önce mutlaka deneyin dostlar
  • 30 fps ile yaris oyunu oynamak.. Olmuyor abi, olmuyor. Alışamıyorum.
    Fix falan çıkmadı mı?

• Önerilen ekran kartı nedir arkadaşlar. Ya da şu ekran kartım var ve performans gerçekten iyi diyen varsa bir iki kelam etsin.
  • NFS'den hep şu özelliklerde yeni bir oyun bekledim,

Açık dünya, araç modifiyesi ve kokpit kamerası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şaşkınspor

Benim oyun rusça , nasıl ingilizce yapıcam :(

sen istiyor english vericek 100 dolar
  • Venganza kullanıcısına yanıt
    Bu oyuna verecek 100 dolar sen aklını peynir ekmek yemek
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.