Şimdi Ara

Need for Speed: Rivals (2013) [ANA KONU] (43. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.145
Cevap
12
Favori
140.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Notebook özelliklerim GT 540m 2gb
    4 GB RAM
    i7 2630 QM işlemci
    nfs rivals ı yükledim oyun sanki seri bişekilde oynamıyo heralde fps dediğiniz olay bu oluyo pek anlamadığım için yardım istiyorum...Oyunun seri olmasını sağlayabilirmiyim??
  • Oyunda ciddi denebilecek SP kasma açığı buldum 15 dakikada 1 milyon sp kastım nereye müracaat etmeliyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok enteresan ama EA siyah ekran sorununu çözemediğini bildirdi. Millet parasını geri istiyor.

As previously mentioned, this is occurring with a specific TV on DVI and HDMI connection with specific cards. However, because of the particular hardware set-up under which this occurs, we’re unfortunately unable to resolve this issue.
    Sorry for this inconvenience. If ever you have any questions, please let me know and post a comment in this thread.

http://answers.ea.com/t5/Need-for-Speed-Rivals/Need-for-Speed-Rivals-Black-screen-only-with-full-screen/td-p/1873031/page/14

• quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk

Çok enteresan ama EA siyah ekran sorununu çözemediğini bildirdi. Millet parasını geri istiyor.

As previously mentioned, this is occurring with a specific TV on DVI and HDMI connection with specific cards. However, because of the particular hardware set-up under which this occurs, we’re unfortunately unable to resolve this issue.
    Sorry for this inconvenience. If ever you have any questions, please let me know and post a comment in this thread.

http://answers.ea.com/t5/Need-for-Speed-Rivals/Need-for-Speed-Rivals-Black-screen-only-with-full-screen/td-p/1873031/page/14

Tarihte bir ilk oyunu yap ama sorunu çözeme bravo ea.. ayrıca oyunun grafikleri bazı yerlerde çok iyiyken bazı yerlerde normal.. abartılacak kadar bir yanı yok.. frostbite tam kullanılmamış battlefield 4 nere bu nere.. ohoo neyse HELE EN BÜYÜK EKSİK GÖKYÜZÜ.. CALL OF DUTY MW2 DE BİLE BUNDAN İYİ GÖKYÜZÜ VAR.DAĞLARA BAKIYORUM ÇOK GÜZEL AMA Bİ EKSK VAR GÖKYÜZÜ.. BERBAT YAPILMIŞ GERÇEKLE ALAKASI YOK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy585858 -- 13 Aralık 2013; 2:05:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk

Çok enteresan ama EA siyah ekran sorununu çözemediğini bildirdi. Millet parasını geri istiyor.

Bak geçen dediğim şey gerçek oldu. Bildiğin skandal. Sıvamanın dip noktası bu.

• Vay arkadaş ne problemli oyunmuş yaa...

pcde orjinal olmayan şekilde oynamak da artık sıkıntı vallaha.
    yine yeni yeniden çok berbat bir port daha pc için.
    istediğin kadar git adam akıllı bi ekran kartı al,ram al.
    geliştiriciler pc sürümünü sallasınlar.

her 2 şekilde de en iyi oyun konsollarda vallaha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

Vay arkadaş ne problemli oyunmuş yaa...

pcde orjinal olmayan şekilde oynamak da artık sıkıntı vallaha.
    yine yeni yeniden çok berbat bir port daha pc için.
    istediğin kadar git adam akıllı bi ekran kartı al,ram al.
    geliştiriciler pc sürümünü sallasınlar.

her 2 şekilde de en iyi oyun konsollarda vallaha.

Konsoldaki kâr marjları çok daha fazla olduğu için PC sürümlerinde sorun maksimum dozda oluyor. Onu geçtim, 5000 lira verip oyun PC'si toplayan arkadaşların oyun Exe'sinin hata vermesi veya düşük kaynak kullanımı sonucu yaşadıkları kasmanın yarattığı hayal kırıklığı ve beraberinde haklı olarak sarfettikleri yüksek oranlı küfür feci bir durum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sebastianbjk

Yine hikaye yok.
    Yine mükemmel bir bilgisayarınız ya da konsolunuz yoksa grafikler rezalet. Oyunun grafikleri çok övgü alıyor fakat sadece mükemmel ayarlarda oynarsanız öyle.
    Yine asfalt ayna gibi parlıyor
    Yine tuş tepkimeleri çok geç
    Yine karmakarışık menüler
    Yine zorluk derecesi seçeneği yok
    Yine günlük hayatta kullanılan sıradan otomobiller yok
    Yine trafik namına hiçbir şey yok.
    Yine sadece 2 kamera seçeneği var.

Özellikle hikaye konsundaki yorumunuza katılmamak elde değil. Hiçbir şey yok hikaye namına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: firatkrky

Oyunda ciddi denebilecek SP kasma açığı buldum 15 dakikada 1 milyon sp kastım nereye müracaat etmeliyim?

Biz sizi buluruz demiştik. Evet taktiği alalım :)
  • quote:

quote:

Oyunda ciddi denebilecek SP kasma açığı buldum 15 dakikada 1 milyon sp kastım nereye müracaat etmeliyim?

Dayı şimdi güvenlik açısından söylemesem daha iyi :) ea games e e mail attım cevap falan gelirse çok iyi olur :)

• Z580 De kasıyor oyun yoksa 30 fps olayındanmı anlamadım.
    60FPS Fix diye birşey bulmuşlar ondada hata alıyorum yapamadım.
    Patch falan çıktımı optimizasyonu düzelticek.
  • Yardımcı olabilecek var mı?
    NFS Rivals yükledim.
    bu hatayı veriyor,nette araştırdım ama hiçbiri işe yaramıyor.
    DirectX sürümü güncel,sistem orta seviye.
    ama niye açılmıyor ki bu?
    oyun orjinal değil bu arada.
    Microsoft framework dahil herşey güncel,gördüğünüz gibi.

Need for Speed: Rivals (2013) [ANA KONU]

• sitenizde uzun zamandir aradigim sorulara cevaplar bulup faydalaniyorum.yeni üye oldum bi konuda yardimim olsun diye.ben bu oyunu pc icin satin aldim ve 3 gün oynadim artik biraktim oynamiyorum oynayamiyorum.pc özelligiyle alakali degil oyunun güncellemesinde eksikler var türk ve yabanci formlardada bu sorunu gördüm.oyun belli bölgelerde donma yapiyo hatta bikeresinden dondu ve hata verdi oyun düstü yani.ikinci sorun ise (benim icin en önemli olani) oyunda malasef pause yok eger kendinizi bi odaya kapatip 2,3 saat hayattan baglantimi koparirim diyosaniz oynayabilirsiniz ancak.oyundaki tek pauseye yakin olan durum garaj bulmak,baska türlü yaris yada kacis durmuyo!!!yakalandiginiz zaman hem yapmis oldugunuz puan göreve göre bazilari siliniyo.
  • VC++ 2010'nun 64bit sürümünü denedin mi:
    http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=14632

Hata garip, hem NFS Rivals VC++ Redist 2010'u kur diyor, hemde kurmaya çalışınca 'yok kuramam daha yenisi kurulu zaten sende' diyor. Böyle saçmalıklar ve karmaşalar ancak PC'de ve Windows'da olur zaten. :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 13 Aralık 2013; 18:36:05 >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    sistemim 32 bit,ayrıca pcde öbür biçimde oyun oynamak bile ARTIK işkence.
    ben de oynamıycam vallaha yeni oyunların hiçbirini[PC'de],eski oyunları oynamaya devam,X360'a geçince tekrar,o zaman da NFS Rivals gibi oyunları oynarız:D
  • quote:

quote:

quote:

Dayı şimdi güvenlik açısından söylemesem daha iyi :) ea games e e mail attım cevap falan gelirse çok iyi olur :)

Ya ne güvenliği :)
    Bu mu bahsettiğin olay
    http://www.youtube.com/watch?v=-G8FYIwkCMc

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu mu bahsettiğin olay

Hocam bu adam bildiğin oynuyo :) ben nerdeyse hiç bir çaba harcamadan, hile, yama vb. kullanmadan bariz bi oyun hatasıyla 15 dakkada bir milyon SP kasıyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu mu bahsettiğin olay

Hocam bu adam bildiğin oynuyo :) ben nerdeyse hiç bir çaba harcamadan, hile, yama vb. kullanmadan bariz bi oyun hatasıyla 15 dakkada bir milyon SP kasıyorum.

O zaman söyle de biz de alamadığımız diğer arabaların tadına bakalım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu mu bahsettiğin olay

O zaman söyle de biz de alamadığımız diğer arabaların tadına bakalım.

O zaman şöyle bi ipucu vereyim.
    Sadece bi model arabanın
    geçebildigi bi yer buldum oraya
    polis arabaları giremiyo. Polisler
    kapıda beklerken ben onlara
    yaklaşıp uzaklaşıp SP kasıyorum.
    Aranma seviyem arttıkça
    kazandığım SP de artıyor. O
    girdiğim yerden az ileri gidince
    de polis peşimi bırakıyor. Zaten
    hemen yakınımda da ev var oraya
    gidip SP'yi harcıyorum.
    Yakın zamanda gameplay yapıp sana link atarım :)

• Dün oyunu kaldırdım tamamen,kısmet değilmiş PC'de oynamak.
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.