Şimdi Ara

Need for Speed: Rivals (2013) [ANA KONU] (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.145
Cevap
12
Favori
140.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün yeni bir yama geldi. Buna göre yamada şunlar var, genel olarak performans ve kararlılık geliştirmelerini içeriyor:

Bug Fixes

Additional stability improvements
    Improvements to performance and frame rate
    Improvements around host migration user experience
    Issues around host migration include:

Improvements to instances where SP is lost after a host migration for a number of speed lists
    Issues with speed list objectives could not be completed after a host migration have been improved.
    Improvements have been made to game stability around host migration.

Ayrıca siyah ekran nedeniyle oynayamayan ya da pencere modunda oynamak zorunda kalan arkadaşlar şu yöntemi deneyebilir, bende işe yarıyor.

Tridef programını indirin ve kurun:

http://www.tridef.com/download/TriDef-3D-latest.html

Programı kurduktan sonra Tridef Ignition programını açın, NFS14.exe ya da NFS14_x86.exe dosyasını ekleyin profil olarak Battlefield 4 seçin.

Ardından Araçlar - Görüntü Ayarları seçeneğine girin ve Settings kısmındaki Standart Display Types - Anaglyph (Red/Cyan) seçeneğini seçin.

Oyunu Tridef Ignition profilinden açın, oyun açılınca sol altta Tridef bilgisi belirecektir ve kısayol tuşlarından OSD Aç/Kapa kısmında atadığınız tuşa basarak (varsayılan ALT + SHIFT + -) 3D seçeneğini kapatın, böylece oyun tam ekran olarak oynanabilir.

Eğer 3D Tv'niz varsa oyunu 3D oynamak isterseniz Araçlar - Görüntü Ayarları seçeneğine girin ve Settings kısmındaki Standart Display Types - Model olarak Top and Bottom ya da Side by Side seçeneğini seçin ve 3D oynayın.

AMD kartlar için model olarak AMD HD3D Technology seçilip daha iyi bir 3D ile oynanabilir fakat bende şu an itibarıyla oyunda 3D fonksiyonu bu ayarda sorunlu, Tridef için profil yazılması ve eklenmesi gerekebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 14 Aralık 2013; 12:56:42 >

• 2015 ford mustang gelmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eru desu

Arkadasim nfs bu tarz oyunlarin oynanmadigini hala anlayamadi mi ?

Nfs serisini pro streette kesmis biri olarak soyleyeyim : modifiye yoksa nfs biter .

Prostreetten sonra biraz hot pursuit (2010) oynadim o da bayagi iyi geldi donemine gore ama sonra bitirmeden biraktim cunku sikici gelmeye basladi .

Ve su yuksek model araba koyma sacmaligindan vazgecsinler artik . Ne zaman su pagani , koeinsegg (umarim dogru yazmisimdir) bugatti gibi arabalar geldi iste orda cividi oyun .

Ben u2 deki corollama modifiye yapmaya raziyim . Sokak yarisina cevirsinler sunu ve uzun soluklu bir oyun olsun tadindan yenmez .

+1

Toyota Supra,Nissan 350Z,Mitsubishi Lancer(Umarım doğru yazmışımdır) bu araçlara modifiye yapıp yarışmaya bayılıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

quote:

Orijinalden alıntı: eru desu

Arkadasim nfs bu tarz oyunlarin oynanmadigini hala anlayamadi mi ?

Nfs serisini pro streette kesmis biri olarak soyleyeyim : modifiye yoksa nfs biter .

Prostreetten sonra biraz hot pursuit (2010) oynadim o da bayagi iyi geldi donemine gore ama sonra bitirmeden biraktim cunku sikici gelmeye basladi .

Ve su yuksek model araba koyma sacmaligindan vazgecsinler artik . Ne zaman su pagani , koeinsegg (umarim dogru yazmisimdir) bugatti gibi arabalar geldi iste orda cividi oyun .

Ben u2 deki corollama modifiye yapmaya raziyim . Sokak yarisina cevirsinler sunu ve uzun soluklu bir oyun olsun tadindan yenmez .

+1

Toyota Supra,Nissan 350Z,Mitsubishi Lancer(Umarım doğru yazmışımdır) bu araçlara modifiye yapıp yarışmaya bayılıyorum

Zevkler tartışılmaz fakat oyun cidden harika olmuş aynı sokakta bi ters bi düz yarışmaktan bıkkıntı gelmişti iyice.

• Doğrudur.Bir ara indirip oynarım
  • Oyunu bir süre korsan oynadıktan sonra dün satın aldım. Oyun bence kötü falan değil arkadaşlar, oynanıyor. Ne olması gerektiğini bilmiyorum açıkcası ama bence gayet başarılı. Ne eksiği var derseniz bence yok. Neticede bu oyun simülasyon değil. Eğlencelik bir oyun. Uçacan kaçacan patlatacan vs.vs..

Oyunu yüklememlen beraber update de geldi. 1.3 oldu versiyon. İmzamdaki PC-1 rahatlıklan oynuyor, hatta texture çözünürlüğünü 1.5 yaptım. Bu oyun için GPU kullanmıyor diyen arkadaşlar, evet normalde %50-55 gibi kullanıyor, lakin bu sorunu dediğim gibi aşabilirsiniz.

Oyunun kısayolunun sonuna -Render.Resolutionscale 1.5 şeklinde yaptım ben. Default 1 bile gelmiyor. Onun için tüm ayarları açsanızda görüntü bozuk gibi ve GPU kullanmıyor. Sistemi çok iyi olanlar 2 olarak da kullanabilir bu seçeneği.

@toosmoke99 olarak görürseniz ekleyin kardeşler :))

2015 Mustang çok hoş bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2smoke -- 15 Aralık 2013; 18:17:39 >

• 2smoke kullanıcısına yanıt
    Hocam oyunu gamepad ile mi oynuyorsunuz? Eğer öyleyse oyun otomatik tanıdı mı gamepadi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nasuh48

Hocam oyunu gamepad ile mi oynuyorsunuz? Eğer öyleyse oyun otomatik tanıdı mı gamepadi?

Hayır klavye ile oynuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExeCuTioN66

arkadaşlar oyun dandik gamepadleri görmüyor x360ce le çalıştırdım config isteyen pm den link atarım

Arkadaşlar bu x360ce işini yaptık ancak logitech cordless rumblepadde çalışmıyor şu an.

Nasıl yapacağız bu işi? (o kadar da dandik de değil yani gamepadimiz :))
  • Bu oyunu fps düşüşleri yaşamadan oynayanlar var mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottorehagel

Bu oyunu fps düşüşleri yaşamadan oynayanlar var mi?

Ben Oyun orijinal ve hiçbir değişiklik yapmadım oyunda. 30 FPS sabit oynuyorum.

Intel Core i5 2.5 GHz
    Nvidia GeForce GT740 M / 2048 MB / 64 Bit
    8 GB DDR3 RAM
    İşletim Sistemi Windows 8
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottorehagel

Bu oyunu fps düşüşleri yaşamadan oynayanlar var mi?

Oyunda fps düşüşlerini yok etmek için save klasörüne atılan bi ayar dosyası var onu kullanarak sorunu çözebilirsin, google da rivals ağırlaşma veya rivals yavaşlama diye arattır detaylı anlatımlar mevcut. Bende de 10 dk dan sonra oyun ağır çekim oluyodu şimdi high ayarlarda herhangibir sorun yok saatlerce oynanıyor. Sistem : Phenom X4 965 3,4 Ghz. 7850 1gb ekran kartı 5gb ram
  • Sürücüyü güncelle hatası alıyorum. Sürümüm 314 istediği 320. Güncelleyeceğim fakat bu sürümde, bilgisayarda donma ve restart sorunu oluyor. Güncellemeden açmamın bir yolu yok mu?

Need for Speed: Rivals (2013) [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: ClHAN

Sürücüyü güncelle hatası alıyorum. Sürümüm 314 istediği 320. Güncelleyeceğim fakat bu sürümde, bilgisayarda donma ve restart sorunu oluyor. Güncellemeden açmamın bir yolu yok mu?

Need for Speed: Rivals (2013) [ANA KONU]

Bende mecburi bir 314.22 kullanıcısı olarak bu soru ile karşılaşacağımı biliyordum ve aynı soruyu Geforce forumuna sormuştum:

https://forums.geforce.com/default/topic/657690/geforce-drivers/can-nfs-rivals-run-with-314-22-/

Bir kişi EVET dedi ama emin değilim bende? Oyun orjinal mi?

• Orjinal değil hocam. Bir kaç oyun hariç denemeden para vermem genelde. Umarım çözümü vardır, 331 yüklemek istemiyorum.

@programmer_onur
  • quote:

Orjinal değil hocam. Bir kaç oyun hariç denemeden para vermem genelde. Umarım çözümü vardır, 331 yüklemek istemiyorum.

@programmer_onur

Aynen katılıyorum. Ekran kartın nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

Orjinal değil hocam. Bir kaç oyun hariç denemeden para vermem genelde. Umarım çözümü vardır, 331 yüklemek istemiyorum.

@programmer_onur

MSI GeForce GTX460

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C_K -- 17 Aralık 2013; 19:49:31 >
  • quote:

quote:

quote:

@programmer_onur

MSI GeForce GTX460

Kader arkadaşım bende de GTX 460M var ve Fermi tabanlı olduğu için 314.22 ve sonrası kartın ırzına geçiyor. Hala %100 düzelmiş değil, düzeltseler bile bu saatten sonra pislik bulaşmış suyu içmeye niyetim yok, istedikleri kadar arıtsınlar. Bu yüzden bende aynı şüpheye düşüp 314.22'den sonrası için sordum, birisi EVET dedi ama sallıyor olabilir, eğer hesabın varsa aynı başlığa "up" yaparak birşeyler yaz veya forumda beni mention'layarak durumu sorabiliriz. Bildiğim kadarıyla sürücü zaruriyeti olmaması lazım. Varsa NFS Rivals oynamam olur biter. Diğer yeni oyunları denedin mi sonbaharda çıkanlardan, durum nedir?

• quote:

Kader arkadaşım bende de GTX 460M var ve Fermi tabanlı olduğu için 314.22 ve sonrası kartın ırzına geçiyor. Hala %100 düzelmiş değil, düzeltseler bile bu saatten sonra pislik bulaşmış suyu içmeye niyetim yok, istedikleri kadar arıtsınlar. Bu yüzden bende aynı şüpheye düşüp 314.22'den sonrası için sordum, birisi EVET dedi ama sallıyor olabilir, eğer hesabın varsa aynı başlığa "up" yaparak birşeyler yaz veya forumda beni mention'layarak durumu sorabiliriz. Bildiğim kadarıyla sürücü zaruriyeti olmaması lazım. Varsa NFS Rivals oynamam olur biter. Diğer yeni oyunları denedin mi sonbaharda çıkanlardan, durum nedir?

Son çıkanlardan sadece Battlefield 4'ü sorunsuz High'da oynadım. Far Cry 3, Black Ops 2, Tomb Raider, Hitman, Euro Truck 2 bunların hepsini sorunsuz oynadım. Sadece NFS böyle bir hata verdi.

• Bu oyunun klavye ve gamepad sorununu çözebilen var mı ? Pg Up hiç bir şekilde işlemiyor.

Yapmadığım yöntem kalmadı. Gamepad bile algılamıyor oyun.
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.