Şimdi Ara

Need for Speed: Rivals (2013) [ANA KONU] (45. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.145
Cevap
12
Favori
140.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bi yerden save dosyası indir
  • quote:

Orijinalden alıntı: spawn42

quote:

Orijinalden alıntı: ottorehagel

Bu oyunu fps düşüşleri yaşamadan oynayanlar var mi?

Oyunda fps düşüşlerini yok etmek için save klasörüne atılan bi ayar dosyası var onu kullanarak sorunu çözebilirsin, google da rivals ağırlaşma veya rivals yavaşlama diye arattır detaylı anlatımlar mevcut. Bende de 10 dk dan sonra oyun ağır çekim oluyodu şimdi high ayarlarda herhangibir sorun yok saatlerce oynanıyor. Sistem : Phenom X4 965 3,4 Ghz. 7850 1gb ekran kartı 5gb ram

İntel 2670qm i7 işlemci 8 gb ram ve amd 7690M xt 2 gb ddr5 bu sistemle oyunda fps düşüşlerine hala engel olamadım save dosyası olayını da denedim. Sıkıntı şu ki oyunu en düşük ayarlardada oynasam kasma ve yavaşlamalar oluyor ultra ayarlara çeksem de yine fps düşüşleri oluyor.

• -dehşet- kullanıcısına yanıt
    hot pursuit 2010 oynuyorum. 60 fps altına düşmüyor. bir nevi rivals sayılır.. :)
  • bencede hot pursuit 2010 gayet başarılı. bende yükledim. çocukla beraber takılıyorum. rivals denen göz bozucu oyundan sonra 60 fps uçak modu gibi.
  • Rivals'ın Hot Pursuit 2010'a göre bir çok eksiği var. Rivals'daki All Drive seçeneği olmasa oynanmaz. Arada Hot Pursuit 2010'a girip Online'da atıyorum çok zevkli oluyor. Hot Pursuit'te hız yaptığını hissediyorsun.
  • HP 2010 grafiksel olarak çok geride.
    Rivals'i oynamadım ama aradaki zamanı ve Rivals'deki mevsimleri vs. işin içine katarsak,HP 2010 geride kalıyor.
  • oyunun 13 ve 14. versiyonları oynanmıyor ki. iki seridir oyun sorunlu. grafik olarak ileride ama 60 fps altında araba yarışı oyunu oynanmıyor..
  • arkadaşlar bu oyun xbax kolundan başka kol kabül etmiomu? denedim o kadar 2 tuşu görüo başka yok. aygıt yöneticisi testlerinde sorunsuz çalışıor. x360x die bi program attım oyunun kurulu oldugu yere ama yine sonuç aynı???
  • quote:

Orijinalden alıntı: alipamukcu

arkadaşlar bu oyun xbax kolundan başka kol kabül etmiomu? denedim o kadar 2 tuşu görüo başka yok. aygıt yöneticisi testlerinde sorunsuz çalışıor. x360x die bi program attım oyunun kurulu oldugu yere ama yine sonuç aynı???

bende de oyle sorun var. joystick den 2 tus algiliyor sadece. Fifa14 icin kullandigim joystick Rivals icin calismiyor
  • arkadaşlar oyunda gamepadin titreşimini kapatma seçeneceği yokmu ben bulamadım xboxın hemen pilleri bitiyor ona sebep oyunu oynamak istemiyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: 61murat61

arkadaşlar oyunda gamepadin titreşimini kapatma seçeneceği yokmu ben bulamadım xboxın hemen pilleri bitiyor ona sebep oyunu oynamak istemiyorum :D

bi pil icin oyun burakilirmi yaw...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

HP 2010 grafiksel olarak çok geride.
    Rivals'i oynamadım ama aradaki zamanı ve Rivals'deki mevsimleri vs. işin içine katarsak,HP 2010 geride kalıyor.

O su damlacıklarından başka grafik olarak ne artısı var çok merak ettim.
  • ottorehagel kullanıcısına yanıt
    Aç bak youtube'dan walkthrough'lara anlarsın,ha yine göremezsen,ben sana yardımcı olurum.
  • http://www.microsoft.com/tr-tr/download/details.aspx?id=39305

Visual Studio 2012 update 4 ü indirdikten sonra düzeliyor diyolla onu. bir sürü yol denedim ben de farketmedi bunu yükledim deneyeceğim birazdan.

Onun haricinde ekran kartı driver ını güncelleyebilirsin direct x i son sürüm yapabilirsin.

Nvidia 327.23 yüklüymüş mesela bende rivals ve assassin's creed black flag için yeni sürüm çıkartmış nvidia 331.89 lu bişeyler. vs2012up4 ve nvidia driver ı yükledikten snra büyük bi ihtimalle sorun olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyahsepya -- 19 Aralık 2013; 13:45:42 >

• Çare,Forza Horizon PC duyurusu.
  • oyunda fps 15 i geçmiyor en düşük ayarda bile ama oyun kasmıyor fakat slow motion gibi oynanıyor bunun çözümü yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: |WhiteNight|

oyunda fps 15 i geçmiyor en düşük ayarda bile ama oyun kasmıyor fakat slow motion gibi oynanıyor bunun çözümü yok mu

Muhtemelen fps yi 15 falan sabitlemişşindır. Sayfanın yukarısında 60 fps için kodlar bulunuyor onları kullanabilirsin.

AMD KART KULLANANLARIN DİKKATİNE

Son zamanda AMD RAPTR ADLI bir program yayınladı. Oyunlara kendi kendine grafiksel açıdan optimize eden bir program.

Öncelikle fps düşüşleri sorunu yaşayanlar varsa bu programı kaldırsınlar.

İkincisi amd kartlarda dynamic mod ve fixed mod olmak üzere intel ve amd kartların çalışmasını sağlayan sistem var.

Eğer bilgisayar dynamic modda ise yine aynı şekilde fps düşüşleri yaşayabilirsiniz. Eğer ekran kartlarınız aranızdaki geçişi bilgisayar kendi yapıyorsa dynamic moddadır. Ama siz elle yapıyorsanız fixed moddadır. Dynamıc modda olanlar içimn fixed moda bios ayarlarından geçilebilir. Ben bu yöntemlerle şuan oyunu çok güzel bir şekilde oynuyorum. Umarım işinize yarar.

• Oyunu oynarken FPS ölçümünü nasıl yapıyorsunuz?
  • oyun driving force gt destekliyor mu?
  • oyunu cok guzel ıyı yapmıslar bu sefer cok zevk aldım acıkcası öle lak dıye durmuyor araba hıc yokdan kayması zor arabalara gore farklılıklar var ama bır sorum olacak yenı yarıslar cıkmıyopr sen son bmw m3 gts aldım sanırım 4 lvl ama yenı yarıslar cıkmadı tum yarıslarımı golda cevırdım gene cıkmadı ne yapabilirim
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.