Şimdi Ara

Need for Speed: Rivals (2013) [ANA KONU] (47. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.145
Cevap
12
Favori
140.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "Need for Speed(TM) Rivals-SG" isimli dosyayı indirdim bir yerden, hazır kuruluydu ama sürekli oyun hata verip kapandığı için sildim 8.5gb dosyayı
    oyunun yarısına kadar oynamıştım.

şimdi geri kalanını oynamak için sağlam bir dosya arıyorum ama bulamadım.
  • iki kişi aynı bilgisayarda oynayabiliyor mu? 2 gamepad ile herhangi bir yarışı???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Ali

iki kişi aynı bilgisayarda oynayabiliyor mu? 2 gamepad ile herhangi bir yarışı???

Malesef yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MERHABALAR
    oyunu yükledim biraz ilerledim sonra başka gün geri girdiğim de ilk başta çıkan enter tuşuna bas dediğinde basıyorum oyuna girmiyor, enter tuşu işlemiyor gibi neden olabilir acaba?
  • BEN OYUNU ORİJİNAL ALDIM ÇOK BEĞENDİM.AMA TEK SORUM VAR KAPALI YOLA MI BÖYLE BİYERE GİRİYORUM DONUYO HEP ORDA NE ÇIKIYO NE DEVAM EDİYO BÖYLE TOPRAK YOL GİBİ Bİ YERE GİRİNCE NE İLERLİYO NE GERİ GİDİYO NE MENÜYE DÖNÜYOR NEDEN OLUYOR ACABA.BAŞTA HERALDE BURASI DAHA AÇIK DEĞİL AÇILINCA DONMUCAK DEDİM AMA MENÜYE BİLE DÖNMÜYOR.Birde ekran kartı amd hd 7670m,i7 işlemci 4 çekirdek,8 gb ram,7200 rpm bu özelliklerle hangi çözünürlükte oynamak daha iyi olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr10ur1907 -- 6 Ocak 2014; 22:52:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr10ur1907

BEN OYUNU ORİJİNAL ALDIM ÇOK BEĞENDİM.AMA TEK SORUM VAR KAPALI YOLA MI BÖYLE BİYERE GİRİYORUM DONUYO HEP ORDA NE ÇIKIYO NE DEVAM EDİYO BÖYLE TOPRAK YOL GİBİ Bİ YERE GİRİNCE NE İLERLİYO NE GERİ GİDİYO NE MENÜYE DÖNÜYOR NEDEN OLUYOR ACABA.BAŞTA HERALDE BURASI DAHA AÇIK DEĞİL AÇILINCA DONMUCAK DEDİM AMA MENÜYE BİLE DÖNMÜYOR.Birde ekran kartı amd hd 7670m,i7 işlemci 4 çekirdek,8 gb ram,7200 rpm bu özelliklerle hangi çözünürlükte oynamak daha iyi olur?

toprak gibi dediğin yer o sırada yüklenmemiştir oraya girincede donuyor bendede iki kez oldu bu olay çözünürlüğü maximum yap ayarları düşür
  • Beyler oyunun online ı nasıl ? Online başkalarıyla yarış var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hank Schrader

Beyler oyunun online ı nasıl ? Online başkalarıyla yarış var mı ?

6 kişi oluyo en fazla birlikte şansa göre bazen polis daha çok bazen yarışçı daha çok denk geliyo birde yapay zeka oyunun yarışçılarıyla polisleri var.istersen yarış yapıyosun polislerde seni yakalamak için uğraşıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr10ur1907 -- 7 Ocak 2014; 21:17:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 61murat61

quote:

BEN OYUNU ORİJİNAL ALDIM ÇOK BEĞENDİM.AMA TEK SORUM VAR KAPALI YOLA MI BÖYLE BİYERE GİRİYORUM DONUYO HEP ORDA NE ÇIKIYO NE DEVAM EDİYO BÖYLE TOPRAK YOL GİBİ Bİ YERE GİRİNCE NE İLERLİYO NE GERİ GİDİYO NE MENÜYE DÖNÜYOR NEDEN OLUYOR ACABA.BAŞTA HERALDE BURASI DAHA AÇIK DEĞİL AÇILINCA DONMUCAK DEDİM AMA MENÜYE BİLE DÖNMÜYOR.Birde ekran kartı amd hd 7670m,i7 işlemci 4 çekirdek,8 gb ram,7200 rpm bu özelliklerle hangi çözünürlükte oynamak daha iyi olur?

toprak gibi dediğin yer o sırada yüklenmemiştir oraya girincede donuyor bendede iki kez oldu bu olay çözünürlüğü maximum yap ayarları düşür

ayarlar mediumda full hd değil ekran ondan mı acaba

• quote:

quote:

quote:

hayır hocam ayarlar ve çözünürlük kasmadığı sürece farketmez antivirüs programı bu tür sorunlara neden olabilir

• quote:

quote:

quote:

quote:

hayır hocam ayarlar ve çözünürlük kasmadığı sürece farketmez antivirüs programı bu tür sorunlara neden olabilir

tamamdır teşekkür ettim

• joystick ile oynanır mı bu oyun ?

gamepad ayar yeri var da benim joystick i taktım görmedi galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: betadragon

Assasins creed blackflag da olan olayın aynısı var en düşük grafik 15 fps en yüksek 10 fps mostwanted 2012 de 60 fps alıyorum bunda 15 fps geçemedim bide menüyü açsanız bile yarışlar devam ediyo oyun kasmıyo san ki çok yavaş gidiyomuş gibi duruyo

Need for Speed: Rivals (2013) [ANA KONU]

dostum sorunu çözebildin mi bende yeni aldım y570 lenovo makinada çalıştırıyorum sorunu halledemedim. oyunun kilidini açınca kasma başlıyor ufaktan ama kalite muhteşem artıyor. Şuan low da oynamaya çalışıyorum yine aynı akıyor oyun ama yavaş akıyor. 30 Fps kilitle oyunu başlatıyorum oyunu sim diye bir deger var 19+ yapıyorum o zman akıcı oluyor ama ondada oynarken görüntü hataları laglar oluştu anlamadım gitti.

• Oyunun grafikleri insanın gözünü yoruyor.
  • oyunu bitiren biri alıtnılarsa birşey sorucam 20 level dan sonrası ile ilgili
  • by rallier kullanıcısına yanıt
    Saçma sapan bi bug japonlar bi program yapmış onun sayesinde oyun aşırı hızlanıyo ama hata raporu vermekten oynanmaz halde
  • quote:

Orijinalden alıntı: betadragon

Saçma sapan bi bug japonlar bi program yapmış onun sayesinde oyun aşırı hızlanıyo ama hata raporu vermekten oynanmaz halde

1 şeyi becerememişler desene 100 lira boşuna mı verdik
  • merhaba arkadaşlar oyunu crackli kurdum. Düzgün çalışıyordu ancak sonradan resimde ki ilk çıkan ekranda entere basıyorum oyuna girmiyor.
    Hiç algılamıyor gibi enter tuşunu. Başka crackli iso dosyasını indirdim onda da aynısı
    Napabilirim acaba yardımcı olurmusunuz?
  • Bu oyun SLI destekliyormu benim pc de tek gpu çalışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Far Beyond Driven

oyunu bitiren biri alıtnılarsa birşey sorucam 20 level dan sonrası ile ilgili
    ps3
    Platinum aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuffyBey -- 14 Ocak 2014; 1:11:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.