Şimdi Ara

Need for Speed: Rivals (2013) [ANA KONU] (48. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.145
Cevap
12
Favori
140.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Luffy1907

quote:

Orijinalden alıntı: Far Beyond Driven

oyunu bitiren biri alıtnılarsa birşey sorucam 20 level dan sonrası ile ilgili
    ps3
    Platinum aldım

gerek kalmadı öğrendim sorcağım şeyi yinede sağolun
  • arkadaşlar bu agırlaşma sorunu beni oyundan sogutmuştu çözüm bulabilen oldu mu?
  • Reloaded sürümü çıkmış ne gibi bir fark vardır ?
  • Arkadaşlar ben Playstation 4 de oynuyorum bu oyunu ama bi kaç sorunum var.
    Bende ingilizce olmadığı için verdiği görevleri tam anlayamıyorum. O yüzden rehber veya yol gösterici bir şey var mı ?

Mesela "Silver any [easy] event" ne demek ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün gördüm bende sonunda çıkartmış rld.. büyü khitimal full updatelidir ayrıca 30 fps sınırını kaldırmışalrdır..?
  • Oyun iki kişi oynanıyormus ps3 de arkdaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: by rallier

quote:

Orijinalden alıntı: betadragon

Saçma sapan bi bug japonlar bi program yapmış onun sayesinde oyun aşırı hızlanıyo ama hata raporu vermekten oynanmaz halde

1 şeyi becerememişler desene 100 lira boşuna mı verdik

Hacı yavaşlama sorunu çözdüm Oyun Scriptler ile ilerlediği için kasma oluyordu şimdi 6 kat bile hızlandırabiliyorum

Ayarlar : Oyunun kısayolundaki hedef kısmının sonuna -GameTime.MaxSimFps 30 -GameTime.ForceSimRate 19+

yaz 19 fps altına düşme anlamına geliyor sanırım baktın çok hızlı grafikleri artır olsun bitsin.
  • reloaded sürümünde agırlaşmalara çözüm bulmuşlar mı yükleyen varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: KorayT

Reloaded sürümü çıkmış ne gibi bir fark vardır ?

Nasıl bu sürüm? Sorun var mı? Deluxe diyor? Birde Nvidia 314.22 ile çalışıyor mu acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

Orijinalden alıntı: KorayT

Reloaded sürümü çıkmış ne gibi bir fark vardır ?

Nasıl bu sürüm? Sorun var mı? Deluxe diyor? Birde Nvidia 314.22 ile çalışıyor mu acaba?

Daha indirip bakma şansım olmadı malesef. Oynayanlar varsa bilgilendirsinler
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeKU

Arkadaşlar ben Playstation 4 de oynuyorum bu oyunu ama bi kaç sorunum var.
    Bende ingilizce olmadığı için verdiği görevleri tam anlayamıyorum. O yüzden rehber veya yol gösterici bir şey var mı ?

Görevler easy (kolay) - medium (orta zorluk) - hard (zor) olmak üzere üçe ayrılıyor. Alınan sonuçlar ise gold (yarışı birinci tamamlama) - silver (yarışı ikinci tamamlama) - bronze (yarışı üçüncü tamamlama) olarak kategorilendiriliyor.

Silver any easy event "kolay bir yarışı ikinci bitir" demek ama ikinci bitir diyor diye illa ikinci bitirmek zorunda değilsin. O yarışta birinci olduğun zaman da o koşulu gerçekleştirmiş oluyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: ksfno1

quote:

Orijinalden alıntı: DeKU

Arkadaşlar ben Playstation 4 de oynuyorum bu oyunu ama bi kaç sorunum var.

Görevler easy (kolay) - medium (orta zorluk) - hard (zor) olmak üzere üçe ayrılıyor. Alınan sonuçlar ise gold (yarışı birinci tamamlama) - silver (yarışı ikinci tamamlama) - bronze (yarışı üçüncü tamamlama) olarak kategorilendiriliyor.

Silver any easy event "kolay bir yarışı ikinci bitir" demek ama ikinci bitir diyor diye illa ikinci bitirmek zorunda değilsin. O yarışta birinci olduğun zaman da o koşulu gerçekleştirmiş oluyorsun

Cevap için teşekkür ederim ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: AslanDrogba

reloaded sürümünde agırlaşmalara çözüm bulmuşlar mı yükleyen varmı

Gece indirdim fakat sorun yine devam ediyor. Hala ağır çekimdeymiş gibi
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    valla ben çoktan sildim oyunu berbat birşey.. 314.22 ye taktın sende ama haa 331.22 yüklesene. .. ama 314.22 ilede çalışır mutlaka.. efsane driver
  • quote:

Orijinalden alıntı: TxsMelih

quote:

Oyunun kısayolundaki hedef kısmının sonuna -GameTime.MaxSimFps 30 -GameTime.ForceSimRate 19+

yaz fakat bir sorun var diğer arabalara çarpınca gaza basınca gidemiyosun
  • hot pursuıt ın görüntü kalıtesi yuksek hali
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

valla ben çoktan sildim oyunu berbat birşey.. 314.22 ye taktın sende ama haa 331.22 yüklesene. .. ama 314.22 ilede çalışır mutlaka.. efsane driver

Nvidia 314 üzeri Fermi kartları tahtalı köye göndermese ve Event Log'u dağıtmasa yüklerdim ama artık zor :) Oyunu niye sevmedin? Ben NFS MW 2012'yi aşırı sevmiştim :)
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    fermi yle sıkıntısı olduğunu bilmiyordum... Unutmayımda kardeşimde fermi var 460.. format atacaktık en son driverı yükeleycektim.. iyi de söyledin.. 314.22 mi yükleyim yan iferm iye?

Valla dediğim gibi oyun berbat yahu.. zaten fps sıkıntısıda var.. hiç haketmiyor satın alınmayı. firma adam olsun biraz.. underground 1 ve 2 yi 2 şer kez sıfırlamıştım mitsubishi eclipse kullanıyordum full modifiye vinyl ler açıyordum sırf intro daki gibi yapmak için.. ağzımın suyu akıyordu underground da. artık o tat yo kbu oyunlarda..

ama underground gibi oyun yaparlarsa premium editpon bile alırım
  • Pc de oynanmaz bu oyun o kadar berbat fps sorunu varki direk çöp kutusuna gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: betadragon

quote:

Orijinalden alıntı: TxsMelih

quote:

Oyunun kısayolundaki hedef kısmının sonuna -GameTime.MaxSimFps 30 -GameTime.ForceSimRate 19+

yaz fakat bir sorun var diğer arabalara çarpınca gaza basınca gidemiyosun

Sorun çözüldü, teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.