Şimdi Ara

Need for Speed: Rivals (2013) [ANA KONU] (50. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.145
Cevap
12
Favori
140.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: deadle

Reloaded versiyonunu yükledim çözünürlükte ve oynayışta hiç sorun yok ancak resimde de belirttiğim yerde orta menü gelmiyor. Oyunda ne kadar oynarsam oynuyum kaydetmiyor ve hep baştan başlatıyor. Oyunu kaydetmemesini orta menünün gelmemesine bağlıyorum. Sizler oyunu nasıl kaydediyorsunuz? Bu sorun nasıl çözülür?
    Need for Speed: Rivals (2013) [ANA KONU]

Orta menü All Drive dostum bununla bir alakası yok, reloaded sürümü sıkıntılıymış zaten.

Oyunu 2 gündür oynuyorum açıkcası beğendim diyebilirim, zor bir oyun olmuş en azından, grafiklerini çok çok beğendim fakat optimizasyon sorunları olduğu çok belli. Arabaların sesleri harika fakat oyundaki en büyük sıkıntım hd5670 kartım var oyun ara ara bir anda hızlanıyor şu fps kilidini açmayı da yaptım fakat bir garip oldu oyun var mı bu sorunu yaşayan?

undefined

http://www.youtube.com/watch?v=cz_VoLUj5MQ

bu videoya bakabilirsiniz, ayrıca oyunun 2 tane update'i mevcut belki düzeltebilir sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caped 117 Crusader -- 25 Ocak 2014; 11:59:42 >

• directx sorunu yok ekran kartım direct x11. Ben oyuna girince hep antrenman yaptırıyor kariyer yapamıyorum bu yüzdende oyunda sp mi ve açtığım arabaları kaydetmiyor. Her girdiğimde her şey tekrardan başlıyor.
  • ali-candan kullanıcısına yanıt
    bu sorunla ilgili sistemimde eksik yok anladığım kadarıyla oyun sorunlu.
    bu oyunun güncellemelerini nerden indirebilirim acaba
  • olmadı
  • Benim sorun çözülmüştür. Reloaded sürümünde herhangi bir sorun yokmuş oyunu kaydetmek için hideout denen yere gitmek gerekiyormuş. Oyunu ultra ayarlarda oynuyorum oyunla ilgili bir sorun yok. Training sonunda oyunu kaydettikten sonra kariyer moduna geçiyormuş. Bunu bilmediğim için sorun bendeymiş :D
  • Arkadaşlar oyunu yeni yükledim ama oyunda bi gariplik var yağ gibi akmıyor 150 yle giderken bile 50 yle gider gibi akıyo oyun bunun çözümü varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncellemeleri yükledim ama bir değişiklik göremedim. Güncellemeler konfigürasyonu optimize etmek için mi yayınlandı yoksa oyuna yeni araçlar da eklendi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksfno1

Güncellemeleri yükledim ama bir değişiklik göremedim. Güncellemeler konfigürasyonu optimize etmek için mi yayınlandı yoksa oyuna yeni araçlar da eklendi mi?

Optimize için yayınlandı, yeni araç bende göremedim.

Açılan ilk Ferrari'yi aldım ama Bmw M3 şu an için daha iyi geldi sanki bu arada oyunda sp kasmak için bir yöntem var mı?

Oyunun kısa yoluna şu kodu ekle dostum ekran kartının modelini bilmediğim için net bir şey söyleyemeyeceğim fakat bu çözecektir gibime geliyor.

-gametime.maxsimfps 60 -gametime.forcesimrate 60.0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caped 117 Crusader -- 25 Ocak 2014; 21:39:16 >

• fren, sürüş yardımını nasıl kapatıyoruz? nasıl yardım olduğunu da anlamış değilim, bunun yüzünden düz giden arabayı duvara sürüyor
  • Oyunu kurduktan sonra direksiyon desteğinin olmadığını öğrenince hayal kırıklığına uğramıştım ama biraz uğraştıktan sonra Xbox360ce sayesinde nihayet sorunsuz olarak direksiyon ile oynuyorum şu an oyunu.
    Direksiyon olarak Logitech Force GT kullanıyorum.
    Nasıl yapılacağını öğrenmek isteyen arkadaşlar mesajımı alıntılasın yardımcı olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zarkabul

Oyunu kurduktan sonra direksiyon desteğinin olmadığını öğrenince hayal kırıklığına uğramıştım ama biraz uğraştıktan sonra Xbox360ce sayesinde nihayet sorunsuz olarak direksiyon ile oynuyorum şu an oyunu.
    Nasıl yapılacağını öğrenmek isteyen arkadaşlar mesajımı alıntılasın yardımcı olurum.

merhaba yardımcı olabilirsen memnun olurum teşekürler
  • Bu oyun online mı oynanıyor?
  • Daha ilk time trial yarışını geçemedim.Oyunda bir yavaşlık var deli oldum iki saattir.Mustangi fulledim girmediğim kesitrme yok yine 3:16.Zamanı donduran hile bakıcam şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guren197228

quote:

Orijinalden alıntı: zarkabul

Oyunu kurduktan sonra direksiyon desteğinin olmadığını öğrenince hayal kırıklığına uğramıştım ama biraz uğraştıktan sonra Xbox360ce sayesinde nihayet sorunsuz olarak direksiyon ile oynuyorum şu an oyunu.

merhaba yardımcı olabilirsen memnun olurum teşekürler

pm den cevapladım.
  • almakta kararsız kaldıgım oyun
  • Hayatımda böyle saçma arcade oyunu görmedim.. Dice'da dandik Frostbite 3 motorunu gizleyebilmek için çalı çırpı serpmiş araya..
    Tabii kurtaramamış.. Kesinlikle en kötü Need for Speed oyunu diyebilirim.. Oyun 30 fps çalışıyor. Zaten daha üstünü görsek film şeridi gibi geçiyor oyun.
    Optimizasyon yerlerde, sistem kaynak kullanımı şahane..
    kesinlikle oynanabilir değil. The Nascar 2013'e devam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mobile Prof.

Hayatımda böyle saçma arcade oyunu görmedim.. Dice'da dandik Frostbite 3 motorunu gizleyebilmek için çalı çırpı serpmiş araya..
    Tabii kurtaramamış.. Kesinlikle en kötü Need for Speed oyunu diyebilirim.. Oyun 30 fps çalışıyor. Zaten daha üstünü görsek film şeridi gibi geçiyor oyun.
    Optimizasyon yerlerde, sistem kaynak kullanımı şahane..
    kesinlikle oynanabilir değil. The Nascar 2013'e devam..

Yapımcı firmada oyunu yaparken ''oyun çıkartıyoruz ama oyuncular bu oyunu oynayamasın. Biz en iyisi 30 FPS'ye sabitleyelim'' mi diyor sence ?

Bir bildikleri var ki bunu yapıyorlar. Oyundaki AllDrive seçeneği içindir diye tahmin ediyorum. FPS değişkenliği Online oyunlarda sorun olabiliyor. Ayrıca oyun eski konseptine çok güzel eklemeler ile oyunu eğlenceli hale getirmişler.

Evet oyunun eksi yönleri var. Çevreye verilen önem az. Oyuna eklenen bazı silahlar saçma. Bana Blur'u hatırlatıyor. (Shockwave, Stunt Mine) Oyunda ucuzuna kaçılmış. Fizik motoru Most Wanted 2012 oynanış Hot Pursuit 2010.

Seneye EA Games'ten NFS Hot Pursuit 3 bekliyorum. HP2010'daki fizik motorunu kullanıp oynanışa ekstra olarak PC'ye yapmadıkları DLC paketindeki Most Wanted Modunu eklesinler yeter.

• Oyundaki kariyerin mantığı nedir? Ben hep race den devam ediyorum sorun olmaz umarım.Birde artık garaja girince aranma seviyesi düşmüyor, oyunmu böyle yapmam gereken birşey mi var?
  • ps4 için alıp oynayan varsa yorumlarını merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyler durden palamut

ps4 için alıp oynayan varsa yorumlarını merak ediyorum.

+1 ayrica. Iki kisilik ofline. Oynaniyor mu. Acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.