Şimdi Ara

Need For Speed Rivals [PS3-PS4 Ana Konu] Duyuruldu ! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
355
Cevap
2
Favori
19.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, bunun PS3 versyonunu alsak, 1 ay sonra PS4 te kullanabilecekmiyiz?
  • C-TRanger kullanıcısına yanıt
    Hala puanlarla ilgileniyorsun grafiker bey amaciniz ne demosu vs neyim yok mu indir bak olmadi arkadaslarinizdan alin bakin yani puanlara bakmayin o eskidenmis puanlara bakarak oyun alinmiyor artik yaslandiniz sizde iyicene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

Hala puanlarla ilgileniyorsun grafiker bey amaciniz ne demosu vs neyim yok mu indir bak olmadi arkadaslarinizdan alin bakin yani puanlara bakmayin o eskidenmis puanlara bakarak oyun alinmiyor artik yaslandiniz sizde iyicene

Yok cünyürcan puana fazla takılmam aslında ama izlediğim videolar gördügüm resimler kadarıyla önceki nesilden pek bir fark hissettirmiyor. E detayları da bilmediğim için oyunun yapısı oynanabilirliği nasıl vs mecbur inceleme puanlarına bakıyor ve oynayanlardan fikir almaya çalışıyorum. :)
  • Aklınız varsa almayın oyunu 10 dk açtım kapattım hadi 20 dk diyim yalan olmasın grafikler o kadar berbat ve sürüş dinamikleri o kadar kötü ki hiç beğenmedim ayrıca oyun yine bomboş bi oyun gibi öyle başlıyorsun yolda yarışçılarla karşılaşınca r1 e basıyorsun ikinci mostwanted vakası başka bişi değil
  • yahu arkadaş bu oyunda niye pause veya restart yok? yada varda benmi bulamadım, pause ediyorum geri planda oyun devam ediyor
  • oyunu sadece PS3 veya X360'ta oynayıp da oyun hakkında yorum yapılmasından rahatsızım.

bir oyun yeni nesile çıkmışsa PS4, XOne ve PC'ye göre yorum yapılmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vampire Lestat

yahu arkadaş bu oyunda niye pause veya restart yok? yada varda benmi bulamadım, pause ediyorum geri planda oyun devam ediyor

Pause yok.

İlk ferrarimi aldım sonunda, hava güneşli iken üstü açık, yağmurlu, karlı yerlere geçince kendiliğinden üstü kapanıyor süper yapmışlar
  • Yukarda bi arkadas

most wanted daki gibi crash similüasyonu gibi bi oyun olmamış, o neydi öyle adım başı kaza, korka korka araba sürüyorduk, geçen yılki mostwanted benim bitirmeden bi kenara bıraktığım ilk nfs dir

...demiş.

Pardon da 200 km ye gazı kökleyip sonra manevra da gecikip duvara gecirince kaza olmasın da oyun bi de üstüne aferin mi desin sana? Azıcık büyüyün artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun otomatik save yapıyor diymi main menuye dönemedim de

Hep polis takılıyo oyunda peşime Single oynarken Onlıne na direk baglanmıs gibi baska adamlar cıkıyo karşıma haritada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arnold Schwarzenegger -- 20 Kasım 2013; 16:50:20 >
  • bu zamanda denemeden oyun almamak lazım

verdiğim paraya acıdım açıkçası

gta5 i olan bir oyuncunun bu oyunu alması için sebep yok bence

sürüş bile gta da daha keyifli

online ı da denedim ama çin işkencesi gibi oldu benim için

ea in şişirme puanlı oyunlarına bir yenisi daha eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 21 Kasım 2013; 10:07:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

bu zamanda denemeden oyun almamak lazım

verdiğim paraya acıdım açıkçası

gta5 i olan bir oyuncunun bu oyunu alması için sebep yok bence

sürüş bile gta da daha keyifli

online ı da denedim ama çin işkencesi gibi oldu benim için

ea in şişirme puanlı oyunlarına bir yenisi daha eklendi

dostum bu yıl ps3 ps4 arası geçiş yılı diye bütün oyunlar can çekişiyor, hangi oyunu oynadıysam yerinde sayıyor, hepsi orta karar, bildiğin hepsini geçiştirmişler iki nesil arası denge tutturacaz diye yada bu nesilden gider ayak ne kopararısam o kar mantığı ile hepsi eski şeyleri cilalayıp sürdü önümüze ... NFS, call of duty, Battlefield 4... NFS nin ortam bildiğin hot pursuit ten alınmış,COD Ghosts modern warfare ların kopyasının kopyasının kopyası... battlefield diye bi oyun yapmışlar ama mantığını hala çözemedim oyun koridor geçmekle geçiyor.... oynamaya değer tek oyun dediğin gibi GTA 5... ama tahminimce seneye yeni grafik motorlarıyla çok güzel oyunlar görecez PS4 te

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 22 Kasım 2013; 8:50:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: leo

Yukarda bi arkadas

most wanted daki gibi crash similüasyonu gibi bi oyun olmamış, o neydi öyle adım başı kaza, korka korka araba sürüyorduk, geçen yılki mostwanted benim bitirmeden bi kenara bıraktığım ilk nfs dir

...demiş.

Pardon da 200 km ye gazı kökleyip sonra manevra da gecikip duvara gecirince kaza olmasın da oyun bi de üstüne aferin mi desin sana? Azıcık büyüyün artık.

Büyüdüm kardeş. Yaş 33. 98 den beri NFS oynarım. Sen benim demek istediğimi anlayacak yaşta değilsin demek ki. Şimdi akıl yaşta değil baştadır sloganı da gelebilir. Yaştan dem vurduk ya. Adım başı kaza yapmak isteyen gitsin "Gerçekçi" yarış oynasın. NFS nin olayı "Arcade" dir, 10 saniyede bir kesilmeyen heyecandır, tempodur. NFS mize dokunmasınlar başka bir şey istemiyoruz. Milyon tane yarış oyunu var zaten kaza yapmak isteyen gitsin Kıraş Simüleyşın oyunları oynasın.

• ya beyler herşeye eyvallahta ben ömrümde ilk kez pause seçeneği, restart seçeneği olmayan bir oyun görüyorum, atari dönemi dahil!!!
  • quote:

ya beyler herşeye eyvallahta ben ömrümde ilk kez pause seçeneği, restart seçeneği olmayan bir oyun görüyorum, atari dönemi dahil!!!

bizim Hot Pursuit in gözünü seveyim hocam

bu oyun onun tırnağı olamaz

işin garip tarafı videoları onu andırıyordu

ben ondan dolayı oyunu aldım

criterion yapımcıları kesin başka bi iş peşinde

bu onların işi olamaz

ea yine feyk attı bize
  • quote:

quote:

ya beyler herşeye eyvallahta ben ömrümde ilk kez pause seçeneği, restart seçeneği olmayan bir oyun görüyorum, atari dönemi dahil!!!

bu onların işi olamaz

ea yine feyk attı bize

criterion zaten sadece yardım etti bu oyuna, asıl yapımcı ghost game??!!

valla her sene oyun yapacaksın diye adamlara baskı yaparsa criterion ne yapsın, EA in patronu değişti bi kaç ay önce, tek umudum bişeyler değişir inşallah... oynayarak büyüdüğüm oyunu can çekişirken görmek çok acı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 22 Kasım 2013; 21:34:34 >

• quote:

quote:

quote:

bu onların işi olamaz

ea yine feyk attı bize

criterion zaten sadece yardım etti bu oyuna, asıl yapımcı ghost game??!!

valla her sene oyun yapacaksın diye adamlara baskı yaparsa criterion ne yapsın, EA in patronu değişti bi kaç ay önce, tek umudum bişeyler değişir inşallah... oynayarak büyüdüğüm oyunu can çekişirken görmek çok acı

hocam criterionda sadece 16 yapımcı kalmış hepsi ghost game e geçmiş

tabi bu göstermelik bi transfer durumu sanırım

çünkü oyun kesinlikle criterion işine benzemiyor

Criterion ekibinden Ghost Games'e devasa göç

Burnout ve Need for Speed: Most Wanted gibi oyunlarla yarış dünyasında kendine ayrı bir yer açan Criterion bu Need for Speed'i geliştirmediğini açıklamıştı,

ama stüdyonun kreatif direkörü Alex Ward'ın açıklamalarına göre aslında çok da çalışmadıklarını söylenemez.

Ward stüdyonun 75-80 toplam çalışanından 60-65'inin Ghost Games'te Rivals üzerinde çalıştığını açıkladı.

Bu göç geçici değil, artık Criterion'un çoğunluğu Ghost Games UK olarak yoluna devam edecek.

Kalanlara da şimdilik "Criterion UK" deniyor ve henüz açıklanmamış gizli projeleri üzerinde çalışmaya devam ediyorlar.

Bakalım sonu ne olacak?

http://www.merlininkazani.com/Criterion_ekibinden_Ghost_Gamese_devasa_goc-oyun_haber-65793p1.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 22 Kasım 2013; 21:44:17 >

• NFS yi her yıl desteklemek namına orjinal alırdım ama geçen sene most wanted dan sonra bir daha orjinal almamaya söz verdim, iyide etmişim... zaten EA 'inde kabul ettiği bir durum bu, 60 doların hakkını veremiyoruz diye kendileri açıklama yaptı...
  • bakalım ne zaman nfs u1-2 ruhunu geri getircekler. hadi onu geçtim hp gibi eğlenceli bi oyun yapsalarda yeterdi. fazla incelemedim nfs rivals'u ama benım umudum yok.......rakibi olmaması bunları iyice yoldan cıkardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fifaboy

bakalım ne zaman nfs u1-2 ruhunu geri getircekler. hadi onu geçtim hp gibi eğlenceli bi oyun yapsalarda yeterdi. fazla incelemedim nfs rivals'u ama benım umudum yok.......rakibi olmaması bunları iyice yoldan cıkardı

Ne zaman online multiplayer modasi biter, nfsu1-2 ruhu o zaman geri doner... Yani hicbir zaman... Yasi degil kafayi buyutun ve caga adapte olun, @the_cooler_king, sozum sana dostum, simdi orneklerle daha acik ifade etmeye calisicam. Benim de yasim 34 bu arada, ben de 98 den beri NFS oynarım, NFS2SE ile basladim. Simdi ben kesintisiz kazasiz yarisiyim diyorsun, god modda yuruyum gidiyim yoluma istiyosun ya, peki arkanda seni gecmek icin ugrasan onca eleman seni nasil gececek? Arkandakiler tarafindan gecilmemek icin viraja umarsizca hizli girdin diyelim , bunun bir cezasi olmayacak mi? Tabi ki kaza olacak ve oyun seni geriye dusurecek. Bundan daha dogal ne olabilir ki? Hizini dusurup viraja kontrollu girenler enayi mi?

• Criterion Burnout yapsın arkadaş
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.