Şimdi Ara

Need for Speed RUN / Duvara Sürtünerek Viraj Almanın Tadı Hiçbir Şeyde Yok Diyenler:D (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.601
Cevap
1
Favori
45.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • henüz bilinmiyor.. oyun birden çok şehirde geçiyor ama o şehirlerde serbest takılabilecekmiyiz bu konuda bişe söylenmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 6 Kasım 2011; 21:07:00 >
  • Arkadaşlar yav ben youtube videolarını izleyemiyorum dün format atmış siteye öyle girmiştim gerekli ayarlara DNS falan baktım sıkıntı yok uğraşıyorum hala giremiyorum nedendir acaba yardımcı olacak varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vampire Lestat

henüz bilinmiyor.. oyun birden çok şehirde geçiyor ama o şehirlerde serbest takılabilecekmiyiz bu konuda bişe söylenmedi

Eğer sadece hikaye modunda ilerleyip durursak oyun çöp olur.Bir nfs veya most wanted gibi olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BatuB

Abi bu oyunda serbest takılabilecek miyiz? Birisi söylesin.

Serbest takilma bence yapmazlar keske yapsalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

güzel bir video daha

saint row konusunu tek başlıkta toplayalım hocam..Açtığın başlıktaki herşeyi benim açtığım ana konuya taşı daha temiz olur konu sahibide sen olursun

• hocam konuyla ilgilenirim dersen açtığın başlıktan devam edelim eklediğim videolarıda başlığına ekleyebilirsin benim için sakıncası yok ben açtığın konuda da paylaşım yapmaya devam ederim konu sahibi olmak benim için mühim değil amacım paylaşım yapmak ve dostlarla bişeyler paylaşmak konuyla ilgilenmem dersen başlığı değiştirmen yeterli

yoğun trafik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 7 Kasım 2011; 11:25:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

hocam konuyla ilgilenirim dersen açtığın başlıktan devam edelim eklediğim videolarıda başlığına ekleyebilirsin benim için sakıncası yok ben açtığın konuda da paylaşım yapmaya devam ederim konu sahibi olmak benim için mühim değil amacım paylaşım yapmak ve dostlarla bişeyler paylaşmak konuyla ilgilenmem dersen başlığı değiştirmen yeterli

yoğun trafik

yoğun trafik baya bi sancı yaşatcağa benziyor

• vector x-31 kesinlikle hocam bu bölüm baya zorlayacak bizi

nfs ye sıcak takip yapıyoruz anında video oyunun online kısmı büyük çekişmelere sahne olacak gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 7 Kasım 2011; 12:46:14 >

• eyvahh eyvahh online moda bakarmısın anlaşılan yine uyumadan işe gidicez
  • quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

eyvahh eyvahh online moda bakarmısın anlaşılan yine uyumadan işe gidicez

hocam driver sf de olduğu gibi online modlar tek kişilik oyunun önüne geçecek gibi görünüyor videoda son ara kadar rekabet var online çok fena hırs yaptırır oyuncuya
  • beklemedeyiz
  • Fırtına öncesi sessizlik

• gaza getiren bir video daha
  • heycanı baltalamamak için video izlemiyorum artık,süprizi kaçıyor oyunun,çıksada olaya dahil olsak artık
  • quote:

heycanı baltalamamak için video izlemiyorum artık,süprizi kaçıyor oyunun,çıksada olaya dahil olsak artık

hocam son bi kez online video ya bakmalısın baya sağlam online çok çekişmeli olacak gibi
  • İlker üstad video açmıyor
  • quote:

heycanı baltalamamak için video izlemiyorum artık,süprizi kaçıyor oyunun,çıksada olaya dahil olsak artık

Katılıyorum.Bir oyunun çok videosunu izlersen heyecanı kaçar sana sıkıcı gelir.
  • quote:

İlker üstad video açmıyor

hocam eve geçince akşam düzeltirim şu an youtube engelli burda

15 inde saint rowla birlikte gelsede psn e elveda hediyesi olsa bize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 8 Kasım 2011; 14:01:16 >
  • Hayirdir psneye niye elveda diyon (:
  • quote:

Hayirdir psneye niye elveda diyon (:

Hocam psn paylaşımı 5 kişi den 2 kişiye iniyo
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.