Bildirim
Need for Speed RUN / Duvara Sürtünerek Viraj Almanın Tadı Hiçbir Şeyde Yok Diyenler:D
JACK & JONES Erkek Jjestar Jj Sweat Hood Noos Kapüşonlu sweatshirt : Jack & Jones: Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BHXHQG7R
10 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Şölene hazırlık yapalım, yerimizi alalım. -
Yıllar sonra sabırsızlıkla beklediğim NFS oyunu... -
Most wanted daki gibi atmosfer ve modifiye olsun artık hep aynı şeyler grafik cart curt İnş. bu oyununda yarısını dlc ile satmazlar -
geçen sene biraz geç kaldık,bu sene yavaş yavaş listemizi oluşturmaya başlayalım,arkadaşlar desteğinizle kapsamlı güzel bir başlık oluşturalım,ben yeni şeyler buldukça başlığı güncelleyecemquote:
Orijinalden alıntı: Slauson
Yıllar sonra sabırsızlıkla beklediğim NFS oyunu...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 27 Temmuz 2011; 16:19:23 > -
Need 4 Speed The Run
[link=http://forum.donanimhaber.com/m_51100081/tm.htm][center][color=#000000][image]http://img89.imageshack.us/img89/8113/boxsetblank360x360.png[/image]
[size=1][b]Need [color=#FF3300]4[/color] Speed [color=#FF3300]T[/color]he [color=#FF3300]Run[/color][/b][/size] [/center][/color][/link]
Şimdilik imzamızda hazır durumda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShinQda -- 27 Temmuz 2011; 19:01:39 >
-
Hocam başlığı 'Ezber Bozduran' yerine 'Ezber Bozan' yapsan daha doğru olur gibime geldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakkagan -- 1 Mart 2016; 2:20:20 > -
@M`Shinoda
Hocam imza kural dışı -
Most wanted gibi olsa güzel olurdu bu ek helikopter , polislerse aksiyon filan güzel olmuş . Hızlı ve Öfkeli gibi olmuş -
quote:
Orijinalden alıntı: Eli Wallach
Hocam başlığı 'Ezber Bozduran' yerine 'Ezber Bozan' yapsan daha doğru olur gibime geldi.
tamamdır adamım sağol -
iyi bir oyun çıkar umarım.bu yıl şölen olacağı kesin.güzel bir kış olacak. -
2012 Skyline GTR görebilirsek oyunda güzel olur :D Standart hali yeter modifiyeye gerek yok -
-
bugatti veyron koysunlar.. -
Oyunun ilk gameplay videosun da araç kullanımı biraz kötü gibi gelmişti ama son videolar daki gibi olursa baya güzel olur. Şu anda oyun çok güzel duruyor Hot pursuit kadar eğlenceli bir oyun olursa baya bir süre götürür hale açar ara ara oynarım, sürekli aksiyon oluyordu açıp oynayasım geldi.
Bir de sizce bu oyunda hot pursuit teki gibi drift olayı olur mu, yoksa daha simülasyona mı yakın olur? Çıksa da oynasak hot pursuitte online konusunda biraz yetersiz kalmıştık toplam 10-15 kişi anca olmuştu herhalde bu sefer daha çok kişi olursa daha da eğlenceli olur. -
Bu son videoyu pek beğenmedim ben aslında hot pursuit ten pek farklı gelmedi bana -
-
quote:
Orijinalden alıntı: tolgay007
Bu son videoyu pek beğenmedim ben aslında hot pursuit ten pek farklı gelmedi bana
yok yok kesinlikle farklı olacak,bu video andırmış ama mantık tamamen farklı,hotpursuit te şehir yoktu,bunda şehir yarışı var,artı senaryolu.. tüm amerikayı boydan boya arabayla geçme fikri eğer iyi işlenirse harika olacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 27 Temmuz 2011; 19:31:06 > -
quote:
Orijinalden alıntı: tolgay007
Bu son videoyu pek beğenmedim ben aslında hot pursuit ten pek farklı gelmedi bana
Aynı fikirdeyim hot pursuit'ten bir farkı yok gibi.Eğer öyle olursa almam oyunu
Benzer içerikler
- blur türkçe yama
- araba sürme simülasyonu
- ps4 araba yarışı 2 kişilik
- ps5 araba yarışı 2 kişilik
- araba oyunları pc
- en iyi ps5 oyunları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X