Şimdi Ara

Need for Speed RUN / Duvara Sürtünerek Viraj Almanın Tadı Hiçbir Şeyde Yok Diyenler:D (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.601
Cevap
1
Favori
45.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rinkhal

Oynamaz mıyız most wanted şuan kariyer modunda akıyorum

kardeşi carbonuda kurdum,most bitsin ona başlicam

yahu araçların ne güzel yol tutuşu var,birdaha hiç bir oyunda olmadı böyle keyifli sürüş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 31 Temmuz 2011; 23:19:22 >
  • Evet carbon'uda kurayım, yeni oyunlardan daha iyiler valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: HRNclk777

Güzel video bu seriden baya ümitliyim

• Şu sıralar ps3 için beklediğim tek oyun bu. Kasım mı beklemek lazım bide şimdi
  • Kasima kadar HP le idare etcez artik cikista rotar yapmaz umarim
  • Güzel oyuna benziyor.

• işte bu Lamborghini Aventador
  • Iste Bu arabayla tozunu alirsin yollarin :D
  • Keşke psn üzerinden satışa sunulsa, hdd den oyunun işleme alınması daha hızlı oluyor , tipik ea oyunlarındaki bluray gözü yorma olayındanda kurtulmuş oluruz.
  • Dogru diyon HP yi psneden verdiler tabi oyun ciktiktan 1 yil sonra bi espirisi olmuyor
  • Criterion yeni bir oyun için iş ilanı veriyormuş,hotpursuitten sonra daha çok NFS ve Burnout geliştirmek istiyoruz demişti,bakalım piyango hangisine vurcak,her ikisinede eyvallah
  • ben NFS derim
  • amanın önerin üstünü çizmişler
  • Yoksa yıllardır beklenen nfs bu mu?çocukluğum nfs ile geçti cidden çok umudum var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amm-O-Matic

Yoksa yıllardır beklenen nfs bu mu?çocukluğum nfs ile geçti cidden çok umudum var.

adamım yıllardır beklediğin nfs olurmu bilmem ama iyi bir oyun olacak... nfs tam toparlanmışken vites düşüreceğini sanmam,ayrıca yıllardır dinlendirilen bir ekip yapıyor oyunu,iyi bir şeyler çıkacak gibi
  • online seçeneklerini merak ediyorum aksiyonu bol seçenekler koysalar birde lütfen ama lütfen şu kaza animasyonları böyle olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vampire Lestat

amanın önerin üstünü çizmişler

ufak bi tatile çıktık geldik.....^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: antking

online seçeneklerini merak ediyorum aksiyonu bol seçenekler koysalar birde lütfen ama lütfen şu kaza animasyonları böyle olmasın

vayy dostum nerelerdesin sen yahu run la eski kadroyu kuruyoz dimi
  • ben hep burdaydım da iş değiştirdim akşam vardiyası olunca geceleri online oluyorum artık
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.