Şimdi Ara

Need for Speed RUN / Duvara Sürtünerek Viraj Almanın Tadı Hiçbir Şeyde Yok Diyenler:D (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.601
Cevap
1
Favori
45.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • NFS şekil mi değiştirdi , artık adam da mı yönetiyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yımah

NFS şekil mi değiştirdi , artık adam da mı yönetiyoruz?

Adam yönetebildigimiz tek NFS oyunu olucak . Onda da tam olarak yönetemiyoruz . Sadece sinematik sahnelerde kontrol edebileceğiz .
  • Anladım , sağol.
  • Amerikayı boydan boya arabayla geçme fikri gerçekten güzel ve yarış oyunlarına en büyük yenilikleri hep blackbox getirmiştir (modifiye,zamanı yavaşlatma vs..) umarım buda bir diğer blackbox a yakışan oyun olur... tek endişem,seçtikleri senaryo çok fazla şehir ve mekan içeriyor,bu şehir ve mekanları tamamen bir oyunda birleştirmek hakkaten zor iş,umarım hakkını verebilirler,ya şehirleri kısmen alacaklar,belirli bölgelerinde geçecek yada sığdırmak için grafikten kısmak zorunda kalacaklar
  • Oyunun yuzde 50 sinden fazlasi sime kayarsa ozaman cok buyuk bir hayal kirikligi yaratir
  • quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

Oyunun yuzde 50 sinden fazlasi sime kayarsa ozaman cok buyuk bir hayal kirikligi yaratir

sim yok hocam,içini ferah tut... hotpursuit kadar arcade bir sürüşü yok ama yinede arcade... sim ağırlıklı olsa pist yarışı olurdu,hem zaten EA sim olayını shift adı altında NFS den ayıracak büyük ihtimal
  • Umarim oyle olur hocam yoksa uzun soluklu bir yaris oyunu olmaktan cikar
  • quote:

Umarim oyle olur hocam yoksa uzun soluklu bir yaris oyunu olmaktan cikar

yok yok bol bol hoplicaz zıplicaz,hoplama zıplamanın olduğu yerde simin işi ne zaten EA in sim.le işi ne,o alanın zaten sahipleri var,onların karşısında başarılı olman zor,boşa girdi o yola zaten dikkat et, Shift 2 de NFS yazmıyor,sadece shift 2 yazıyor,NFS nin adının arkasına saklandı ilk başta satsın diye,büyük ihtimal ilerde NFS olarak çıkmayacak
  • Umarim oyle olur hocam yoksa uzun soluklu bir yaris oyunu olmaktan cikar
  • Bu oyun nezaman piyasaya çıkıyor arkadaşlar ben kasım gibi biliyordum. PSN işi iyi güzelde kutulu cd li almayınca oyunları bana bir garip geliyor ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Natsukaw.S

Bu oyun nezaman piyasaya çıkıyor arkadaşlar ben kasım gibi biliyordum. PSN işi iyi güzelde kutulu cd li almayınca oyunları bana bir garip geliyor ya.

son videoda 15 kasım diyor
  • Ozamana daha var yaw kim öle kim kala.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Natsukaw.S

Ozamana daha var yaw kim öle kim kala.

favori oyunların %90 ı hep kasımda çıkar her yıl.. banada çok uzak gelir hep bu dönem ama birde bakarım gelmişte oynuyorum
  • İnş. kardeşim boşunamı para verdik ps3 e sonuna kadar abanmak hakkımız.
  • vakit geçer geçmesinede inşallah beklediğimize değer oyunlar oynarız bu yıl... geçen yıl pek çok oyun hüsran oldu

Not: Bu arada sayın yönetim kaşla gözün arasında imzadan dolayı 1 ceza puanını işlemişsiniz hanemize,gözümden kaçtı sanmayın ama önce bir uyarsaydınız,sonra böyle bir yola başvursaydınız daha iyi olmazmıydı,sanki işin biraz kolayına kaçıyoruz gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 29 Temmuz 2011; 16:00:52 >
  • Yonetim istifa !! yonetim istifa !! :D
  • quote:

Yonetim istifa !! yonetim istifa !! :D

şike var!!!!
  • evet beyler varmı şuan most wanted oynayan varsa kapışalım derdim ama EA önceki hafta kapattı serverları,çektiler most wanted ın fişini
  • Istedigi kadar kapasinlar offline yarismaya devam mostwanted gibi dunyanin bana gore gelmis gecmis bu zamana kadar yapilmis olan en iyi araba yarisi oyununun modasi hic bir zaman gecmez tabi most 2 yi yaparlarsa onu bilemem :D
  • Oynamaz mıyız most wanted şuan kariyer modunda akıyorum
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.