Şimdi Ara

Need for Speed RUN / Duvara Sürtünerek Viraj Almanın Tadı Hiçbir Şeyde Yok Diyenler:D (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.601
Cevap
1
Favori
45.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam 2. yaptığın imza da kural dışı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vampire Lestat

quote:

Orijinalden alıntı: Emre Candemir

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

@oguzcansarol zaten gta gibi kontrol edebilcez adamı

yok yaw o kadarda değil,sadece sinematiklerin belli kısımlarına müdehale edecez,aslında gereksiz birşey gibi... bu arada hocam üç onluk lafı hiç olmadı,yüzümüze vurma bari

Ne Yani OTTUZ dese daha mı iyiydi

evet evet bencede the Run çok güzel olacak

• Ben nedense o kadar güzel olacağını sanmıyorum ya. Trailer pek hoşuma gitmedi, görüntüleri falan kötü gibi.
  • Oyunun soundtrack'i run to the hills olursa alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mikael Âkerfeldt

Oyunun soundtrack'i run to the hills olursa alırım

sanmam. hotpursuit te run to the hills diye bir yarış vardı orda bile yoktu 3-4 şarkı hariç abudik gubudik şarkılar vardı... ama black box sesler ve şarkı seçiminde çok iyidir,güzel bir listesi olacaktır
  • quote:

quote:

sanmam. hotpursuit te run to the hills diye bir yarış vardı orda bile yoktu 3-4 şarkı hariç abudik gubudik şarkılar vardı... ama black box sesler ve şarkı seçiminde çok iyidir,güzel bir listesi olacaktır

Hayırlısı olsun hocam

• quote:

quote:

quote:

Hayırlısı olsun hocam

run to the hills i 19 haziranda dinledik küçük çiftlik parkta,need for speed de dinlemesekte olur

• Araba yarışı hayranı değilim ama güzele benziyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Glomental

quote:

Orijinalden alıntı: tolgay007

Bu son videoyu pek beğenmedim ben aslında hot pursuit ten pek farklı gelmedi bana

Aynı fikirdeyim hot pursuit'ten bir farkı yok gibi.Eğer öyle olursa almam oyunu

Arkadaşlar kendi ağzınızla söylüyorsunuz. Hot Pursuit gibi olursa diye ki olamaz çünkü hot pursuit nfs serisinde modifiye yapılmayan tek tür dür. yani nfs nin farklı bir modeli. Hot pursuit olmayan nfs lerde sürüş arcade olan olabilir fakat modifiye de kesinlikle olur şaşmaz.

Bakalım bu oyundan çok umutluydum bu video birazcık umudumu kırdı ama yinede çok şey bekliyorum bu oyundan

• öyle yok efendim most wanted ı ben çok severdim,yok nerde o most wanted günleri aah ahh demekle olmuyor,varmı aranızda şu saat olmuş most wanted ı kurup oynayan benim laptopun HDMI çıkışını bağladım full hd led tv ye,geniş geniş oynuyorum 8 gb lık ram le,bi görüntü var kii acayippp

bu bitsin carbonuda kurup oynicam,full hd olarak kanyondan bayır aşağı bi salmak lazım arabayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 28 Temmuz 2011; 19:20:53 >

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Glomental

quote:

Bu son videoyu pek beğenmedim ben aslında hot pursuit ten pek farklı gelmedi bana

Aynı fikirdeyim hot pursuit'ten bir farkı yok gibi.Eğer öyle olursa almam oyunu

Arkadaşlar kendi ağzınızla söylüyorsunuz. Hot Pursuit gibi olursa diye ki olamaz çünkü hot pursuit nfs serisinde modifiye yapılmayan tek tür dür. yani nfs nin farklı bir modeli. Hot pursuit olmayan nfs lerde sürüş arcade olan olabilir fakat modifiye de kesinlikle olur şaşmaz.

Bakalım bu oyundan çok umutluydum bu video birazcık umudumu kırdı ama yinede çok şey bekliyorum bu oyundan

hocam o video şaşırtmasın seni,düşük kalite ile kaydedilmiş belli.. oyunun grafik motoru battlefield 3 ün grafik motoru forsbite 2
    60 fps de çalışacak diye duymuştum oyunu,grafikten ve akıcılıktan çakması diye bir şey söz konusu olamaz

• Zaten Video ps3 de çekilmiş ve ps3 ile Frostbite 2 BF3 den pek anlaşamıyorlar. Ama yarış oyunlarında durum daha farklı en güzel modelleme genellikle araçlar üzerinde olduğundan e ortamda Frostbite 2 ike olduğundan oyunun görüntülerinden şüphe etmeyin derim.

BF3 ün e3 tanıtımında oynanan tank videosunu izleyin o da bir nevi araç yani yarış gibi de düşünürsek ordaki tank run olayını. Yani bu oyunda hem yüz modellemeleri hem çevre detayı hemde araç modellemesi çok güzel olacak. Sürüşe gelince de carbon gibi bir araç sürüşü olsun daha da birşey istemem :D
  • söz konusu forsbite 2 ise bol bol yıkılan çevre görecez demektir.. zaten nfs artık dice'yle paslaşıyor oyun hazırlarken
  • quote:

öyle yok efendim most wanted ı ben çok severdim,yok nerde o most wanted günleri aah ahh demekle olmuyor,varmı aranızda şu saat olmuş most wanted ı kurup oynayan benim laptopun HDMI çıkışını bağladım full hd led tv ye,geniş geniş oynuyorum 8 gb lık ram le,bi görüntü var kii acayippp

bu bitsin carbonuda kurup oynicam,full hd olarak kanyondan bayır aşağı bi salmak lazım arabayı

Sayende eve gecince most wantedi indircem direk

• quote:

Orijinalden alıntı: Poyri!!!

quote:

öyle yok efendim most wanted ı ben çok severdim,yok nerde o most wanted günleri aah ahh demekle olmuyor,varmı aranızda şu saat olmuş most wanted ı kurup oynayan benim laptopun HDMI çıkışını bağladım full hd led tv ye,geniş geniş oynuyorum 8 gb lık ram le,bi görüntü var kii acayippp

Sayende eve gecince most wantedi indircem direk

indir hocam,eğer HD tv ye bağlama imkanın varsa pişman olmazsın,bu oyunu en az 15 kere bitirmişimdir ama hiç böyle görmemiştim

arabanın sürüşü bile bir farklı,biz hep olaya EA/NFS olarak bakıyoruz ama bu ekipten çok önemli birimi ayrıldı acaba zamanında dikiş tutturamadılar bir daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 28 Temmuz 2011; 21:00:10 >

• Sayenizde most wanted indiriyorum şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rinkhal

Sayenizde most wanted indiriyorum şuan

walla zor tutuyom kendimi başlığı değiştirmemek için.. yine yeniden most wanted klubü die
  • Forever Mostwanted :D
  • Oyun fena değil gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rinkhal

Sayenizde most wanted indiriyorum şuan

Ah be dostum acılarım depreşti yine...

İlk çıktığı zamanlarda tüm ayarlar 'low'da bitirmiştim Most Wantedi geçen hafta yine indirdim dondu 2011de de low çok çok kötü geldi oynayamadan sildim
    Neyse SanAndreas kasmaya başladım.Bitiremediğim tek 2005'e kadar çıkan oyundur..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.