Şimdi Ara

Need for Speed RUN / Duvara Sürtünerek Viraj Almanın Tadı Hiçbir Şeyde Yok Diyenler:D (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.601
Cevap
1
Favori
45.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vector x-31

quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Çok çöp olacak bu oyun.

bakalım bende ondan endişeliyim biraz ama umarım öyle bişey olmaz sonuçta Most Wanted ekibi bu işin başındakiler

olmaz olmaz merak etmeyin,ben kefilim,boşuna koymadık başlığı ezber bozan diye,EA açtı kesenin ağzını,en az iki yıldır geliştiriliyor bu oyun daha hotpursuit çıkmadan üstü kapalı olarak duyurulmuştu bu oyun,yarında gamescom başlıyor,ordada yeni bilgiler gelecek...zaten bu oyun fos çıkarsa bırakırım bu işleri,horoz güreşlerine girerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 15 Ağustos 2011; 20:13:32 >

• EA in sunumu bugün kaçta bilen varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 16 Ağustos 2011; 11:38:21 >
  • neden horoz güreşi farklı birşey bul hatta yeni bir şey keşfet ama hocam cidden bir karamsarlık var bendede bu oyun için
  • quote:

Orijinalden alıntı: antking

neden horoz güreşi farklı birşey bul hatta yeni bir şey keşfet ama hocam cidden bir karamsarlık var bendede bu oyun için

benim beklentim ortalarda... hotpursuitten sonra geri vitese takacağını sanmıyorum ama çok çok büyük,olay yaratacak bir oyunda beklemiyorum.. horoz güreşi iyidir hocam ya,iyi para var
  • videolarda izlediğim kadarı ile hot pursuit grafik kalitesini zor yakalıcaklar gibi kaza sahnelerindede bir yavanlık var ama inşallah ben yanılırım
  • bende baya izledim ama benim için en önemlisi sürüş stili babalar tekrar Most Wanted taki direksiyonu yakalaya bilmişlerse

benim için olay bitmiştir

• evet büyrüünn teezee tezeee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 16 Ağustos 2011; 21:11:37 >
  • Most Wandet geri geliyor

• buda konferansta hacı abinin oynadığı

çevre tasarımı zalım duruyor bee,çığ filan düşüyor,yollardaki karlarda 10 numara hava katmış

yarışlar baya uzun soluklu duruyor,baksanıza check point olayı var.. birde yanlışmı gördüm bilmiyorum ama konferansta 3000 mil gibi bir rakam geçti sanki,muazzam bir rakam bu,hot pursuit 500 mildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 16 Ağustos 2011; 21:30:55 >

• @Vampire Lestat videolar dehşet dostum eyvallah

çok sağlam aksiyon var çığla birlikte kayalarda yuvarlanıyor yola
  • quote:

@Vampire Lestat videolar dehşet dostum eyvallah

çok sağlam aksiyon var çığla birlikte kayalarda yuvarlanıyor yola

eyvallah dostum ne demek vazifemiz forsbite 2 motoru kullanmalarından belliydi yıkılma olayının çok olacağı.. gözüme çarpan diğer şeyler,motor sesleri çok sağlam olacak,ikincisi sürüş yine arcade ama hot pursuitteki gibi virajlarda vıjjjjttt diye power slide lar yok

• kovalamacadan daha iyi geldi bana bu video ama hala bir şeyler sinmiyor içime
  • birde anladığım kadarıyla yep yeni bir yarış tarzıyla geliyor,videonun başında dikkat ettiyseniz baya uzun bir mesafeyi işaretliyor,yani buda demek oluyorki küçük küçük bir sürü yarış yerine tek parça halinde çok uzun soluklu yarışlar geliyor,zaten check point olayıda buna işaret,yani karlı bölümü tek seferde,çöllü bölümü tek seferde geçebiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 16 Ağustos 2011; 21:53:50 >
  • Off grafiklere bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vampire Lestat

birde anladığım kadarıyla yep yeni bir yarış tarzıyla geliyor,videonun başında dikkat ettiyseniz baya uzun bir mesafeyi işaretliyor,yani buda demek oluyorki küçük küçük bir sürü yarış yerine tek parça halinde çok uzun soluklu yarışlar geliyor,zaten check point olayıda buna işaret,yani karlı bölümü tek seferde,çöllü bölümü tek seferde geçebiliriz

veya kardan çöle inebiliriz hava değişimi filan bence bu daha cazip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vampire Lestat

birde anladığım kadarıyla yep yeni bir yarış tarzıyla geliyor,videonun başında dikkat ettiyseniz baya uzun bir mesafeyi işaretliyor,yani buda demek oluyorki küçük küçük bir sürü yarış yerine tek parça halinde çok uzun soluklu yarışlar geliyor,zaten check point olayıda buna işaret,yani karlı bölümü tek seferde,çöllü bölümü tek seferde geçebiliriz

bak bu check point olayı benide acayip kıllandırdı
  • çevre çok detaylı olmuş
  • Baba ciksinda kopalim biraz simdilik videolardan gordugumuz kadariyla bi dandiklik gozukmuyor
  • quote:

Baba ciksinda kopalim biraz simdilik videolardan gordugumuz kadariyla bi dandiklik gozukmuyor

en azından hot pursuitten geri kalmicak,görüntülerden o anlaşılıyor,e o da yeter bana
  • Most Wanted in yarısı kadar güzel olsun başka bişey istemiyorum bu seride efsane olur
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.