Şimdi Ara

Need for Speed RUN / Duvara Sürtünerek Viraj Almanın Tadı Hiçbir Şeyde Yok Diyenler:D (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.601
Cevap
1
Favori
45.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SONY_55

quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

quote:

Orijinalden alıntı: Vampire Lestat

quote:

Orijinalden alıntı: Poyri!!!

Hafiften alakasız ama klasik bir soruyu yeniden sormak istiyorum.
    Aranızda kaçınız direksiyon kullanıyor araba yarışlarında. ds3 e tercih edilir mi? Bu yıl ps e az oyun alacağım gibi duruyor(fpsleri pcde oynuyorum) bunlarda genelde araba yarışı sizce direksiyon sistemi de kurmak lazım mı sizce?

kardeş işin doğrusu bende logitech var ama similüasyon yarış oyunları hariç hiç bir yarışta verim alabildiğimi söyleyemicem,en sonunda dayanamayıp hep çıkarıp gamepad e dönüyorum çünkü direksiyon çok ağır kaçıyor,shift 2 tede aynısı oldu,hotpursuittede,dirt tede,grid tede... bu oyunlar arcade tarzlı,çok hızlı akışı olan oyunlar olduğundan direksiyonla yetişemiyorsun ,bir ara shift 1 de denemiştim,bi o fena olmamıştı,tarzın eğer arcadeyse bence almana gerek yok

Shift serisi, Grid ve Dirt serisi gayet simülasyon oyunlardır. Shift 2 yi sim. yapmak için fazla kasıp suyunu çıkarmışlar en ufak şey de arabanın kontrolünü kaybediyorsun, 200 le filan giderken arabanın takla atası geliyor. Rakipler manyak arkadan vurup, itleyip duruyorlar.

Bence direksiyon almalısın. Çoğunlukta sim. oyunlar çıkıyor artık ama arcade oyunlarda zevk alamazsın iğrençtir hatta.

Need for Speed RUN / Duvara Sürtünerek Viraj Almanın Tadı Hiçbir Şeyde Yok Diyenler:D

/>

Bu seriler ne peki arcade mi? Hangisinde 150 ile giderken viraj dönebiliyorsun veya yarışı sadece gaza basarak ve kabaca sağ sol yaparak tamamlayabiliyorsun? Kimse GT5 kadar iyi bir sim. olduğunu iddia etmedi. Sen halen dünyadaki tek sim. GT5 sanmaya devam et.

• Bekledigim oyun...
  • Sadece sim taklidi arcadenin kralı oyunlardır.Sim olduğunu düşünen hayatında hiç araba sürmemiş kişilerdir.Bu arada ben gt5 tek simdir diye bir yorumda bulunmadım.Bir yerlerinizden bir şeyler sıkmayın.Ayıp oluyor.Rfactor,GTR2,LFS,Forza'da kaliteli sim oyunlardır..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vampire Lestat

quote:

Orijinalden alıntı: Poyri!!!

Hafiften alakasız ama klasik bir soruyu yeniden sormak istiyorum.
    Aranızda kaçınız direksiyon kullanıyor araba yarışlarında. ds3 e tercih edilir mi? Bu yıl ps e az oyun alacağım gibi duruyor(fpsleri pcde oynuyorum) bunlarda genelde araba yarışı sizce direksiyon sistemi de kurmak lazım mı sizce?

kardeş işin doğrusu bende logitech var ama similüasyon yarış oyunları hariç hiç bir yarışta verim alabildiğimi söyleyemicem,en sonunda dayanamayıp hep çıkarıp gamepad e dönüyorum çünkü direksiyon çok ağır kaçıyor,shift 2 tede aynısı oldu,hotpursuittede,dirt tede,grid tede... bu oyunlar arcade tarzlı,çok hızlı akışı olan oyunlar olduğundan direksiyonla yetişemiyorsun ,bir ara shift 1 de denemiştim,bi o fena olmamıştı,tarzın eğer arcadeyse bence almana gerek yok

Shift serisi, Grid ve Dirt serisi gayet simülasyon oyunlardır. Shift 2 yi sim. yapmak için fazla kasıp suyunu çıkarmışlar en ufak şey de arabanın kontrolünü kaybediyorsun, 200 le filan giderken arabanın takla atası geliyor. Rakipler manyak arkadan vurup, itleyip duruyorlar.

Bence direksiyon almalısın. Çoğunlukta sim. oyunlar çıkıyor artık ama arcade oyunlarda zevk alamazsın iğrençtir hatta.

Bu seriler ne peki arcade mi? Hangisinde 150 ile giderken viraj dönebiliyorsun veya yarışı sadece gaza basarak ve kabaca sağ sol yaparak tamamlayabiliyorsun? Kimse GT5 kadar iyi bir sim. olduğunu iddia etmedi. Sen halen dünyadaki tek sim. GT5 sanmaya devam et.

kardeş ben nfs nin daha ilk oyunlarıyla beraber büyüdüm,o yüzden ne kadar kötü bir oyun dahi çıkartsa benim için vaz geçilmezdir ama şuda bir gerçek nfs yi sim yapmaya çalışırken görmek hakkaten çok acıklı bir durum,tamam doğrudur shift salt arcade olmayıp sim öğeleri barındırmaktadır ama olmamış.. olmamış.. olmamış... herkes bildiği işi yapmalı,nfs adam gibi arcade yapsın bizde oynayalım.. ya da şöyleyim nfs şu NHL!!! fizikleriyle buz pateni mantığından vaz geçmedikçe sim olayına tekrar girmesin

not: sözüm daha çok shift 2 ye,shift 1 in eksikleri vardı ama fena değildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 18 Ağustos 2011; 21:59:14 >

• quote:

Sadece sim taklidi arcadenin kralı oyunlardır.Sim olduğunu düşünen hayatında hiç araba sürmemiş kişilerdir.Bu arada ben gt5 tek simdir diye bir yorumda bulunmadım.Bir yerlerinizden bir şeyler sıkmayın.Ayıp oluyor.Rfactor,GTR2,LFS,Forza'da kaliteli sim oyunlardır..

Sim taklidi nedir yav. Ne alaka ben oyun çok gerçekçi, harbiden gerçek hayattaki gibi mi dedim? Hiçbiri arcade değil artık at gözlüğünü çıkar kaç yıldır fanboysun. Asıl sen bir yerlerinden bir şey sıkma, Rfactor, Forza Motorsport filan çok iyi sim. oyunlar kulvarlarında en üstteler GT5 ile birlikte ama, Dirt, Grid filan arcade değil, arcade oyunlarla alakası yok. Bi şu Run'ı izle, Undercoverı filan oyna veya Most Wanted, Burnout Paradise filan bir de Grid oyna arada dağlar kadar fark var.

• Sen ilk önce simulasyon nedir onu öğren gel ondan sonra tekrar konuşuruz..
  • Artiste bak. Tamam sen de kategori, kulvar vs. nedir onu öğren sonra tekrar konuşuruz.
  • SONY_55

Seni destekliyorum

Çünkü fifayı smilasyon zanneden birisinin , Grid ve Dirt serisini de smilasyon zannetmesi normaldir : )))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRAPS -- 18 Ağustos 2011; 23:37:24 >
  • Grid Arcade mi ?

NFS Serisinin alayı arcade oyundur. birazcık Shift 2 half sim olabilir o da zorlarsak...
  • O oyunu yaparken nfs ne dusunuyordu acaba sim mi arcade mi acaba.
  • Bi oyun arcade olunca neden küçümseniyor onu anlamadım, sim sever olarak driver san franciscoya bayıldım...
  • %75i arcade olan bi oyun bence... ama çıkar çıkmaz alıcam.. maksat show time :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zala

Grid Arcade mi ?

NFS Serisinin alayı arcade oyundur. birazcık Shift 2 half sim olabilir o da zorlarsak...

grid ve dirt ün simülasyonla uzaktan yakından alakası yok.. sadece nfs, burnout gibi saf arcade değiller.
  • evet onaylandı oyun tam 3000 millik bir yolu kapsıyor,buda hotpursuit in 6 katı bir yol katedecez demek,uzun geceler bizi bekler

3000 mil yol

200 yarışçı

25 miyon dolar

san franciscodan new yorka,yani amerikayı boydan boya geçecez

new yorku konu almayan bir need for speed vardı,o da oldu sonunda

ayrıca rakipler haricinde çevre koşullarıylada mücadele söz konusu,düşen çığ, çöl fırtınası gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 19 Ağustos 2011; 9:03:14 >
  • Beyler bu oyun sessiz sessiz geliyor ama ortaligi fena sallicak. Kendinizi kasmayin bu kadar
  • midnight taki gibi serbest sürüş olucak mı bu oyunda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

midnight taki gibi serbest sürüş olucak mı bu oyunda ?

olmayabilir,tek bir şehirde geçmiyor oyun,koca kıtayı boydan boya geçecez,ama bir şehirde bulunurken orda dolanabilirmiyiz onun hakkında bilgi yok henüz
  • Sadece yarış moduna bağlı araba oyunları hoşuma gitmiyor onun için merak ettim. Umarım trafikte serbest sürüş olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zala

Grid Arcade mi ?

Grid arcade'nin kralı hem de,sim ne demek harbi bilmiyorsunuz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiosejirou -- 19 Ağustos 2011; 10:41:27 >
  • Eski bir dinozor olarak NFS serisinin tüm oyunlarını oynadım. Online olan motorcity ve NFS world dahil. Benim için en keyifli NFS Highstakes ti. Ondan sonra bir daha keyif alamadan oynadım çıkan tüm oyunları. Underground ve Undercover, most wanted tarzını seven kitlenin fazlalığı sebebiyle sanırım NFS hiçbir zaman özüne dönemeyecek. Bir umut bekliyorum her seferinde.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.