Şimdi Ara

Need for Speed RUN / Duvara Sürtünerek Viraj Almanın Tadı Hiçbir Şeyde Yok Diyenler:D (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.601
Cevap
1
Favori
45.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • muhahahha yenisini alırız kardeş. ps3 te klavyedeki gibi beceremiorum joypadle çok zor araba oynamak direksiyon şart
  • quote:

Orijinalden alıntı: MehmetGökay

quote:

Orijinalden alıntı: Vampire Lestat

Sabahın köründe koşa koşa EA Business Area'ya girmemizin tek bir sebebi vardı o da tüm EA oyunlarını oynayacak olmamızdı. İçeriden görüntü almak kesinlikle yasak olduğu için bu röportajların ve hands-onların videolarını paylaşamıyoruz, önceden dile getireyim.

İlk olarak Need For Speed: The Run'a attım kendimi. Oyun inanılmaz gözüküyor, bunun da başlıca sebebi hiç kuşkusuz Battlefield 3 için geliştirilen Frostbite 2 moturunun kullanılıyor olması. Zaten oyunun pazarlama müdürü Doug McConkey de Frostbite 2 motoruna çok önem verdiklerini dile getirdi. Oynadığımız bölüm, Gamescom'un ilk büyük konferansı olan EA Basın Konferansında gösterilen "Avalanche" bölümüydü. Ayrıca bir çöl bölümünü de oynama fırsatı bulduk, pist dinamikleri sürüşünüzü kesinlikle oldukça etkiliyor.

Konferansı izlemediyseniz durum şöyle, biz önümüzdeki rakibimizle yarışırken dağdan düşen çığla da savaşmak ve uçuşan kar, kaya ve taş parçaları gibi şeylerden kaçmak durumundayız. Tabi oyun henüz alpha aşamasında olduğu için arabalar çarpışmıyor ama düşen kayalar büyük dert. Bir tanesinden kaçamayıp dik girdim, birinin de altında kalarak "Buried" yazısını alnıma yedim. Bu gibi kazalar olduğunda, geçtiğiniz son checkpoint'e geri dönüyorsunuz; burada güzel olan şey checkpoint'e geri döndüğünüzde yaptığınız zamanın da o checkpoint'ten geçtiğiniz ilk ana geri dönmesi.

Oynanış konusunda da oyunun kendini geliştirdiği bariz bir şekilde kendini belli ediyor. GRID'in dinamiklerini yapan ekip NFS: The Run'ın ekibine katıldığı için, gayet tok bir oynanış var. Hem arcade, hem de simülasyon arasındaki ince çizgi gayet iyi bir yerde tutulmuş. Online özellikler konusunda da, Hot Pursuit ile tanıştığımız Autolog sistemi aynen devam ediyor.

San Francisco'dan New York'a kadar uzun bir yol bekliyor bizi. Fakat her şehre geçmek için belli bir sıralamanın üzerinde olmamız gerekiyor, mesela Las Vegas için ilk 100 örneğini verebiliriz. Aracınızı geliştirmek için de bir para birimi yok, onun yerine XP sistemi mevcut. Güzel draft, drift, ongoing yaptıkça XP kazanıyorsunuz ve bunları aracınıza yansıtıyorsunuz.

Oyunun hikaye moduyla, nasıl bir hikaye akışının sağlanacağı konusunda bir bilgi vermediler ama umudumuz en az Most Wanted kalitesine geri dönmeleri. Tabi Josie Maran'sız olmasın.

alıntı: merlinin kazanı

Ustam çok harikasın ellerine sağlık çok iyi bir aydınlatma oldu doğrusu

eyvallah

• quote:

Sabahın köründe koşa koşa EA Business Area'ya girmemizin tek bir sebebi vardı o da tüm EA oyunlarını oynayacak olmamızdı. İçeriden görüntü almak kesinlikle yasak olduğu için bu röportajların ve hands-onların videolarını paylaşamıyoruz, önceden dile getireyim.

İlk olarak Need For Speed: The Run'a attım kendimi. Oyun inanılmaz gözüküyor, bunun da başlıca sebebi hiç kuşkusuz Battlefield 3 için geliştirilen Frostbite 2 moturunun kullanılıyor olması. Zaten oyunun pazarlama müdürü Doug McConkey de Frostbite 2 motoruna çok önem verdiklerini dile getirdi. Oynadığımız bölüm, Gamescom'un ilk büyük konferansı olan EA Basın Konferansında gösterilen "Avalanche" bölümüydü. Ayrıca bir çöl bölümünü de oynama fırsatı bulduk, pist dinamikleri sürüşünüzü kesinlikle oldukça etkiliyor.

Konferansı izlemediyseniz durum şöyle, biz önümüzdeki rakibimizle yarışırken dağdan düşen çığla da savaşmak ve uçuşan kar, kaya ve taş parçaları gibi şeylerden kaçmak durumundayız. Tabi oyun henüz alpha aşamasında olduğu için arabalar çarpışmıyor ama düşen kayalar büyük dert. Bir tanesinden kaçamayıp dik girdim, birinin de altında kalarak "Buried" yazısını alnıma yedim. Bu gibi kazalar olduğunda, geçtiğiniz son checkpoint'e geri dönüyorsunuz; burada güzel olan şey checkpoint'e geri döndüğünüzde yaptığınız zamanın da o checkpoint'ten geçtiğiniz ilk ana geri dönmesi.

Oynanış konusunda da oyunun kendini geliştirdiği bariz bir şekilde kendini belli ediyor. GRID'in dinamiklerini yapan ekip NFS: The Run'ın ekibine katıldığı için, gayet tok bir oynanış var. Hem arcade, hem de simülasyon arasındaki ince çizgi gayet iyi bir yerde tutulmuş. Online özellikler konusunda da, Hot Pursuit ile tanıştığımız Autolog sistemi aynen devam ediyor.

San Francisco'dan New York'a kadar uzun bir yol bekliyor bizi. Fakat her şehre geçmek için belli bir sıralamanın üzerinde olmamız gerekiyor, mesela Las Vegas için ilk 100 örneğini verebiliriz. Aracınızı geliştirmek için de bir para birimi yok, onun yerine XP sistemi mevcut. Güzel draft, drift, ongoing yaptıkça XP kazanıyorsunuz ve bunları aracınıza yansıtıyorsunuz.

Oyunun hikaye moduyla, nasıl bir hikaye akışının sağlanacağı konusunda bir bilgi vermediler ama umudumuz en az Most Wanted kalitesine geri dönmeleri. Tabi Josie Maran'sız olmasın.

alıntı: merlinin kazanı

Editör bile Most Wandet diyor

• artı birde josie maren diyor,o ayrıntıyı atlamamak lazım
  • Hot Pursuit kadar arcade değil,eğer bitirene kadar 3000 mil gideceksek oynanış süresi HP'den fazla demektir tahminen 30-35 saat sürer.
  • HP 500 mildi,bu 6 katı... bu arada ara sıra grid 2 niye çıkmıyor diyenler oluyordu,böylece bu açıklamayka onunda sebebi anlaşıldı,EA onlarıda yutmuş
  • Hocam neden ezber bozuyor bu oyun nfs serisinden ne farkı olacak? Kendini nasıl ve hangi yönleriyle öne çıkaracak? İlk mesajda bu soruların cevaplarını beklerdim ama göremedim.
  • Arkadaşlar forumu takip edemedim.Modifiye olacak mı?
  • güzel oyuna benziyor aslında veyron olsa süper olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1Ceko

Hocam neden ezber bozuyor bu oyun nfs serisinden ne farkı olacak? Kendini nasıl ve hangi yönleriyle öne çıkaracak? İlk mesajda bu soruların cevaplarını beklerdim ama göremedim.

slogan dostum o, aslında bir tür temenni... hani bir ara bir konu vardı ya ismi lazım değil, gerçeği sanal bırakan oyun diye,sonra çıkınca pekte o kadar gerçek gibi olmadığı anlaşılan oyun vardı onun gibi bir temenni sloganı ama oyun hakkında gelen ilk bilgiler sloganımız bizi utandırmayacak gibi,ha sorunun cevabıda konu içerisinde saklı,hepsini ilk msj da. yazmamız mümkün değil,yeni bilgiler geldikçe konu içinde paylaşıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 19 Ağustos 2011; 20:31:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mctkynrcomer

Arkadaşlar forumu takip edemedim.Modifiye olacak mı?

modifiye olmayacak,o devir kapandı gibi,.. zaten senaryoya bakıncada saçma olurdu,çünkü adam sürekli kaçıyor oyunda,hangi ara modifiye yapsın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 1Ceko

Hocam neden ezber bozuyor bu oyun nfs serisinden ne farkı olacak? Kendini nasıl ve hangi yönleriyle öne çıkaracak? İlk mesajda bu soruların cevaplarını beklerdim ama göremedim.

slogan dostum o, aslında bir tür temenni... hani bir ara bir konu vardı ya ismi lazım değil, gerçeği sanal bırakan oyun diye,sonra çıkınca pekte o kadar gerçek gibi olmadığı anlaşılan oyun vardı onun gibi bir temenni sloganı ama oyun hakkında gelen ilk bilgiler sloganımız bizi utandırmayacak gibi,ha sorunun cevabıda konu içerisinde saklı,hepsini ilk msj da. yazmamız mümkün değil,yeni bilgiler geldikçe konu içinde paylaşıyoruz

Evet anladım teşekkürler o zaman
    Düzenlerim: Slogan gerçekten dikkat çekici olmuş ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1Ceko -- 20 Ağustos 2011; 2:07:42 >

• bir an önce çıksada oynasak şunu ya.. sıkıntıdan shift 2 oynuyorum,bu kadar sinir bozucu bir oyun heralde oynamamışımdır... ikili mücade diye bir şey yok,rakibe en ufak temasta direk buz pateni,birde bariyerlerle akraba olma olayı var,bariyere temas ettiğin anda bırakmıyor... umarım bu sim bozması saçmalığını shift 2 de bırakırlar,devamı gelmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 20 Ağustos 2011; 12:15:07 >
  • Bende sıkıntıdan hot pursuit oynuyorum. Bu oyun çıkana kadar idarelik araba yarışı lazım. Dirt 3 oynamamıştım onu bulayım bari.

Bu oyundan çok umutluyum inşallah yarı yolda bırakmaz. Hergün videolarını izliyorum çıksın artıkkk
  • bide erteleniyomu 2012 ye kıyamet gibi
  • Scirocco R.

Need for Speed RUN / Duvara Sürtünerek Viraj Almanın Tadı Hiçbir Şeyde Yok Diyenler:D

Need for Speed RUN / Duvara Sürtünerek Viraj Almanın Tadı Hiçbir Şeyde Yok Diyenler:D

• artık daha farklı arabalar görebilsek keşke,her yıl aynı arabalar biraz sıktı,arada var bir iki yeni araba ama sınırlı
  • yahu şu çöp arabalarını koyup neden görüntü kirliliği yaparlar anlamıyorum

• quote:

artık daha farklı arabalar görebilsek keşke,her yıl aynı arabalar biraz sıktı,arada var bir iki yeni araba ama sınırlı

Yeni arabalar görmek güzel tabi ama Scirocco, M3 ve Megane Coupe bu oyunda bana yeter. Birde Lamborghini Aventador olursa oyunda başka araba kullanmam herhalde
  • Güzel görünüyor...
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.