Şimdi Ara

Need for Speed RUN / Duvara Sürtünerek Viraj Almanın Tadı Hiçbir Şeyde Yok Diyenler:D (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.601
Cevap
1
Favori
45.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • keşke tam tersi olsaymış
  • Sabahin 7 si yine dun beyaz bi gallardo ile bogaz koprusunde karsilastik elemanin onune gectim kafayi yedi :D tabi sonra bir uzatti saniyeler icin araba piyasada yok :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

Sabahin 7 si yine dun beyaz bi gallardo ile bogaz koprusunde karsilastik elemanin onune gectim kafayi yedi :D tabi sonra bir uzatti saniyeler icin araba piyasada yok :D

o bendim yaa,senmiydin o beni geçen,bende diyom nedir bu sabah sabah içmişmi ramazan günü naapmış,dur duman yutturimde kendine gelsin dedim
  • Baba camlar filmdi gorememisim seni kusura bakma onunde yattim biraz ama idare et artik :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vector x-31 -- 23 Ağustos 2011; 9:00:55 >
  •  Need for Speed RUN / Duvara Sürtünerek Viraj Almanın Tadı Hiçbir Şeyde Yok Diyenler:D
  • Heyt baba be M3. Birde A7 yi bekliyorum dehset bir cihaz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vampire Lestat

quote:

Orijinalden alıntı: Poyri!!!

Bizim adam neden kaciyor belli mi? Videolara bakinca sirf yarisci oldugu icin kasiyirsa polisler cok agresifmis.

Birde bu oyunda guzel bir trafik sistemi olursa cok hos olur. Her oyunda biraz daha gelisiyir ama yinede sorunlu oluyor hot pursuitte bile sacma sapan serit degistirenler vardi. Bir de bazi yarislarda kalabalik trafik olsa aralarindan gecerek gitmeye kalksak degisik olurdu.

bu neslin yapay zekası zaten hepten sorunlu,en kral oyunda bile vasatlık var yapay zekada... sanırım cevat yerli demişti,insanlar oyunun kalitesini hep grafiği ile ölçüyor,yapay zeka ölçülen bir şey değil,bir sonraki nesilde yapay zeka öne çıkmalı diye...

Dostum yaris oyunlarinda aslinda yapay zeka fazla aramamak lazim ozellikle arcade oldumu biz 200 km hizla yoldan savrulmadan viraj donmek istiyoruz :D
    Most Wanted I geri istiyoruzzz :D

öyle deme hocam ya,yapay zeka araba yarışlarındada sinir ediyor adamı,önümde giderken gereksiz yere zınk diye fren yapanlar,ben yokmuşum gibi gelip üstüme sürenler,arabamı itekleyerek yoluna devam etmeye çalışanlar,bazen geri zekalılarla yarışıyor gibi hissediyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Poyri!!!

Bizim adam neden kaciyor belli mi? Videolara bakinca sirf yarisci oldugu icin kasiyirsa polisler cok agresifmis.

Birde bu oyunda guzel bir trafik sistemi olursa cok hos olur. Her oyunda biraz daha gelisiyir ama yinede sorunlu oluyor hot pursuitte bile sacma sapan serit degistirenler vardi. Bir de bazi yarislarda kalabalik trafik olsa aralarindan gecerek gitmeye kalksak degisik olurdu.

bu neslin yapay zekası zaten hepten sorunlu,en kral oyunda bile vasatlık var yapay zekada... sanırım cevat yerli demişti,insanlar oyunun kalitesini hep grafiği ile ölçüyor,yapay zeka ölçülen bir şey değil,bir sonraki nesilde yapay zeka öne çıkmalı diye...

Dostum yaris oyunlarinda aslinda yapay zeka fazla aramamak lazim ozellikle arcade oldumu biz 200 km hizla yoldan savrulmadan viraj donmek istiyoruz :D
    Most Wanted I geri istiyoruzzz :D

öyle deme hocam ya,yapay zeka araba yarışlarındada sinir ediyor adamı,önümde giderken gereksiz yere zınk diye fren yapanlar,ben yokmuşum gibi gelip üstüme sürenler,arabamı itekleyerek yoluna devam etmeye çalışanlar,bazen geri zekalılarla yarışıyor gibi hissediyorum

Ustam hangi araba yarışında yokki bahsettiklerin ama biz onları böyle kabullendik artık kısa sürede onlarda bitecektir belkide the run'da bitecek göreceğiz

• Yeni nesil gelmeden bitmeyecek gibi duruyor yapak zekada ki sorunlar. Geçen gün Fast and Furious sersini izliyordum içimden keşke bu şekilde kalabalık trafiğin olduğu yarışırken arabaların arasından sıyrılmamız gerektiği bir oyun olsa diye düşündüm. Şu anda diğer arabalar saçma sapan davranıyor diye oyunlara adam gibi trafik bile koymuyorlar arcade oyunlarda sim gibi nerdeyse pist yarışı gibi.
  • yapay zeka her oyun türünün problemi,milleti hep grafikle kandırıyorlar,göz boyama hep
  • Ferrari olaydı değişik olurdu ya hafifte modifiye serpiştirdik mi o tarz arabalara tadından yenmez sonuçta lambo varken ondan yoksun eksik gibi oluyor motor seslerine kurban onların
  • quote:

Orijinalden alıntı: MehmetGökay

Ferrari olaydı değişik olurdu ya hafifte modifiye serpiştirdik mi o tarz arabalara tadından yenmez sonuçta lambo varken ondan yoksun eksik gibi oluyor motor seslerine kurban onların

bugün forza 4 başlığında tartıştık bunu, EA porsche nin lisans haklarını elinde tuttuğundan forza 4 de porsche yok, turn 10 da ferrarinin lisans haklarını elinde tuttuğundan NFS de ferrari yok
  • quote:

quote:

Ferrari olaydı değişik olurdu ya hafifte modifiye serpiştirdik mi o tarz arabalara tadından yenmez sonuçta lambo varken ondan yoksun eksik gibi oluyor motor seslerine kurban onların

bugün forza 4 başlığında tartıştık bunu, EA porsche nin lisans haklarını elinde tuttuğundan forza 4 de porsche yok, turn 10 da ferrarinin lisans haklarını elinde tuttuğundan NFS de ferrari yok

Faydalı bilgi için teşekkürler lestat gerçekten bu işin sağlam takipçilerindensin.

• quote:

quote:

iyide onların arasındaki anlaşmassızlık yüzünden biz ferrari kullanamıyoruz sanal ortamdada

kulanamıyacaksak iyi valla

• quote:

quote:

quote:

Faydalı bilgi için teşekkürler lestat gerçekten bu işin sağlam takipçilerindensin.

eyvallah hocam ne demek

@vector-x ,hocam sorumluların kim olduğunu yazdım ki,küfredeceğimiz adamı bilelim

• quote:

quote:

quote:

quote:

eyvallah hocam ne demek

@vector-x ,hocam sorumluların kim olduğunu yazdım ki,küfredeceğimiz adamı bilelim

Muhahaha Allah iyiliğini versin usta

• Heavy Rain modunda Nfs Olmuş bence mükemmel olucak.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

eyvallah hocam ne demek

direk başlıyalım ozaman saydırmaya.....^^

• isteyen istediğini desin,kasımda şenlik var,isteyen gelir istemeyenin keyfi bilir ,biz bildiğimiz en iyi şeyi yapmaya devam ederiz,gazı köklemeye ...
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.