Şimdi Ara

Need for Speed RUN / Duvara Sürtünerek Viraj Almanın Tadı Hiçbir Şeyde Yok Diyenler:D (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.601
Cevap
1
Favori
45.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun 12 ana bölümden oluşabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 27 Ağustos 2011; 12:17:54 >
  • Gt5 gibi ilerlemeli mi seviye sistemi vs. Yoksa yarış geç mi?
  • GT5 le alakası yok bu oyunun yerış geç evet
  • Bu sene oynanabilecek bir oyun gibi duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

GT5 le alakası yok bu oyunun yerış geç evet

oyunun sistemi, bir oyun için sinir hastası olma,yarış geç keyfine bak şeklinde
  • bu sene sınava gireceğim için hiçbir yeni çıkan oyunu almayacağım.üzülmüyorum çünkü harika bir okul kazanıcam.diğer yaz bol bol oynarım

• quote:

Orijinalden alıntı: Avatarlamaca

bu sene sınava gireceğim için hiçbir yeni çıkan oyunu almayacağım.üzülmüyorum çünkü harika bir okul kazanıcam.diğer yaz bol bol oynarım

doğru yoldasın kardeş

• quote:

Orijinalden alıntı: Vampire Lestat

quote:

bu sene sınava gireceğim için hiçbir yeni çıkan oyunu almayacağım.üzülmüyorum çünkü harika bir okul kazanıcam.diğer yaz bol bol oynarım

doğru yoldasın kardeş

abi zaman yok. şu anda elimde oynamadığım bi sürü oyun var . onlar da kaldı diğer yaza. guitar hero takılırım sene boyu ders çalışmak yeteri kadar vaktimi alıyor.

• quote:

başarılar

• quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

Hot Pursuit kadar arcade değil,eğer bitirene kadar 3000 mil gideceksek oynanış süresi HP'den fazla demektir tahminen 30-35 saat sürer.

hp de hep farklı pistlerde değildik yalnız.. 5-6 kere yarıştımız mekanlarda oldu.. bu oyunda hep farklı pistler varsa 3000 mil 30-35 saat sürmez en fazla 15 saat.
  • The run'a alışana kadar falan 30-35 saati bulur bencede hocam 15 saat az bir süreç
  • oyunun süresi içeriği nasıl doldurduklarına bağlı,işlerini iyi yaptılarsa uzun süre oynarız
  • Onu bunu bilmemde beyler bu oyun harbiden tum ezberleri bozucak !!
  • gelsin artık hp nın yanına 1 arşivlik oyun daha ekliyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vampire Lestat

Super video dostum eline saglik
  • ahanda buda müziklerinin hazırlanış videosu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 29 Ağustos 2011; 21:42:11 >
  • Adamlar prefeysinil abi baksana cihazlarina :D
  • gelsin artık kasım ya,sabrım kalmadı..daha eylüle giremedik
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.