Şimdi Ara

Need for Speed RUN / Duvara Sürtünerek Viraj Almanın Tadı Hiçbir Şeyde Yok Diyenler:D (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.601
Cevap
1
Favori
45.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim tahminim run da hayal kirikligi olursa direk Most 2 nin yapimina baslayacaklar
  • Kesin dlc olarak satarlar ama her turlu alinir su m3 u tek satsalar o bile alinir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poyri!!!

Kesin dlc olarak satarlar ama her turlu alinir su m3 u tek satsalar o bile alinir.

yok yok dlc değil,bizzat oyunun içinde most wanted events diye geçiyor.. ön sipariş verenlere özel diyor ama geçen senede öyle dediler hepsi limited edition çıktı piyasaya,ben normalini hiç görmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 3 Eylül 2011; 14:05:31 >
  • gelsin biranönce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShinQda -- 4 Eylül 2011; 10:50:31 >
  • Yahu soyle acayip acayip konuyla alakasi olmayan resimler ekleyip konuyu sabote etmeyin arkadaslar lutfen
  • bu amca kim
  • video nun fonunda da mostwanted ın müziği çalıyor,yalnız niye orjinal BMW M3 ü koymamışlar... ayrıca birşey dikkatimi çekti,herkes most wanted diye yırtınıyor ama kimseden tepki yok,fos most wanted cılarmış demek
  • Kokpit kamerası olacak mı acaba? Kokpit kamerası yok diye Hot Pursuit almamıştım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: silentfurious

Kokpit kamerası olacak mı acaba? Kokpit kamerası yok diye Hot Pursuit almamıştım...

no cockpit
  • oyunun tahmini çıkış tarihi ne zaman tam olarak bilen varmı
  • Cok buyuk bi aksilik olupta rotar yapmassa kasim ayinda yarisiyoruz
  • tarihi yazim bari başlığa
  • yazma nazar değer.....^^

• birazda nostalji
  • quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

yazma nazar değer.....^^

hayatı şişede görenler yazılı imzana bayıldım :)
    belkide şişe azaldıkça herşey güzel gelmeye başladı onu tam kavrayamadım :)
  • Eyvallah dogru tespit

Ps ; sende bu yolun yolcusuysan yaza bilirsin aksamcilar olarak konumuzada bekleriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vampire Lestat

az önce kendi gözlerimle adana caddelerinde Nissan GTR denen canavarı görme şerefine nail oldum.. yarabbi o ne sestir öyle,caddeyi inletiyor... atamadıımmm, atamadımmmm ,kendimi önüne ataamadımmm

bugün karşıyakada park halinde gördüm siyahdı oda ne güzel bir şeydi o ya

• walla bende tekrar gördüm park halinde,otobüsün camına yapıştım resmen,sen onu birde yolda giderken gör adamım,ben direk sese döndüm zaten bu ne lan,yola uçak acil inişmi yapıyor diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 5 Eylül 2011; 22:33:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: antking

quote:

az önce kendi gözlerimle adana caddelerinde Nissan GTR denen canavarı görme şerefine nail oldum.. yarabbi o ne sestir öyle,caddeyi inletiyor... atamadıımmm, atamadımmmm ,kendimi önüne ataamadımmm

Motor sesini duyman lazim burda cadde de yanimizdan gecti trafikteki arabalarin nerdeyse hepsi durdu :D hatunlar nasi kesiyo arabayi gorucen :D

• quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

quote:

Orijinalden alıntı: antking

quote:

Motor sesini duyman lazim burda cadde de yanimizdan gecti trafikteki arabalarin nerdeyse hepsi durdu :D hatunlar nasi kesiyo arabayi gorucen :D

O motor sesini bir turlu veremediler. Sirf o sesi duymak icin otoyolda ferrari kiskirtigim oldu.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.