Şimdi Ara

Need for Speed RUN / Duvara Sürtünerek Viraj Almanın Tadı Hiçbir Şeyde Yok Diyenler:D (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.601
Cevap
1
Favori
45.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu DLC işi zaten yeni moda,oyuncuyu soyuyorlar resmen..

yalnız bu video zaten ferrariye gönderme kokuyor gibi... Forza 4 e ferrari sendeyse porsche de bende diyor gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 9 Eylül 2011; 9:01:20 >
  • Oyle ama iste ferro bi adim onde oldugu icin zararini biz cekiyoruz belki anlasma saglanirsa ferronun modellerini dlc olarak sonradan ekleyebilirler
  • hocam ferrari olmadığından bize kıymetli görünüyor, porsche ninde hakkını yeme yaw.. hele lambo olmasaydı yada GTR asıl isyan o zaman çıkardı
  • Lambo

Onun yoklugunu dusunmek bile istemiyorum :D
  • OYUN NE ZAMAN ÇIKICAK BEYLER
  • lamborghini muira da olacak oyunda.. resim yüklemeyi bilsem ,yeni resimler var ama kaç yıllık forum kullanıcısıyız hala öğrenemedim resim olayını
  • http://vimeo.com/28736265

bu nası bir arabadır yahu,yoksa canavarmı demeliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 11 Eylül 2011; 23:48:42 >
  • Nasıl bir sestir o. Ses sistemi açıktı ev yıkılacak gibi oldu.
  • Gözünüz bayram etsin
     Need for Speed RUN / Duvara Sürtünerek Viraj Almanın Tadı Hiçbir Şeyde Yok Diyenler:D

Need for Speed RUN / Duvara Sürtünerek Viraj Almanın Tadı Hiçbir Şeyde Yok Diyenler:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 12 Eylül 2011; 19:10:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Vampire Lestat

http://vimeo.com/28736265

bu nası bir arabadır yahu,yoksa canavarmı demeliyim

akşam akşam kulaklarımın pası silindi
  • gt5 den daha iyim mi olur sizce
  • GT 5 i 5 le çarpar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vector x-31 -- 12 Eylül 2011; 20:31:59 >
  • bu oyun tutar bence seriye bi yenilik bi degısıklık getiriyor
  • Ben bu tarz hikayesi olan yarış oyunlarını seviyorum. NFS serisini bu nedenle daima sevmişimdir. Diğer hikayesiz oyunlar (GT, Forza Motorsport gibi) belli bir süre sonra bayıyor. Bu oyun da çok heyecanlı olacak gibi. Alacağım mutlaka.
  • Işıklandırmalar zalım görünüyor
  • Xenon lar yanacak :D
  • evet bu arabayı hatırlayan?? üstünde oturanı değil,yeşil nissan 350z yi bugün the run ın araç listesinde duyuruldu,anlaşılan Run da eski efsane arablardan daha çok görecez

• En son Undercoverı PS2'de oynamıştım. Ve sonrasında NFS'ye epey bir ara verdim. Az önce most wantedla ilgili videoyu görünce oyunla ilgili fikirlerim biraz değişti gibi. Görüntüler oyun içiydi değil mi?
  • o zaman fikrininin tam değişmesine yardımcı olalım,buda underground serisinin videosu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 14 Eylül 2011; 8:41:36 >
  •  Need for Speed RUN / Duvara Sürtünerek Viraj Almanın Tadı Hiçbir Şeyde Yok Diyenler:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 14 Eylül 2011; 22:54:11 >

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.