Şimdi Ara

Need for Speed RUN / Duvara Sürtünerek Viraj Almanın Tadı Hiçbir Şeyde Yok Diyenler:D (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.601
Cevap
1
Favori
45.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: silentfurious

Kokpit kamerası olacak mı acaba? Kokpit kamerası yok diye Hot Pursuit almamıştım...

arcade yarış oyunlarında kokpit kamerası hiçbir zaman olmaz. simülasyon yarış oyunlarında kokpit kamerası olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: james cameron

quote:

Orijinalden alıntı: silentfurious

Kokpit kamerası olacak mı acaba? Kokpit kamerası yok diye Hot Pursuit almamıştım...

arcade yarış oyunlarında kokpit kamerası hiçbir zaman olmaz. simülasyon yarış oyunlarında kokpit kamerası olur

aynen öyle. zaten arcade yarışlarda gerek duymuyorsun. olsa nile çoğunluk kullanmaz kokpit kamerasını
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poyri!!!

quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

quote:

Orijinalden alıntı: antking

quote:

Orijinalden alıntı: Vampire Lestat

az önce kendi gözlerimle adana caddelerinde Nissan GTR denen canavarı görme şerefine nail oldum.. yarabbi o ne sestir öyle,caddeyi inletiyor... atamadıımmm, atamadımmmm ,kendimi önüne ataamadımmm

bugün karşıyakada park halinde gördüm siyahdı oda ne güzel bir şeydi o ya

Motor sesini duyman lazim burda cadde de yanimizdan gecti trafikteki arabalarin nerdeyse hepsi durdu :D hatunlar nasi kesiyo arabayi gorucen :D

O motor sesini bir turlu veremediler. Sirf o sesi duymak icin otoyolda ferrari kiskirtigim oldu.

Sen hic temde reno clio ile gallordonun onunde yattinmi ben yattim iste :D eleman cildirdi resmen :D ama bir uzatti beni sollayinca aklim gitti yerinden :D

• Benim yaptığım biraz daha değişikti Ferrari 170le sakin sakin giderken pisliğine arkadan korna falan bastım yetişip. Adam o anda nasıl bastıysa aramızdaki mesafe açılmaya başladı ama bir türlü motor sesi azalmadı uzaklaştıkça sesi artı hayvanın. Herhalde 270 falan görmüştür.
  • Biz cadde bostanda turlarken yanımızdaki ferrari yerine bizim 126 bis'e bakmaları nasıl bir duygu hiç yaşadınız mı
  • quote:

Most wanted dan esinlenerek yapılan 2 araba ve 3 bölüm diyor videoda,buda bir adım

Lestat dostum sen psikopat olmalısın motive edici tüm haberleri yayınlıyorsun maşallah sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: MehmetGökay

quote:

Most wanted dan esinlenerek yapılan 2 araba ve 3 bölüm diyor videoda,buda bir adım

Lestat dostum sen psikopat olmalısın motive edici tüm haberleri yayınlıyorsun maşallah sana

ehh doğuştan var biraz genetik

tamam o zaman beyler bundan sonra yolda ne zaman böyle bir makineye denk gelirsek fotoğrafını çekiyoruz,burda yayınlıyoruz,tabi fotoğraf makinasını hazırlayıncaya kadar uçmazsa

• quote:

quote:

quote:

tamam o zaman beyler bundan sonra yolda ne zaman böyle bir makineye denk gelirsek fotoğrafını çekiyoruz,burda yayınlıyoruz,tabi fotoğraf makinasını hazırlayıncaya kadar uçmazsa

çok güzel olur bızım buralarda pek olmaz ama görürsem

• quote:

quote:

quote:

Hep otoyolda goruyorum onu aynadan gorup teli ayarlayip cekene kadar zaten gecip giderler. Yakalamayada ne mazotne motor dayanir

• quote:

quote:

quote:

bana uyar ama ancak park halindeyken foto alabilirim diğer türlü pek mümkün olacağını zannetmiyorum

• midnight club la arcade oyundur ama gayet başarılı kokpit kamerası vardır aynı şey driver içinde geçerli

merak ettim şu sesi açıyım youtubedan dinleyim bari
  • Ben istanbul kadıköy caddebostana indiğimde hafta sonu çeker koyarım buraya arkadaşlar isterseniz polo var arkadaşımın basık bir etiket araçtır kendisi koyim görün =) tuningcide çalışıyorum geliyor buraya sürekli enteresan araba =)

• Evet nerde kalmıştık??? hah porsche

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 8 Eylül 2011; 21:13:22 >
  • ferroyu istiyoz üstaddd
  • hocam arabayı bulduk kıllısını aramayalım
  • for ever ferro......^^
  • Parama değecek bir oyun mu alsam mı beyler ?
  • bakalım ortaya nasıl bir şey çıkacak daha tam emin değiliz
  • videonun son kısmı oyunda zaman zaman sokak yarışıda olacağını işaret ediyor
  • Benim kizdigim sey en baba arabalari koymayip sonradan dlc olarak cakacaklar
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.