Kokpit kamerası olacak mı acaba? Kokpit kamerası yok diye Hot Pursuit almamıştım...
arcade yarış oyunlarında kokpit kamerası hiçbir zaman olmaz. simülasyon yarış oyunlarında kokpit kamerası olur
quote:
Orijinalden alıntı: james cameron
quote:
Orijinalden alıntı: silentfurious
Kokpit kamerası olacak mı acaba? Kokpit kamerası yok diye Hot Pursuit almamıştım...
arcade yarış oyunlarında kokpit kamerası hiçbir zaman olmaz. simülasyon yarış oyunlarında kokpit kamerası olur
aynen öyle. zaten arcade yarışlarda gerek duymuyorsun. olsa nile çoğunluk kullanmaz kokpit kamerasını
quote:
Orijinalden alıntı: Poyri!!!
quote:
Orijinalden alıntı: vector x-31
quote:
Orijinalden alıntı: antking
quote:
Orijinalden alıntı: Vampire Lestat
az önce kendi gözlerimle adana caddelerinde Nissan GTR denen canavarı görme şerefine nail oldum.. yarabbi o ne sestir öyle,caddeyi inletiyor... atamadıımmm, atamadımmmm ,kendimi önüne ataamadımmm
bugün karşıyakada park halinde gördüm siyahdı oda ne güzel bir şeydi o ya
Motor sesini duyman lazim burda cadde de yanimizdan gecti trafikteki arabalarin nerdeyse hepsi durdu :D hatunlar nasi kesiyo arabayi gorucen :D
O motor sesini bir turlu veremediler. Sirf o sesi duymak icin otoyolda ferrari kiskirtigim oldu.
Sen hic temde reno clio ile gallordonun onunde yattinmi ben yattim iste :D eleman cildirdi resmen :D ama bir uzatti beni sollayinca aklim gitti yerinden :D
Benim yaptığım biraz daha değişikti Ferrari 170le sakin sakin giderken pisliğine arkadan korna falan bastım yetişip. Adam o anda nasıl bastıysa aramızdaki mesafe açılmaya başladı ama bir türlü motor sesi azalmadı uzaklaştıkça sesi artı hayvanın. Herhalde 270 falan görmüştür.
Biz cadde bostanda turlarken yanımızdaki ferrari yerine bizim 126 bis'e bakmaları nasıl bir duygu hiç yaşadınız mı
quote:
Most wanted dan esinlenerek yapılan 2 araba ve 3 bölüm diyor videoda,buda bir adım
Lestat dostum sen psikopat olmalısın motive edici tüm haberleri yayınlıyorsun maşallah sana
quote:
Orijinalden alıntı: MehmetGökay
quote:
Most wanted dan esinlenerek yapılan 2 araba ve 3 bölüm diyor videoda,buda bir adım
Lestat dostum sen psikopat olmalısın motive edici tüm haberleri yayınlıyorsun maşallah sana
ehh doğuştan var biraz genetik
tamam o zaman beyler bundan sonra yolda ne zaman böyle bir makineye denk gelirsek fotoğrafını çekiyoruz,burda yayınlıyoruz,tabi fotoğraf makinasını hazırlayıncaya kadar uçmazsa
quote:
quote:
quote:
tamam o zaman beyler bundan sonra yolda ne zaman böyle bir makineye denk gelirsek fotoğrafını çekiyoruz,burda yayınlıyoruz,tabi fotoğraf makinasını hazırlayıncaya kadar uçmazsa
çok güzel olur bızım buralarda pek olmaz ama görürsem
quote:
quote:
quote:
Hep otoyolda goruyorum onu aynadan gorup teli ayarlayip cekene kadar zaten gecip giderler. Yakalamayada ne mazotne motor dayanir
quote:
quote:
quote:
bana uyar ama ancak park halindeyken foto alabilirim diğer türlü pek mümkün olacağını zannetmiyorum
midnight club la arcade oyundur ama gayet başarılı kokpit kamerası vardır aynı şey driver içinde geçerli
merak ettim şu sesi açıyım youtubedan dinleyim bari
Ben istanbul kadıköy caddebostana indiğimde hafta sonu çeker koyarım buraya arkadaşlar isterseniz polo var arkadaşımın basık bir etiket araçtır kendisi koyim görün =) tuningcide çalışıyorum geliyor buraya sürekli enteresan araba =)
Evet nerde kalmıştık??? hah porsche
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 8 Eylül 2011; 21:13:22 >
ferroyu istiyoz üstaddd
hocam arabayı bulduk kıllısını aramayalım
for ever ferro......^^
Parama değecek bir oyun mu alsam mı beyler ?
bakalım ortaya nasıl bir şey çıkacak daha tam emin değiliz
videonun son kısmı oyunda zaman zaman sokak yarışıda olacağını işaret ediyor
Benim kizdigim sey en baba arabalari koymayip sonradan dlc olarak cakacaklar