Şimdi Ara

Need for Speed RUN / Duvara Sürtünerek Viraj Almanın Tadı Hiçbir Şeyde Yok Diyenler:D (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.601
Cevap
1
Favori
45.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ortak kasim ayinda cok manyak bi oyun patlamasi olacak nfs nin bize en buyuk jesti oyunu erken piyasa surmek olucaktir
  • cıkkk. sürmez hacım bunlar,saat gibi adam bunlar dakka şaşmaz
  • Bakalim bi ihtimal bizim icin cok buyuk supriz olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

Adamlar prefeysinil abi baksana cihazlarina :D

eleman cinyusmuş yaw,baksana tek kişilik orkestra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 30 Ağustos 2011; 10:58:08 >
  • Aynen eleman maystro :D bu arada herkesin ramazan ve 30 agustos zafer bayramini kutlarim
  • quote:

Aynen eleman maystro :D bu arada herkesin ramazan ve 30 agustos zafer bayramini kutlarim

eyvallah dostum,çifte bayram dedikleri bu olsa gerek,bide run bugün çıkıyor olsaydı alsana 3 in 1
  • 3 in 1 :D Ahaaa haaa haa cok acayip guzel olurdu ozaman :D
  • Araç kullanımı Shift 1 gibi olsun tamamdır. Üstüne oyun tanımam işte o zaman..
  • az önce kendi gözlerimle adana caddelerinde Nissan GTR denen canavarı görme şerefine nail oldum.. yarabbi o ne sestir öyle,caddeyi inletiyor... atamadıımmm, atamadımmmm ,kendimi önüne ataamadımmm
  • Sesini 2 km oteden alirsin hocam zannedersin yola ucak iniyor :D
  • yalnız şunu farkettim,şimdiye kadar hiçbir oyun bu arabanın gerçek sesini verememiş,yakınına bile yaklamamışlar.. kafayı tesadüf çevirdim bu ne diye,bi baktım siyah siyah akıyor yolda,diğer arabaları komplekse sokuyor
  • Tabi Gallardo nun motor sesini tek gecerim bildigin boing 737 sesi
  • quote:

Tabi Gallardo nun motor sesini tek gecerim bildigin boing 737 sesi

o şerefe daha erişemedik
  • O ses yolun sonu hocam :D
  • Arkadaşlar niye götünüzden element uyduruyosunuz ben gallardo'yu bir çok kez gördüm şahsen mustang ve corvette sesleri daha çekiciydi zaten 458 i saymıyorum bizim burda yoldan geçmeden önce millet sipere yatıyor
  • Bak dikkatini cekerim sen gordum diyosun ben icine bindim ve calistirdim arada buyuk fark var inanmassan diger sayfalarda ss sini verdim
  • Allahım rüyamı bu,gözlerime inanamıyorum,bi bakın bakalım beyler şu iki araba size tanıdık gelecekmi

• Most wanted dan esinlenerek yapılan 2 araba ve 3 bölüm diyor videoda,buda bir adım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 3 Eylül 2011; 10:52:12 >
  • Yapicaklar abi MostWandet 2 gelicek cok fazla istek var
  • buda ilk adımları olsa gerek
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.