Şimdi Ara

Need for Speed RUN / Duvara Sürtünerek Viraj Almanın Tadı Hiçbir Şeyde Yok Diyenler:D (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.601
Cevap
1
Favori
45.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende BMW m X6 range rover la filan yarışmak istiyorum biraz bu tarz araba koysunlar.

Yada bu arabaları kullandığımız bildiğiniz oyun var mı?

@vector x-31 hocam ertelenme deme şakası bile kötü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Poyri -- 20 Ağustos 2011; 20:16:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poyri!!!

Bende BMW m X6 range rover la filan yarışmak istiyorum biraz bu tarz araba koysunlar.

nfs serisinde bir tek underground 2 de vardı suv olayı.. bide forza 3 de vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 20 Ağustos 2011; 20:18:36 >
  • quote:

Bende BMW m X6 range rover la filan yarışmak istiyorum biraz bu tarz araba koysunlar.

valla aklıma geldi bu sabah genelde aklıma gelen başımada gelir
  • yok ya sanmam NFS tarihinde ertelenme şimdiye kadar hiç görülmedi
  • bi ilk olabilirmi acaba
  • Adam oyun ciksin istemiyor resmen. Arkadasim neden kasiyorsun ertelensin diye bak sinirim bozuldu

bide evillol gif koycamda bulamadim.

Oybayacak oyun olmamasi bana baya bir koymus bu yorumumdan sonra bunu anladim:)
  • quote:

Adam oyun ciksin istemiyor resmen. Arkadasim neden kasiyorsun ertelensin diye bak sinirim bozuldu

bide evillol gif koycamda bulamadim.

Oybayacak oyun olmamasi bana baya bir koymus bu yorumumdan sonra bunu anladim:)

yahu takılıyorum baba biliyor

• erteleme yok,az önce konuştum EA le,abi oyun hazır isterseniz şimdi yollayim dedi,yok dedim canım,şimdi arkadaşlara ayıp olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enchantedd

quote:

Orijinalden alıntı: Vampire Lestat

artık daha farklı arabalar görebilsek keşke,her yıl aynı arabalar biraz sıktı,arada var bir iki yeni araba ama sınırlı

Yeni arabalar görmek güzel tabi ama Scirocco, M3 ve Megane Coupe bu oyunda bana yeter. Birde Lamborghini Aventador olursa oyunda başka araba kullanmam herhalde

keşke shelby nin yeni canavarını koysalar,dünyanın en hızlı ünvanlı arabası artık o... shelby tuatara.... 440 km/h
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Enchantedd

quote:

artık daha farklı arabalar görebilsek keşke,her yıl aynı arabalar biraz sıktı,arada var bir iki yeni araba ama sınırlı

Yeni arabalar görmek güzel tabi ama Scirocco, M3 ve Megane Coupe bu oyunda bana yeter. Birde Lamborghini Aventador olursa oyunda başka araba kullanmam herhalde

keşke shelby nin yeni canavarını koysalar,dünyanın en hızlı ünvanlı arabası artık o... shelby tuatara.... 440 km/h

bence ek paketle gelir shelby tuatara tabi teelif hakkını alabildilerse

• shebly de sorun çıkmaz.. shelby,porsche,lamborghini,yeni hangi araba gelirse direk nfs de,önceden üzülürdüm ferrari yok diye ama lambonun olduğu yerde ferrariye pek gerek yok,asıl lambo olmasa isyan çıkarırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 21 Ağustos 2011; 11:47:19 >
  • Aslinda boyle bi oyun icin ferroda buyuk bi kayip
  • onu onsuz sevmeyi öğrendik
  • bi demo gelse mutlu etseler bizi
  • demoya var daha kasımın ilk haftasından önce çıkarmazlar büyük ihtimal
  • http://www.bolumsonucanavari.com/VideoIncelemeler-Gamescom_2011__Need_for_Speed_The_Run-2800.htm

bunu paylaştınızda ben mi kaçırdım yoksa gerekli mi görmediniz
  • önemli bişe yok dostum,erdinç bey sırf lamborghini önünde görünmek için 2 dakkalık bişe çekmiş,nfs de bahanesi olmuş ,olay bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 22 Ağustos 2011; 19:08:04 >
  • Evet de sonuçta oyunla ilgili
  • quote:

önemli bişe yok dostum,erdinç bey sırf lamborghini önünde görünmek için 2 dakkalık bişe çekmiş,nfs de bahanesi olmuş ,olay bu

bizimde Gallardo ile ufak bi maceramız olmuştur şimdi ss leri yıktırmayın bana buraya

Need for Speed RUN / Duvara Sürtünerek Viraj Almanın Tadı Hiçbir Şeyde Yok Diyenler:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vector x-31 -- 22 Ağustos 2011; 21:06:15 >

• amanın senmi çektin bunu
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.