Şimdi Ara

Need for Speed Shift 2: Unleashed (Ana Konu) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
309
Cevap
1
Favori
32.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: can_38

Menü ve carrier videosu....Gamepad ile oynayınca bu kadar iğrenç oluyor....

hehehe harbiden komik ama oynanış videosu
    şu açıdan komik oyuna EA nın sim demesi
    bırakın o hızda viraja öyle girip hiçbişey olmadan çıkmayı gerçekte o hızın yarısıyla asvalttan çık bakalım neler oluyo :)

• ilk oyunu seven alabilir ama sevmeyenler için söyleyeyim kontrol bakımından ilk oyundan hiç bir farkı yok
    baya bi inceledim fizikler ilk oyundaki gibi simden cok cok uzak aracın arkası hangi ayarı yaparsanız yapın cok tutarsız bi sekılde atıyor gt5e alıskınsanız pıst ıcınden gıtmekte zorlanabilirsiniz
    hot pursuitteki fiziği koysalardı keske
    ama...
    kokpit gt5den cok daha iyi
    hatta gelmiş geçmiş en iyi kokpit diyebilirim
    sadece kokpit kamerası ıcın alınabilir ilk oyunu sevdiyseniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xamaximax -- 30 Mart 2011; 11:46:05 >
  • oyun geldi arkadaşlar satışta takasta.. 110 Tl
  • Bu linkteki videoda oyunun ilk 25 dakikası var, ayrıca kariyer ilerleyişi hakkında da haliyle bilgi edinebiliyorsunuz.

http://www.gameanyone.com/video/302271
  • 15 dolara ilk günden DLC gelmiş, tüm araçların ve pistlerin açılmasından bahsediyor, nedir bu? Ferrari falan mı açılcak acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

15 dolara ilk günden DLC gelmiş, tüm araçların ve pistlerin açılmasından bahsediyor, nedir bu? Ferrari falan mı açılcak acaba?

varsa açılır ya yoksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berk_DH

quote:

Orijinalden alıntı: defected

quote:

Orijinalden alıntı: Berk_DH
    Resmi Destekli Direksiyon Setleri
    PC
    Logitech G27 Racing Wheel
    Logitech G25 Racing Wheel
    Logitech Driving Force GT
    Logitech Formula Force EX
    Logitech Driving Force
    Logitech Driving Force EX
    Logitech Driving Force RX
    Logitech Driving Force Pro
    Logitech MOMO Force
    Logitech MOMO Racing
    Thrustmaster RGT FFB Pro Clutch
    Thrustmaster Ferrari GT Experience
    Thrustmaster Ferrari 430
    Fanatec Porsche 911 Turbo S

Playstation 3
    Nascar Racing Wheel
    Logitech Driving Force
    Logitech Driving Force EX
    Logitech Driving Force Pro
    Logitech G25 Racing Wheel
    Logitech G27 Racing Wheel
    Logitech Driving Force GT � full support for all buttons and dial
    Thrustmaster F430 FFB
    Thrustmaster RGT FFB Clutch

Xbox 360
    Microsoft Force Feedback Wheel
    Fanatec Porsche 911 Turbo

destekliyormuş.

Menude ayar bile yok nasil is anlamadim. Evet direksiyonu destekliyor ama butonlari :D

Gaz/fren vw direksiyonu kullanamadim

Şu sorunu bir açıklığa kavuştursak ya..
    PS3'te LDFG ile Shift 2 oynayan arkadaş var mı ?
    Bu arada haberi BSC'den kopyaladım.

Ben ilk oyundada DFGT yi calistiramamistim. JB li versiyonda yalniz. Sorun JB dendir demistim. Oyunu 3.55 ile oynayip malum sekilde DFGT i deneyen varsa bir cevap yazarsa iyi olur.

• GT5 ile şu oyunu aynı kefeye koymayalım ayıp oluyor gerçekten. Arcade olarak güzel ama oynanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Urthas -- 30 Mart 2011; 13:28:04 >
  • Oyunu pc'de oynadım. Bazı gelişmeler var gerçekten güzel olan, ama shift 1 den kalan buz pisti ve arabanın arkasıyla önünün senkronize olmaması aynen devam ediyor. Grafiklere diyecek yok pek fazla özellikle kokpit görüntüsü için ama 16x AA'da bile çevre grafikleri konsoldan fırlamış gibi tırtıklı. Sonuç olarak gt5 kadar iyi sürüş fiziği bekleyenler hayal kırıklığı yaşayabilir ama yinede gayet iyi ve oynanabilir bir oyun nfs serisi içinde. Bu arada logitech driving force gt ile uyumu da iyi ffb gayet yerinde.
  • quote:

Oyunu pc'de oynadım. Bazı gelişmeler var gerçekten güzel olan, ama shift 1 den kalan buz pisti ve arabanın arkasıyla önünün senkronize olmaması aynen devam ediyor. Grafiklere diyecek yok pek fazla özellikle kokpit görüntüsü için ama 16x AA'da bile çevre grafikleri konsoldan fırlamış gibi tırtıklı. Sonuç olarak gt5 kadar iyi sürüş fiziği bekleyenler hayal kırıklığı yaşayabilir ama yinede gayet iyi ve oynanabilir bir oyun nfs serisi içinde. Bu arada logitech driving force gt ile uyumu da iyi ffb gayet yerinde.

anti konsolcu detected, anladık pc oyuncususun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REAL MADRID -- 30 Mart 2011; 15:24:08 >
  • DFGT de ne yaw, recetesiz alinir mi eczaneden ? (sanırım dreksıyon setı)
    cryptdlg

Hemsom sen su an 3.55 de mısın yoksa ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

DFGT de ne yaw, recetesiz alinir mi eczaneden ? (sanırım dreksıyon setı)
    cryptdlg

Hemsom sen su an 3.55 de mısın yoksa ?

Driving Force GT
  • Oyunu oynamadım ama en az 10 gameplay videosunu izledim.Bu videolardan izlediğim kadarıyla bile bu oyuna ''Hayal kırıklığı'' diyecek kadar ağır bi eleştiri getiremem.
    Bir de şunu anlamıyorum.Neden bu oyunu GT5 veya Forza ile kıyaslıyosunuz ki,bu oyun arcade tarzı bi oyun diğerleri simülasyon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

quote:

Oyunu pc'de oynadım. Bazı gelişmeler var gerçekten güzel olan, ama shift 1 den kalan buz pisti ve arabanın arkasıyla önünün senkronize olmaması aynen devam ediyor. Grafiklere diyecek yok pek fazla özellikle kokpit görüntüsü için ama 16x AA'da bile çevre grafikleri konsoldan fırlamış gibi tırtıklı. Sonuç olarak gt5 kadar iyi sürüş fiziği bekleyenler hayal kırıklığı yaşayabilir ama yinede gayet iyi ve oynanabilir bir oyun nfs serisi içinde. Bu arada logitech driving force gt ile uyumu da iyi ffb gayet yerinde.

anti konsolcu detected, anladık pc oyuncususun

Hiç güleceğim yoktu real kardeşim, ps1,2,3 sahibiyim. Ancak günümüzde konsollardaki aa'nın yokluğu tartışılmaz bir gerçek. Bunu oynarken görmüyorsan diyecek birşey yok daha. Çok sevdiğim gt5'deki gölge tırtıkları eşlik ediyor her yarışımda bana :) Pc'nin gücü (iyi bir sistemle tabiki) eskiyen konsollardan daha güçlü. Senin gibi bir tarafı savunmuyorum, eleştirenlere de anti bilmemne ismi vermiyorum, iyi oyunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Since1903

Oyunu oynamadım ama en az 10 gameplay videosunu izledim.Bu videolardan izlediğim kadarıyla bile bu oyuna ''Hayal kırıklığı'' diyecek kadar ağır bi eleştiri getiremem.
    Bir de şunu anlamıyorum.Neden bu oyunu GT5 veya Forza ile kıyaslıyosunuz ki,bu oyun arcade tarzı bi oyun diğerleri simülasyon.

Dirt 2, dirt1, grid oynadım onlarda arcade ama onlar bundan kat ve kat iyi, Shift 1 çıktıktan sonra oyuncular bas bas bağırdı adam gibi yapın şu fizikleri arabanın önü farklı arkası farkloı gitmesin diye adamlar resmen 1. oyundaki fizği 2. oyuna aynen kopyalamış. Sağa dönerken arabanın önünün sağa gitmesi gerekir, shift serilerinde sağa dönecekseniz arabanın kıçı kendini sola atıyor o şekilde araba sağa dönüyor nasıl bir fizik anlayışıdır bu.

Dirt 2 de ne bir tcs ne bişey ayarı vardır ama o bile bundan daha gerçekçidir yani.

• Birşey dikkatimi çekti. Shift 2 videolarında çıkan sloganlarda hiç "en iyi simülasyon", "gerçek simülasyon budur" gibi ifadelere rastlamadım. Yapımcılardan böyle röportaj veren olduysa bilmiyorum çünkü hiçbir röportajı izlemedim. Sadece aşağıda verdiğim trailer videosunda sonlara doğru "this is real racing" yani işte gerçek yarış budur deniyor. Burada simülasyondan bahsedilmiyor. "Gerçek yarış" söyleminden de gerçek yarış dediğin ancak simülasyon olur anlamını çıkarmamak gerekiyor. Belli ki bu söylemi altında yatan başka birşey var.

Gerçek yarıştaki havayı vermeye odaklanmışlar bunu anlatmaya çalışıyorlar: Örneğin kokpitte bir yarış pilotunun gözünden olayları görme, bir yere çarpınca başın sarsılmasına bağlı olarak görüşün etkilemesi, belli bir hızda gidildiğinde tek bir yere odaklandığınızda önünüzdeki kadranı, direksiyonu net görmezsiniz görüş açınızın dışında kalan kısımlar bulanık görünür daha doğrusu çok detaylı görmezsiniz bunları oyuna aktarıp bu gerçekçi kısımlardan dolayı gerçek yarış budur demişler. Bunu öncelikle dikkate almak lazım. Ne kadar gerçekçi olmuş bunu oynamadan yorumlamak istemem. Oynanış videoları ipucu versede bizzat denemeden açıklama yapmak istemem. Yorumumu yaparken bu gerçekçi olduğunu iddia ettikleri detayları ne kadar iyi yansıtabilmişler gerçek hayatta profesyonel yarışlarda yarışmış biri olarak değerlendirip paylaşırım. Videonun en sonunda "most realistic race ever" yani bugüne kadar ki en gerçekçi yarış şeklinde bir başka daha iddialı söylemleri var. Yine simülasyon geçmiyor

• oyunu az önce aldım. drek multi ye girmek istedim fakat giremedim. server lerimi kapalı acaba ? varmı bilgisi olan ? online pass ekranı çıkmadı karşıma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: defected

Oyun driving force gt'yi gormuyor

yüreğime indirme bir daha dene şunu lütfen
  • Ea'in bütün tantanası bu çöp oyun icinmiymis.Undercoverdan sonra oynadığım en kötü nfs.Nerde hot pursuit 3,nerde gt nerde forda,nerde bu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygultekin82

Ea'in bütün tantanası bu çöp oyun icinmiymis.Undercoverdan sonra oynadığım en kötü nfs.Nerde hot pursuit 3,nerde gt nerde forda,nerde bu...

Hocam adamda heves bırakmıyosunuz ya,oyunu almayı dşünüyodum vazgeçirticeksiniz bu gidişle.
    Gerçekten kötü mü bu oyun bu kadar ? Videolardan fena gözükmüyor.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.