Şimdi Ara

Need for Speed Shift 2: Unleashed (Ana Konu) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
309
Cevap
1
Favori
32.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Vampire Lestat

quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

oyunu pc de 1920*1080 full ayar ve high aa olarak denedim(ilk oyun 1920*1080 8xAA) üstüste 2 oyunuda açtım ilk oyuna göre grafiklerde ilerleme değil gerileme var gibi geldi bana özellikle pist ve çevresinde ciddi detay düşüklüğü hissettim(ilk oyuna göre)ancak gözümüzü alan güneş ve farklı ton seçimini beğendim sürüş deneyimi olarak ilk oyundaki keyifli sürüşü tercih ederim(tabi bu kişiden kişiye değişir ancak arcade sürüşün tadı biraz kaçmış gibi) sanırım ilk oyun pc de kalmaya devam edecek 2. oyun için birkaç deneme şansı daha vericem Gran Turismo ve Nürburgring Nordschleife özlemişim

wayy wayy kimleri görüyorum aklım son bahardaki kadroya gitti dostum seni görünce

bizim oyunlar süperdi valla hocam hot pursuite gerimi dönsek ? bu ara bana birşeyler oldu sadece telefonda street fighter 2 oynar oldum

Vampire Lestat hocam pm yolladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 31 Mart 2011; 22:14:01 >

• konuyu biraz sslerle desteklesek?
  • saçmalamayın ya dfgt yi desteklemez olurmu hiç
  • quote:

quote:

quote:

oyunu pc de 1920*1080 full ayar ve high aa olarak denedim(ilk oyun 1920*1080 8xAA) üstüste 2 oyunuda açtım ilk oyuna göre grafiklerde ilerleme değil gerileme var gibi geldi bana özellikle pist ve çevresinde ciddi detay düşüklüğü hissettim(ilk oyuna göre)ancak gözümüzü alan güneş ve farklı ton seçimini beğendim sürüş deneyimi olarak ilk oyundaki keyifli sürüşü tercih ederim(tabi bu kişiden kişiye değişir ancak arcade sürüşün tadı biraz kaçmış gibi) sanırım ilk oyun pc de kalmaya devam edecek 2. oyun için birkaç deneme şansı daha vericem Gran Turismo ve Nürburgring Nordschleife özlemişim

wayy wayy kimleri görüyorum aklım son bahardaki kadroya gitti dostum seni görünce

bizim oyunlar süperdi valla hocam hot pursuite gerimi dönsek ? bu ara bana birşeyler oldu sadece telefonda street fighter 2 oynar oldum

walla hotpursuit e dönmek şu ara zor benim için,ani şekilde şehir değiştirdim,internet bağlatim derken lcd gümledi,dayanamadı garibim 3 yıldır gece gündüz hergün oyun,sonbaharda da biliyon emektar fat ps3 terketti beni,giden gidene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 31 Mart 2011; 22:25:43 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

walla hotpursuit e dönmek şu ara zor benim için,ani şekilde şehir değiştirdim,internet bağlatim derken lcd gümledi,dayanamadı garibim 3 yıldır gece gündüz hergün oyun,sonbaharda da biliyon emektar fat ps3 terketti beni,giden gidene

geçmiş olsun hocam

• quote:

geçmiş olsun hocam

sağolasın dostum
  • ne kovalamacalar yapardık behey gidi hey valla o arcade o heyecan gelmedi geri
  • shift 1 in daha iyi olduğuna bende katılıyorum, iyi fena değil ama ne ilkindeki sürüş zevkini bulabildim nede 2 nciden beklediğim grafiksel gelişmeyi.yazık olmuş cok daha iyi olabilirdi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: antking

ne kovalamacalar yapardık behey gidi hey valla o arcade o heyecan gelmedi geri

hot pursuit çekirdek kadro toplanmışız ama yanlış konuda toplandık sanırsam
  • ondan sonra başka oyunda görüşemedik zaten
  • Konuyla alakasiz ve tartisma cikarmaya yonelik butun mesajlar silinip bu mesajlari atan uyeler hakkinda islem yapilmistir.

Saygilarimla
  • Oyunu dün edindim. Shift 1'i PS3 de bitirmiştim, bu sefer PC de denemek istedim. PC perfomansım oyunu en iyi ayarlarda oynayabilme imkanı sunuyor. Görsel hasar beni tatmin etti, oyunun daha başlarında bu hasar başlıyor, seçeneklerden de ayarlama yapabiliyorsunuz. Araç çabuk hasar alıyor bu da iyi birşey yani kaportanın kopması için çok kasmaya gerek kalmıyor. Fiziki hasarı henüz denemedim bilemiyorum. Bir diğer detay özellikle tepe çıkışı yaparken hızınız çok yüksekse inişte piste sert oturduğunuzda ki efekt çok gerçekçi olmuş beğendim ve şaşırdım, güzel düşünülmüş. Bariyere çarptığımda bariyerde de hasar ve iz oluyor bu da güzel.

Modifiye seçeneklerini merak ettim ve çok geniş seçenekler var. Tıpkı Gran Turismo 2 de ki gibi. Komple motor değişimi (engine swap), benzin regülatörü, enjksiyon, valfler, volan gibi detaylı parçalar çeşitlilik yaratmış. Tuning ile de ince ayar çekebiliyorsunuz.

Eskiden yarış oyunlarını klavyeden rahat oynayabilirdim PC de ama GRID ile birlikte gelen direksiyon sistemlerine yönelik oynanış yapısı sebebiyle artık direksiyon setleriyle oyama klavyeden oynamaktan daha rahat. Bunu Shift 2 de de görüyorum. Klavyeyle oynarken sanki tır döndürüyormuşum gibi ağır ve geç dönüş yapıyor tabi bu dediklerimi dış kameradan oynarken yaşadım. Bu sebeple kokpit kamerasından oynamak ya da tampon kamerasından oynamak zorunda kalıyorum. O zaman bu sıkıntı olmuyor daha rahat tepki veriyor tuşlar dönüşlerde. PC de oynayacakların dikkatine diyeyim.

Kariyerin daha çok başlarındayım ama Shift 1 de kariyer menüsü daha çok hoşuma gitmişti. Bu yeni shift 2 menüsü hoşuma gitmedi. Çok amatör durmuş. Neden böyle bir görsel kariyer menüsü seçilmiş çözemedim. Otomobilin sürüşünde bir sorun yok, ben klavye ile bile oynarken keyifle oynayabiliyorum. Biraz daha yarış yapınca tam alışırım. Aracın zemine göre yol tutuşu güzel yansıtılmış. Bazı arkadaşlar soruyordu şehir pistler var mıydı diye, evet şehir içi pistlerde var yarış pistleri de...Yapay zekayı beğendim, oyunun zorluk seviyesine göre rakiplerinde yapısı değişiyor haliyle ancak en kolayda oynasanız bile rakiplerle mücadeleler zorlayıcı oluyor. En hoşuma giden ve yine beklediğimden iyi çıkan bir diğer özellik rakibinize hızlıca arkadan çarptığınızda direksiyon hakimiyetini kaybetmesi, mevcut oyunlarda genelde bu pek olmuyor, ayrıca ikii yan yana mücadelede öyle sürterek geçemiyorsunuz eğer rakibinizin dengesini bozarsanız sizle temas ettiğinde sizin de dengeniz bozuluyor ve sizde zararlı çıkıyorsunuz bu da gerçekçi olmuş. Yani rakibinize çarptığında karton kutu gibi dümdüz yol dışına fırlamıyor, direksiyon hareketleriyle kontrolü sağlamaya çalışıyor...İkili mücadeleler bu sebeple hiç de kolay değil rakip iyi cevap veriyor.

Seslere gelirsek, özellikle toprak ve bozuk satıh alanlara çıkıldığında ortaya çıkan mıcır çarpma sesleri harika olmuş, gerçek hayatta da bu deneyimi bildiğim için hoşuma gitti. Kullandığınız otomobile göre elbette sesler farklılık gösteriyor. Grafiklere bir iki birşey daha ekleyeyim cam kırılması olayı güzel olmuş, ayrıca öndeki araçtan kopan lastik parçaları zaman zaman ön cama yapışıyor bu da güzel bir ayrıntı. Hasar alan ön kaputun yamulduğunu ve her seferinde aldığı darbeye göre şekil değiştirdiğini kokpitten görebiliyorsunuz. Ayrıca hasar alan parçaların çıkardıkları ses de içeriye geliyor. Hatta süspansiyonun kerb (körb)lerden geçerken tıs sesini bile duyabiliyorsunuz. Çarptığınızda kaportadan ufak tefek parçalar kopuyor ve yola saçılıyor, yol her zaman tertemiz değil, yol dışına çıkan ve yola döndüğünde beraberinde getirdiği toz-toprak-hasar parçaları yolda duruyor. Kokpite subaru impreza kullandığımda dikkatimi çekti aracın ön konsol yansıması vardı camda gerçekte de güneş vurduğunda konsol parlar cama vurur hoş bir detay daha. Bir defasında yarışırken gece yarışında arkadaki rakibimin farları önümde aracımın gölgesini meydana çıkarttı, bu da çok gerçekçi olmuş.

Şimdilik çok çok kısa bir tecrübem oldu oyunla ilgili dolayısıyla hızlıca ve aklımda kalan detayları paylaşmaya çalıştım. Kesinlikle karşılaştırma yapmak istemiyorum, oyunu kendi içinde değerlendirmeye çalışıyorum. Oynadıkça bazı şeyler oturur o zaman daha detaylı anlatmaya çalışırım. şimdilik keyifle oynuyorum. Sanırım en kısa sürede oyun inceleme yazısı yapmam gerekecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vcx -- 1 Nisan 2011; 13:04:17 >

• quote:

wayy.sen yaşıyormuydun dostum? görüşürüz yine dostum,sonbahara yine arcade bi NFS var,ama uğra ara sıra,çok özletme kendini
  • quote:

Orijinalden alıntı: vcx

quote:

Orijinalden alıntı: nofear72

shift tide bitirdiler hep aynı şey bi iyi yapıyorlar bi kötü
    pes dede fifadada cod dada bc de nfs dede

pc dede ps3 de takıldım biraz hiç zevk vermedi 1 daha güzeldi
    araba sevdasına biraz zorlayarak oynıyacagız artık bi gt5 bi shift 2...oyun yok

Henüz oyunu oynayamadım, bu kadar kötü mü gerçekten? Hani Shift 1 den bile kötü diyenler oldu şaşırdım açıkçası. Bakalım Shift 2 den sonra çıkmasını beklediğim Dirt 3 nasıl olacak? Orada da konsept değişti Colin Mcrae adını kaldırdılar efsane yarışçıya ayıp edildi. Oyun neredeyse ralliden ziyade Ken BLock reklamı yapılan bir oyuna dönüştü. Her neyse konumuza dönersek, shift 2 bakalım ne kadar beni saracak.

maalesef sende bi dene bakalım herkezin zevki farklı tabi belki sen beğenirsin.
    biz artık oyuna doyduğumuz için hep en iyisini istiyoruz galiba ...

dün gece gene zorladım kendimi pc de ekran ayarlarıyla çok denedim nafile hiç göze iyi gelen bi ayar bulamadım.
    evet sürüş ve hasar daha gerçekçi olmuş ama grafik yerlere düşmüş öndeki arabayı bile güzel görmüyorum çevreyi geçtim bile..
    bu gecede ps3 de takılırım sonra da delete ......................
    neyse zevkler renkler farklı tabiki..
    iyi oyunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Bethrezen

Konuyla alakasiz ve tartisma cikarmaya yonelik butun mesajlar silinip bu mesajlari atan uyeler hakkinda islem yapilmistir.

Saygilarimla

biraz geç ama isabetli bir karar olmuş..yeter artık her yarış oyunu başlığında malum bir iki yarış oyunun muhabbetini dinlemek zorundamıyız,sıkıldık artık her başlıkta aynı yemeği yemekten,konulara girmeyi bile istemez olduk,buna kimsenin hakkı yok,git çöpünü başka yere dök birader

Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 1 Nisan 2011; 13:35:38 >
  • Dfgt'de sorun yaşayan var mı?Dün akşam denedim yine olmadı.
    Bu arada çok ucuz olmuş bize verilen uyarı puanı.Bu forumda tepkini dile getirirsen cezayı yersin diye bir anlayış var sanırım..
  • quote:

quote:

wayy.sen yaşıyormuydun dostum? görüşürüz yine dostum,sonbahara yine arcade bi NFS var,ama uğra ara sıra,çok özletme kendini

gece çalışıyorum hocam onda hep gece 3-4 gibi online olabiliyorum bu sebeple görüşemiyoruz sorun yok daha öbür tarafa gitmedim

• nihayet Gt5 e rakip cıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

Dfgt'de sorun yaşayan var mı?Dün akşam denedim yine olmadı.
    Bu arada çok ucuz olmuş bize verilen uyarı puanı.Bu forumda tepkini dile getirirsen cezayı yersin diye bir anlayış var sanırım..

ben destekliyor diye biliyorum,desteklemezse büyük saçmalık olur, şuan belkide en popüler direksiyon seti (GT5 sağolsun,herkese aldırdı),hotpursuit te desteklemiyordu başta,update ile destek gelmişti,belki öyle birşey olur yine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 1 Nisan 2011; 16:33:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akt02

nihayet Gt5 e rakip cıktı

oyunu daha oynayamadım ama o seviyeye henüz geldiğini sanmam,EA in bir kaç deneme yanılma daha yapıp sim konusunda tecrübe kazanması lazım ama kendilerini geliştirmeye başladıklarıda bir gerçek,buda ilerde daha kaliteli oyunlar görecez manasına geliyor ,büyük ihtimal seri ilerde NFS olarak değilde Shift olarak yoluna devam eder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 1 Nisan 2011; 16:41:43 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.