Şimdi Ara

Need For Speed Shift Mod Başlığı (Mükemmel Grafik ve Sürüş Geliştirmeleri - Yeni HD Video ve SS'ler) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
0
Favori
19.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dante

Hocam çok işime yarayacak çok teşekkürler. Şimdi süper videolar çekeriz artık.

Yarın bir deneme yapacağım Full AA, Full AF ve 720p ile. Hatta keşke 1080p olsa onu yapardım. Bu şekilde araçların dibine girip girip çıkayım detayları canlı canlı gösterelim.

Aynı yöntemle 1080p de yapabilirsin sanırım. Youtube'ın desteği vardı yanılmıyorsam. 1080p gözüküyordu bazı videolarda.
  • 1080p denedim de hem uzun sürüyor hem de boyutu büyük oluyor hocam. 720p nin kalitesi de çok güzel oluyormuş gerçekten çevirdikten sonra. Biraz önce denedim. 3 bölümlük güzel bir video hazırladım. Yalnız frame sorunu oluyor. Çevrilen videolar çok hızlı ilerliyor sanki ileriye sarıyormuşuz gibi, 25 fps ye ayarlayıp deniyorum şimdi.
  • Tamamdır 23.976 fps'ye ayarlayınca normal hızda oynatıyor. Süper oldu kalite gerçekten. Yalnız akşama doğru upload edebileceğim maalesef. Bir sürüş videosu, bir replay ve bir de araç detayını göstermek üzere çevresinde dolaştığım bir video kaydı aldım. Lamborghini Gallardo'nun harika detayları var videoda, çok gerçekçi oldu
  • Süper
  • İlk 720p HD videom. İlk bölümünü upload ettim. Araç detayını görmek isteyenler izlemeli. Mükemmel bir Gallardo var videoda. Ve tabii hepsi oyun içi.

720p olarak izleyin tabii ki.

ikinci ve üçüncü bölümleri birazdan convert edip upload edeceğim.

ekleme: videoda sanki tırtık oluşturmuş youtube. videonun gerçek görüntüsü ve oyunun görüntüsü de doğal olarak aslında şöyle (tırtıklara karşıyız biliyorsunuz. en ufak tırtık olmayacak arkadaş )

Need For Speed Shift Mod Başlığı (Mükemmel Grafik ve Sürüş Geliştirmeleri - Yeni HD Video ve SS'ler)

Need For Speed Shift Mod Başlığı (Mükemmel Grafik ve Sürüş Geliştirmeleri - Yeni HD Video ve SS'ler)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 4 Temmuz 2010; 17:24:40 >

• Muhteşem kalite ya. Öyle oynasam arada bir durup photo mode açıp arabayı izlerim heralde
  • Arabayı sürmeye, oraya buraya çarpmaya korkuyorum hocam, sanki hakikaten arabaya bişey olacakmış gibi

Şaka maka modlu haldeki bu NFS'yi şu halde uzun bir süre kaldırmam PC'den. Tam kıvamına geldi gerek sürüş gerek görsellik olarak.

Birazdan sürüş videosu ve replay videosu upload ediyorum.
  • Ben de özellikle verdiğin sürüş modlarından sonra baya ısındım oyuna. Tur sürelerim filan da iyileşti. Nordschleife pistinde 5 tur açıp 30-40 dakika oynuyorum rahat. Bambaşka bir his veriyor bu haliyle. Benim PC'de de çıktığı günden beri duran ender oyunlardan. Mart'a kadar Shift 2 gelecekmiş diyorlar Hot Pursuit'le beraber. Modcular da elini çabuk tutarsa daha çok ekmek yeriz biz
  • Dante çok kıyak olmuş bu mod

En kısa sürede deneyeceğim. Bu arada ferrari dlc sini kuranlara bir sorum olacak. Araç seçme ekranında ferrarilerin renkleri bi garip gibi parlamıyorlar dlc siz diğer araçlar gibi. Sizde durum nasıl?

Buyrun aynen böyle:

Not: Grafik düzeyi en yüksekte olup 8XAA uygulanmıştır. 1.02 patchi kuruludur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeRo-34 -- 4 Temmuz 2010; 20:03:32 >

• @SeRo-34
    Sen söyleyince dikkatimi çekti de gerçekten biraz daha mat duruyorlar. Ama bilmiyorum bana daha hoş göründüler. Diğerlerinin parlamalarında pikseller fazla ortaya çıkıyor benim PCde. Ferrari'lerde ve diğer dlc araçlarında böyle olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

@SeRo-34
    Sen söyleyince dikkatimi çekti de gerçekten biraz daha mat duruyorlar. Ama bilmiyorum bana daha hoş göründüler. Diğerlerinin parlamalarında pikseller fazla ortaya çıkıyor benim PCde. Ferrari'lerde ve diğer dlc araçlarında böyle olmuyor.

Çokta mühim bir sorun değil ama öyle bir sormak istedim. Oyun içinde bu olay pek yok. Oyun içinde normal görünüyor ferrariler.
  • O Ferrari DLC lerindeki modellemeler EA tarafından daha bi özenle hazırlanmış gibi geldi bana da. Görüntülerde neredeyse bu modlu araç modellemelerine yakın duruyorlar anladığım kadarıyla. Henüz deneyemedim ben de denemek istiyorum.

Diğer videolar biraz geç kaldı, yorgunluktan uyuyakalmışım. Videoları koyuyorum, ilki sürüş videosu, sürüş fiziğinin ne derece değiştiğini bir nebze anlamanız açısından. (Ama ne kadar izleseniz de en iyi oynayarak anlarsınız.) İkinci video ise replay videosu. Grafikleri görmek isteyenler kaçırmasın.

Not: Videolar 720p'dir.

Laguna Seca - Lamborghini Gallardo Oynanış videosu:

Laguna Seca - Lamborghini Gallardo Replay videosu:

• İkisi de çok güzel olmuş. Eline sağlık. Grafiklerden bayağı bahsettik sürüşten fazla bahsedemedik. Ben de yatmadan bir video hazırlamaya çalışayım bari.

Video hazırladım fakat birçok sorunla da boğuştum. Öncelikle HD yapmadım. Sürüş videosu olduğu için gerek de yok sanırım. Ama asıl sorun direksiyon sisteminde oldu. Nedense bazen gaz kendi kendine kesilmeye başladı. Sanırım bir temassızlık var gaz pedalının sete bağlandığı noktada. Ancak replayden bir video hazırlayabildim. Onda bile çok kısa bir süre gaz gitti geldi. Sanırım 1:06'da olması lazım.
    Bu arada en sonda o Ferrari'ye ne vurmuşum arkadan. Napıyım o da düzgün girsin viraja

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilazimdegilx -- 5 Temmuz 2010; 1:35:23 >

• Teşekkürler. Modları deneyen başka arkadaşlar yok sanırım bu detaylı grafikler ve sürüşle Shift yeniden doğuyor resmen.

Video süper hocam. Ferrari'ye yazık olmuş bu arada Ben de şimdi Audi TT Quattro ile Road America'da video kaydı aldım yarın replay'i ile birlikte upload edeceğim. Direksiyonla oynamak çok zevkli olmalı. Bu oyun için direksiyon almam lazım, gamepad ile bu grafik ve sürüşe yazık ediyorum

Yalnız çok uzun süre Forza Motorsport 2 gibi konsolda simulasyon türünde en iyisi olduğunu düşündüğüm bir oyunu oynayan biri olarak NFS'nin bu haline acayip bağlandım. Forza'dan sonra bu derece bağlaması NFS'nin ve bu modların çok başarılı olduğunu gösteriyor bana. Yoksa uzun süre önce NFS Shift'i kurup (bu modlar yokken) 2 yarış yapıp anında silmiştim, o derece rezalet geldi bana Forza'dan sonra. Ama iyi ki ön yargılı yaklaşmayıp bu modları denemek için aylar sonra Shift'i tekrar kurmuşum, şu hali yedi bitirdi beni manyağı etti.

Bu arada Murciélago'nun kokpiti çok kaliteli görünüyor, onu da bir deneyeyim. Zaten Shift şu kokpit kamerası konusunda yardırmış bir oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 5 Temmuz 2010; 2:41:26 >

• Dante daha fırsat bulup modu kuramadım. Kurayım ilk işim Driving Force GT ile bir tadına bakmak olacak. Bak eğer kötüyse mod, yapışırım yakana
  • Valla videolarla doldurduk sayfayı kaliteyi görüyorsun. Araç detayı ve ışıklandırma gerçekten farksız, yanlışsam söyle

Sürüş konusunu da artık oynayıp görmen lazım. Ben Forza 2'den sonra Shift'in bu halinde o zevki yine aldım ya daha başka bir şey istemem. Araç sürüşü çok eğlenceli ve gerçekçi oldu bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 5 Temmuz 2010; 2:54:31 >
  • @Dante: Konuya geç katıldım ama uzun zamandır okuyordum. Birkaç gün önce modlardan birkaçını denedim gerçekten oyun daha fazla zevk vermeye başladı. Görsel olarak sadece şu ana kadar high-res texture kurdum diğerlerini denemedim ama oyun zaten görsel olarak beni tatmin ediyordu. Kim ne derse desin en iyi araç içi tasarım bu oyunda PC için. Sürüş ise modlarla daha iyi oldu, aracın ağırlığını daha iyi hissettiriyor, zaten istediğim şeyde buydu. Kısacası böyle bir konu gerekiyordu, eksik olma.

Sana bir sorumm olacak, BMW M3 GT2 için kasmak istemiyorum, o kadar zamanım da yok, kısa yoldan bu aracı nasıl elde edebilirim bir anlatıversen? Madem o kadar şey yazdın bir de bunu belgeleriyle açıklarsan çok makbule geçer.

Son birşey daha, youtube videolarınızı izleyemiyorum. Çok merak ettim doğrusu. Sevgilerle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cocker -- 5 Temmuz 2010; 4:44:54 >

• @Dante hocam

GT Mod'u önce Real modu üzerine yapıştırmak ile önce Real Modu koyup sonra GT Mod'u eklemek fark yapıyor mu?

Ben sadece GT Mod'u indirmiştim gayet hoşuma gitti.Üzerine REal mod'u koyduğumda araçta biraz kayma başladı
  • Zaten GT mod'da iki dosya var birisi physicstweaker.xml diğeri de tyres klasörü. Önce real modun tüm dosyalarını gerekli yerlere kopyala, sonra GT modun dosyalarını gerekli yerlere kopyala, değiştireyim mi diye soracak evet diyeceksin. GT modun ihtiyacı olan dosyalar değiştirielecek, kalan dosyalar da real mod'a ait olacak. karışım böyle yani.

@Cocker,http://www.cheathappens.com/download_file.asp?id=26846

böyle bir trainer var. tüm araçları açıyormuş. bir dene istersen.

Video izleyememe konusundaysa, youtube a hiç giremiyorsan dns değiştirmen lazım. böyle bir sorun varsa ona göre açıklarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 5 Temmuz 2010; 10:55:37 >

• Yeni video, yine HD 720p

Audi TT Quattro - Road America Pisti Oynanış videosu

Replay videosu

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.