Şimdi Ara

Need For Speed Shift Mod Başlığı (Mükemmel Grafik ve Sürüş Geliştirmeleri - Yeni HD Video ve SS'ler) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
0
Favori
19.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_tr

F1 Brawn GP
    Download:http://www.nogripracing.com/details.php?filenr=28150

videoya bakılırsa oyun harika gercekten
  • Oyunu unpack ettikten sonra Shift klasörü içindeki Backup_Packfiles klasörünü silerseniz 5Gb. çık yer kazanırsınız. Yada klasörün adını Pakfiles olarak değiştirip kısayoldaki -loose parametresini silerek oyunu eski haline getirebilirsiniz.
  • Beyler selâm,
    yaklaşık 1 yıldır bende olan NFS Shift'i yükledim,oyunu açtım ancak oyun içinde yarış esnasında ara ara takılıyor.Patch mi gerek acaba ? Sıfır yani oyun.Hiçbir ek yama patch yüklü değil.Ayrıca oyunu güzelleştirmek için neler önerirsiniz ? ayrıca nasıl yükleyebiliriz ?

ben,m laptop 3 gb ram 1 gb ati radeon hd4650..yani takılması garip...
  • Son ss ler mikemmel
  • Grafikler falan araba kontrolü tek kelime ile MÜKEMMEL
  • quote:

Orijinalden alıntı: MİY1988

Beyler selâm,
    yaklaşık 1 yıldır bende olan NFS Shift'i yükledim,oyunu açtım ancak oyun içinde yarış esnasında ara ara takılıyor.Patch mi gerek acaba ? Sıfır yani oyun.Hiçbir ek yama patch yüklü değil.Ayrıca oyunu güzelleştirmek için neler önerirsiniz ? ayrıca nasıl yükleyebiliriz ?

Dante yardım. :-P
  • quote:

quote:

Beyler selâm,

Dante yardım. :-P

1.2 patch yüklersen büyük ihtimalle o takılmalar sonlanacaktır. çünkü bende imzamdaki sistemde takılmalar yaşıyordum. en son yamadan sonra düzeldi.

• Dante'nin eklediği güzel resimleri görünce modları yükledim. Kontrolleri kötü ve ayarlanamayan oyun gitti başka bir oyun geldi. Modların grafik olarak ne verdiği resimlerde görünüyor zaten. Ama artı olarak oyun çok keyifli hale geldi. Bu arada zamanında 25 TL ye Carrefour dan aldığım Jwin direksiyon setini kullanıyorum. Ben bu setle bu keyfi alıyorsam Logitech Driving Force GT kullananları düşünemiyorum.
    Birkaç resimde benden;

Need For Speed Shift Mod Başlığı (Mükemmel Grafik ve Sürüş Geliştirmeleri - Yeni HD Video ve SS'ler)

Need For Speed Shift Mod Başlığı (Mükemmel Grafik ve Sürüş Geliştirmeleri - Yeni HD Video ve SS'ler)

Oyundan atma sorununu bende yaşıyordum. Sonrasında oyunun kısayoluna -loose parametresini eklemeyi unuttuğumu farkettim. Sorun yaşayan arkadaşlar bi kontrol etsinler. Parametreyi ekledikten sonra düzeldi bende.

İyi oyunlar arkadaşlar.

• unpack edip modları kurduktan sonra birkaç sorun oluştu

oyun yüklemeleri çok uzadı kaza esnasında anlık kasılmalar oluşuyo donmalar filan

araç upgrade sırasında car lot da yada main manu de dönmüyor ekrana paralel halde bekliyo

onun dışında oyun yüklenip oynanıyor çok geç de olsa
  • Hocam mükemmel ss. Sana araba diyenin .

ÇOK İYİ.

• quote:

Orijinalden alıntı: deeja

-loose komutunun eklendiği yer bende etkin olmuyor malesef ekleyemiyorum. :(

Oyunun kendi koyduğu kısayolu kullanma kendin direkt exe sinden yeni kısayol oluştur.
  • Çok saol hocam.İlk yüklediğimden beri güzel modlar arıyorum ama bulamadım.Burada görüntüler çok hoş.İndiriyorum hemen.
  • daha önceki sorunumu yeniliyorum
    ferrari dlc sinden sonra bazı araçlarla oyuna girilmez oldu yarışlar başlamıyo
    çoğu ferrari patchi ile gelen araçlar ve bir kısım oyundaki orj araçlarla yarış başlangıcında yklemede oyundan atıyo
    tabi burdaki modları uyguladığımda bu sorun oluşuyo

ferrari dlc si ve gt real shader sun vb. modların uygulama sırası nasıl olmalı sizce
  • XBOX 360 DLC MOD KURDUYSANIZ güncellenmiş modumu deneyin :
    real gt-mod 1.1 by meff1091

http://www.racedepartment.com/downloads/need-for-speed-shift-mods-70/real-gt-mod-gran-turismo-mod-2574/

ayrıca bana bi teşekkür eden bile yok sanki bu modu ben yapmamışım gibi :)
  • @ dante
    kardeş gt-mod yapan için adımı verirsen sevinirim. Az uğraşmadım o lastik fiziklerini ayarlamak için. Ayrıca shift in orjinal sürüşüne o kadar uyuz olmuştumki onun için yaptım bu modu. Bir Türk kardeşinizden sizlere armağan olsun. Emeğe saygı dimi abiler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meff1091 -- 2 Ağustos 2010; 16:46:21 >
  • unpack yaptıktan sonra 1.02 patch yapsak bişey olur mu? önce patchi mi yapmam gerekir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LiveForSpeed
    unpack yaptıktan sonra 1.02 patch yapsak bişey olur mu? önce patchi mi yapmam gerekir?

Önce patchı yapacaksın.
  • önce patch v 1.02 yapmalısın. sonra unpack yap tabii ki de uygun unpacker ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Upload ettim.

Unpacker:http://hotfile.com/dl/54165049/ae2d869/Shift-Unpack.rar.html

@Furious, hacı zaten oyunun sesleri gelinebilecek son nokta.. daha napsınlar o seslere

Silinmiş

Bu arada HD Skins 1.7 Beta diye birşey indiriyorum Başka neler lazım Biraz karışmış konu ama ... Grafik için 3 mod var gözüküyor fakat sadece 2 tanesini indirebildim. Birisi uzak mesafelerdeki detayları netleştiriyor. Kısacası AF gibi birşey Diğeri nedir bulamadım

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.